Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za Primoža

Za Primoža

Primož, dober dan

pred par dnevi sem poslala post z naslovom “Začela uporabljati zdravo sol”,
debata se je začela, sedaj pa je izginil. Zakaj?

lp
Reneja

g. Primož

pravkar sem videla na salesalute, da ste napisali post g. Stanetu, kar v mojem postu, pa mislim, da ni ravno “pasal” zraven. Ne vem, kaj se je dogajalo med njim in vami, ampak jaz mislim, da nimam kaj s tem. Jaz sem začela svojo temo z dobrim namenom, da z ljudmi, ki imajo podobne težave kot jaz sama, poskusimo katero tudi odpraviti, če bo pomagalo, tudi z zdravo soljo ali kako drugače. Trenutno sem pač šla v to, da preiskusim sol o kateri sem dobila prvo informacijo ravno na vašem forumu. Ob tem sem želela, v tej temi sodelovati tako, da bi pošteno povedala, ali zdrava sol res kaj koristi, ali pa nič. Čeprav je to tako, nekaterim lahko koristi, nekaterim pač ne. Tako kot vsi čaji, napitki, alternativna medicina, splošna medicina….
nekaterim pomagajo, nekaterim pa ne.

lp
Reneja

To je dolga zgodba :-))

Mislim,da tudi g. Stanetu ni v interesu, da vam na široko razlagam , kaj in kako. Pustil bom sporočilo še toliko časa, da ga preberete, potem pa ga bom izbrisal, če pa bi radi izvedeli podrobnosti, mi pišite na mail.

Lahko pa tudi tukaj napišem, če vstrajate.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hvala, ne bom več drezala v to temo, vi in g. Stane že vesta kaj je, mene pa to res ne interesira, še manj pa verjetno druge.

lp
Reneja

Tudi vam srečno in zdravo, ter še veliko poslovnih uspehov .

New Report

Close