Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek za primorce

za primorce

v soboto, po službi (po 12. uri), bi se rada zapeljala do Lidla v Gorici.
Pa me zanima, ali res uradujejo tudi v soboto popoldan in kakšen delovni čas imajo?

p.s.
(zmanjkal mi je olivnega olja, pa riža, pa mozarelle, pa makaronov .-)))))))
pa evrokrema, pa marmelade………)

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

vzemi dopust pa pojdi dopoldan 🙂 Popoldan pa lahko prideš na radio na kofe ;)))

kako zdej.. tista noč je rezervirana za naju al ni :)?

ja!! sem jo že rezervirala !

dopoldan ne morem, ker moram do 11 h delit ljudem svoje “šarmantne ” nasmeške .-((((
Šele potem pa lahko !

Zakaj ne bi ti raje vzel prvo nedeljo v mesecu ?
Ne pa, da mi kakšen drug “pije kri”, da zvečer samo še “rdeče” vidim? :-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

načelno delam takrat, kot mi reče šef.. ne izbiram… je fino mal vas mal menat, pa fino je, da delaš enkrat dopoldan pa drugič popoldan pa sobtoa pa nedelja .. ne postane enolično 🙂

za rezervacijo pa.. zmejnenu :))

tole vprašanje bom skrila tukaj vmes med ta post.
Ima morda kdo možnost , da mi na kratko posodi tisti mali kasetofonček ali kako se mu reče , žepni ko se snema lahko pogovor ?

hvala vsem .

diktafon – nimam.

I can see clearly now the bunny is come hahahahahahahahha

nimam zajček… lep dan!!

JTLC!!!!!!!!!!!

tak kasetofonček je moje vsakodnevno orodje 🙂

Jani , Seba , hvala.

mam ga ti ga posodim…..in vem zakaj..luopčka!!!Ampak koristil ti ne bo,le za svoje zadovoljstvo in vem kaj bi…….tirečem probala tud jest..a je preveč obremenjajoče…se slišiva in pomeniva

Ja mlada dama, lep dan ti želim hahahahahahaha

lepa hvala ********
če slišijo prava ušesa , ostane umetniški vtis 🙂 veš !

prav iz srca hvala !
se slišiva

New Report

Close