Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za Romano !

Za Romano !

Pravkar sem prebrala , da se je smrtno ponesrečila Romana , ki se je včasih oglasila tudi tu !
Pretresena sem !
Ravno včeraj sva si še pisali , prijazno mi je ponudila , da se danes slišiva in kmalu tudi kaj srečava …. hudo mi je , čeprav je osebno nisem poznala !
Kako je življenje krivično !
Ker njenih domačih , moža in obeh otrok ne poznam , naj kljub temu tu izrazim vso žalost , ki jo čutim ob njihovi izgubi !
Naj nekje obstaja nekaj , Nekdo , kar jim bo dalo moč , da prebolijo , saj pozabiti mamice in žene itak ne bodo mogli nikoli !

Nikita

Jest pa tega nikoli,nikoli ne bom razumela…res ne…..sprašujem pa se,kakšno je to živlenje..ne ne ne morem o tem….globoko sem pretresena…………………………………………………………………….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Težko je v takih trenutkih karkoli reči… čeprav je nisem poznal ne osebno, ne s foruma…. vsaka taka nesreča je tragedija, zato… sožalje vsem prizadetim

Jani

Kaj se je zgodilo??????!!!!!!!! Kje si to prebrala? Kje si to izvedela? Romana? Tudi jaz je nisem osebno poznala, ampak…..kako…..kako je to mogoče? Kaj se je zgodilo? Kdaj? Kje?

Moj pokojni prijatelj je rad dejal: “življenje je samo ena pavza med
rojstvom in smrtjo.” Pavza je pa lahko krajša ali daljša…..

Res je hudo, hudo je vedno za tiste ki ostanejo,
a najhuje je za majhne otročke ki izgube starše…..

Bolečina s časom pojema,
a ljubljenih ne pozabimo nikoli.

In dokler se spominjamo živijo tudi oni….

Res nam je življenje dano v posojo, pa če se tega zavedamo ali ne.
Nekako se mi zdi da dokler človek ne izgubi najbližjih, se tega bolj malo
zaveda..

Zase vem, da se nisem dokončno poslovila od nikogar mojih, nekako
se nadejam da se nekoč, nekje – v tisti drugi sobi, dimenziji kakor že kdo temu pač pravi, pa zopet srečamo iz oči v oči…

Ravno sem govorila s Tano….in ona pravi, da to ni res…da Romana ni res umrla….Komu naj verjamem?

Ne vem kaj naj rečem, na kardiologiji ne vedo nič o tem, da bi izgubili koga izmed svojih. Tudi na CIIM – u ne..ne vem..

hM…..DA NI spet prišlo do kakšne zamenjave…Mislim ej….s tem se ni za hecat no!!1

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Skratka….Tana je rekla, da me bo poklicala nazaj, ker nismo mogle preveč klepetat. Bom videla, kaj mi bo potem povedala.

Poglej , jaz sem to prebrala na forumu “življenje” , napisala pa je neka Valerija , ki da jo je osebno poznala. Nič drugega ne vem , Gaia pravi , da jo je probala poklicat na GSM , da pa se ne javlja, ji je pa Lara baje obljubila , da bo mož poizvedel, kaj je res in kaj ni.
Glej , zdaj sem tudi jaz zmedena . Kot zdaj kaže , gre za eno zelo grdo šalo (upam , es upam , da je to res !)
In če je tole zajebancija , bo treba Primoža obvestit , da kaj ukrene !

Res si želim , da bi šlo samo za grdo natego !
N.

Saj pravim…Tana oz. Lara je rekla, da me bo poklicala nazaj in mi pove za kaj se v bistvu sploh gre…Ona je rekla, da to ni res in da tega ne verjame. In če je to res zajebancija je treba koga “za jajca”….obesit….

Veš , v preteklosti smo bili priča vse sorte neslanostim in hudobijam , ki so bile povezane s pojavljanjem na forumih. Recimo neki mulc se je nesrečnim dekletom z motnjami prehranjevanja predstavljal kot strokovnjak in terapevt , od njih splel tel. številke in jih potem nadlegoval. Bile so še druge stvari , to je le ena med njimi.
Ravno zato se resno sprašujem , če je verjeti zgornjemu opravičilu – vse skupaj se mi zdaj zdi preveč prozorno !
Po netu se potika kup psiho bolnikov , ki si radi privoščijo – po njihovem mnenju – dobre šale na račun sodelujočih , ki nimajo možnosti vedno preverjati verodostojnosti njihovih sporočil.
In ker je bilo v tem primeru res malo preveč dejstev , ki so kazala na “našo” Romano … saj je nasedlo precej ljudi … ne vem , no … ali bi bila vesela ,ali pa bi me razneslo od ogorčenja !

Počutim se trapasto do konca in še čez !!!

Ja, tudi jaz ne vem kakšen človek je lahko to, da se norčuje iz takih stvari… In tudi jaz se sedaj prav bedasto počutim, ker sem šla morit Laro in jo klicarit in paničarit, da se je Romana ponesrečila…In ona je rekla, da to ni res. In zdaj se zdim sama sebi butasta…

… stvar niti ni sramotna , če sva se počutili tako kot sva se !
V bistvu pa , ja , gladko smo padli na finto in se spet počutiva enako 🙂

…čeprav , saj veš , da pri nas pravijo , da se tako nekomu podaljša življenje :)))

No, sedaj je stvar rešena. In vemo, pri čemu smo. A ne? Je pa res problem s temi nicki…

Ja, kar se tega tiče je tla na tjavendan res super, ker se več ali manj ne da manipulirat s tem…res imaš lahko 15 nickov, a so le tvoji in nobenega drugega.

Čeprav smo pa že doživeli tudi krajo nicka. Verjetno je šlo za ugibanje up. imena in gesla in je verjatno tudi ugibanje ratalo. Zato je pametno dat čimbolj nenavadna imena in gesla. Ne pa recimo Sašo nick, pa sašo up. ime, pa sašo geslo, kot sem imel jaz do tiste kraje…tako je bilo verjetno tisti slučaj…in se je nekdo uštulil….

Zdej sem menjal, pa vsi drugi valda tudi…

New Report

Close