Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek za Primoža-anonimnost

za Primoža-anonimnost

Primož,prosim preberi dolgo kačo mnenj na forumu Zdravstvo pri nas in predvsem obnašanje Doroteje,ki trdi,da je tvoja prijateljica in nas lahko razkrije s tvojo pomočjo.Mislim,da si zasluži vsaj tvoje opozorilo,mi pa odgovor:smo anonimni vsi enako,ali ne?!

seveda ste anonimni, kdo pa je Doroteja, jaz se ne spomnim, da bi kdajkoli govoril, da bom koga razkril, do danes še nisem tega naredil, ne razumem zakaj bi sedaj. Bom pa prebral vse skupaj.

Naj samo povem, da ste vsi anonimni in da nima nihče nikakršnih privilegijev. če se bo res kaj dogajalo, bom samo jaz ocenil ali je smisel ukrepanja ali ne.

primož

Doroteja piše:”S Primožem sva prijatelja,bom že izvedela,kdo si…”

Pozdravljeni!

Če mački stopiš na rep tudi zacvili. ;(((((((
Tea prosim te ne izmišljuj se, da je Doroteja napisala, da je Primoževa prijateljica ampak je napisala samo tako, ki ti kopiram, da boš boljše videla, če si slučajno slepa…….. Pa saj ni problema z Primožem se poznava bom že ugotovila katera hudobnica si. Kje piše, da je napisala tako kot ti pišeš?
Primož ni vse za verjeti. Groza je kaj se dogaja na forumu, ker Doroteja ni hotela nikomur slabega samo mnenje, če so pa ljudi tako zlobni pa bog pomagaj. Na Dorotejino pisanje bi lahko samo napisali ali bi šli k dr. Kajumovemu ali ne, kot je na začetku naredila g. j* in še ena ne pa, da so naredili celo zdraho na forumu. Saj vidiš Primož, da Doroteja sploh več ne piše in jih je pustila pri miru, ker je bolj pametna kot ostali. Kljub temu, da jih je Doroteja pustila pri miru oni še kar naprej pišejo in pišejo kot, da je Doroteja naredila nekomu umor.
Lahko vam povem ženske, da vas je lahko sram. Zakaj pa nihče od moških ni napisal oz. odgovoril kaj slabega ali žalil? Samo ve ženske, ker ne veste kaj bi počele od časa.
Se opravičujem, ker sem tako napisala ampak me boli neresnica. Tako lažete, da same sebi verjamete. Prvi post preberi dobro od Doroteje kaj je napisala. Ve ste že naredili zdraho, da je ona hotela otroka peljati k dr. Kajumovemu, lepo je pa napisala, da bi šli k zdravniku ona tašča in mož. In kaj je tukaj slabega? Tudi ni napisala, da je bila med. sest. neprijazna, samo je napisala kako jo ni poklicala potem, da jo je poklicala itd. Preberite še enkrat.
Ne posplošujte teme od Doroteje.

Primož vam pa se opravičujem, ker sem tako napisala, ker mi ni vseeno, da počnejo z človekom tako grdo in pljuvajo pa še kaj bi lahko napisala.
Lepo prosim ne hite že enkrat pisariti na temo o Doroteji, če vas je pustila pri miru.

Vsem želim lep dan in veliko kulture in pameti!
Mojca

Res,napisala je le,da se poznata.Se opravičujem,Primožu in tebi Mojca!
AMPAK TO NE SPREMENI DEJSTVA,DA SE HVALI S TEM,DA LAHKO UGOTOVI KDO SMO!!! Namen mojega posta je bil predvsem to.S svojim postom,v katerem to omenja pa je povedala veliko predvsem o sebi…
Jasno,da se je skrila/pod drugo ime/.Tudi mene bi bilo sram…

doroteja lepo si napisala

Aj jaj jaj!¨Marelica, Doroteja, Mojca, …, kaj še sledi? Doroteja, ne boš se mogla tako skriti in spremeniti imena, da se ne bi ujela v svoje lastno pisanje!

He,he he…Tudi drugi ste očitno spoznali ta dokaj lahko prepoznaven stil…

New Report

Close