Najdi forum

Splash Forum Politični čvek ZA PRIMOŽA

ZA PRIMOŽA

Meni je pa ta forum všeč, ker vsebuje vse politične atribute: laž, kur-barijo, podkupljivost, nestrpnost, sovražnost in ostale priljubljene drobnarije.

Če bi faušarija gorela. Joj, joj…

Namesto, da raziskuješ in analiziraš čas pisanja postov drugih, rajši kaj pametnega napiši. Marogca – zopet novo ime!!! Daj povej, ali si ti že kdaj kaj napisala na PČ. Meni se ne da raziskovat.

Očitno ti časa ne manjka, če lahko pregleduješ časovne intervale drugih uprabnikov. Ne, nisem zaposlena na med over netu, sem pa zelo zaposlena in tistih 29 minut vmes trdo delam. Še kakšno vprašanje?

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

sama si pokazala največje enoumje, ker si tako -očitno- fanatično zaverovana v to oblast, da sploh ne dojemš da je demokracija, in da ima lahko vsak svoje mnenje. naj pa ti še povem da bni jaz vse te lažnivce v tej vladi od brejca do viranta in janše speljal v gramozno jamo pa potolkel. država je razpadla, narod brez denarja, inflacija katastrofalna kot v jugi, otroci v mežici polni svinca, vse v razsulu samo po linijo saj ni važno kaj počne samo da je naš, oblast pa zapravlja milijarde za korupcijo kriminal tajne nakupe vojaške opreme in za odkopavaNJE KOSTI BELOGARDISTOV pa kvizlingov in dela strašno drage dnk analize, v zdravstu pa nič denarja in samo šaparanje na račun bolnikov, mediji min volilna komisija muti z belogardisti v tujini, obetajo se sodne poti, itd v nedogled, TI PA KLE KVASIŠ NEUMNOSTI KAKO JE POD JANŠOM VREDU. a se ti počutiš normalčno.

A so bili šiptarji tudi v beli gardi?

kaj spet blodiš

Kajpak ne moreš prebrati vsega. In jaz ti ne bom pisala pritožb za vsako neumnost, ker se mi zdi to popolnoma nesmiselno. In ne razumem ljudi, ki pridejo zganjat svojo občutljivost na Političen forum. Mimogrede, berem kar nekaj forumov s takšno vsebino, predvsem tistega od RTS. Na njem je jezik milijonkrat bolj žaljiv, hkrati je tudi več argumentov, ampak žaljiv je do konca … In nihče ne cvili in nihče ni uažljen.

Tudi jaz drugače na Političnem čveku ne zganjam užaljenosti sama od sebe. Napišem pa, da sem užaljena, ko nekdo drug piše, da je užaljen.

In mimogrede, ker ne moreš prebrati vsega … Nekajkrat sem te na forumu pozvala, da javno napišeš, da jaz nisem Jania1. In da jaz nisem vrabček. Ter da jaz nisem eurosuper99 ali kako že gre. Določeni ljudje mislijo, da so vsi, ki so proti Janši, jaz. In na to tudi javno namigujejo.[/quote]

No to je pa to; Žogca, prosim, če mi lahko omenjene poste (linke) na forumu, kjer trdijo, da sem jaz ti, pošlješ po mailu ali pač jih objaviš tu. Dobro veš, da ne jaz ne ti, ne skrivava, niti se tudi pod razno ne izogibava svoji identiteti. Sem pa malo predolgo tu gor, da bi me lahko kdorkoli lahko zamenjal (absolutno pa ne Primož) s komerkoli drugim!

ne, res niso. V osnovi je pa domobranstvo gibanje, ki je sodelovalo (kolaboriralo) z okupatorjem. Partizanstvo je bilo gibanje za osvoboditev.

Primož
Niso bili vsi domobranci slabi, niso bili vsi partizani slabi. So pa partizani in domobranci delali slaba dela in samo zato, bi se vsi emd seboj pobili.

VEČINA DOMOBRANCEV JE BILA SLABIH, VEČINA PARTIZANOV PA DOBRIH KAJ KOMU KLE NI JASNO

Spoštovana Zavedna državljanka!

Najprej en lep pozdrav. Res sem vesela takega pisma kot je tvoje. Tudi sama sodim v vrsto ljudi kot si ti. Zelo dobro vem, kako je bilo in zelo dobro vem in vidim, kako je sedaj; v samostojni državici Sloveniji, kjer so pridni, delovni ljudje. Res bi lahko bil raj na zemlji, a je eno samo sovraštvo in delitev:levi-desni, partizani-domobranci, janšisti-nejanšisti….Saj to ne more biti res? Kdo podžiga vse to sovraštvo?’ O, saj vemo, kdo? Tisti, ki tako sovražijo RKC, to je njihov najhujši sovražnik. Vera uči lepo, ljubezen v družini, sodelovanje, skupnost, oni pa želijo , da se morajo sovražiti med seboj. Večje sovraštvo je med ljudmi, večjo kontrolo ima država nad ljudstvom.
JJ ima svojo državo Slovenijo rad. Rad ima ljudi. Poglejte, kako so v času LDS upokojencem pokradli dve pokojnini, JJ in ta vlada želijo to popraviti. Non stop doživljamo napade na to vlado, ne dovolimo, da bo laž premegala resnico. Mladi so že tako zastrupljeni z lažmi, a tudi oni bodo nekoč srećali resnico. Laži imajo kratke noge.!

Laž ima kratke noge. Pokradli so namreč TRI pokojnine. In Janševa vlada se lahko pretrga, pa ne bo mogla popraviti krivic, ki so jih podedovali od svojih predhodnikov.

Laž ima kratke noge. Pokradli so namreč TRI pokojnine. In Janševa vlada se lahko pretrga, pa ne bo mogla popraviti krivic, ki so jih podedovali od svojih predhodnikov.[/quote]

saj v tem je tudi keč stare vlade.. nov mandat prepuste, za določen čas nekomu, ki bo postal grešni kozel in čaka, da bo narod ugotovil, da grešni kozel ne popravlja napak starih kozlov(ker jih ne more) vendar stari kozel ni toliko neumen
in nezrel, da poleg vsega ne bi vedel, da bodo
mase ljudi za vso krivico obtoževale grešnega kozla in tu zopet nastopi on… stari kozel…
sedaj že ‘ odrešitelj’ … in zgodovina se bo oz. se ponavlja v nedogled.

New Report

Close