Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek za primoža

za primoža

Primož!
Nedolgo nazaj sem odkrila tele tvoje strani! In izvedela, kdo jih pravzaprav urejuje.
In vse kar bi ti rada povedala je to, da so to krasne in idealne strani, da so to strani, ki si zaslužijo pozornost in neizmerno veliko pohvale. Veliko mamic, prestrašenih, bolnih in drugih so ti verjetno hvaležni za tele strani, ko lahko tako vprašamo za nasvete, si delimo mnenja in izkušnje. In neizmerno sem ponosna, da te poznam iz srednješolskih klopi.Hvala za tvoj trud za tele strani.

Tamara živjo,

ko bi vedel pravo ime, bi se lahko bolj nasmejala in pogovorila. Lahko pa mi pišeš na e-mail, saj verjetno veš, da seem imel same sošolce.

Piši mi na mail, bova lažje debatirala.

primož

A si pozabil, da sta bile v šoli dve smeri. Na vaši smeri ste bili res sami fantje, samo če me spomin ne vara ste nekaj časa imeli tudi eno sošolko. Na naši smeri smo bile pa res same babe.
Bom se ti oglasila na mail vsekakor bom. Hotela sem ti samo povedat, da sem res ponosna ker te poznam in si ustvaril nekaj tako dobrega. In vse mame tule na Telekomu smo seznanjene s temile stranmi in v večini te vse poznamo in se ti definitivno zahvaljujemo!!!
Lep vikend ti želim.

No le piši, bom prišel okoli pa gremo na kavico, verjetno veš, da sem znal to odlično početi. Boste izvedele, kar hočete iz prve roke.

:)))

primož

New Report

Close