Za Saro – oz. fotografa
Pozdravljena,
Imam zelo veliko željo – ali bi bilo možno dobiti naše slike (od uradnega fotografa), na vrsti smo bili 91 – Nika TO, kavbojke in roza srajčka – nas oči ga je nekaj sr… in je rekel bom pa menda ja slikal otroka sam – ja in kaj je nastalo? en velik d….
Skratka deci, ko jih poslušaš je verjetnost da bo šlo kaj narobe 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Kaja ima naš naslov, morda bi poslali slike tako, da jih plačam po povzetju, seveda tudi vso poštnino, bi pa naročila dve sliki oz. če lahko bi 2 kompleta slik po 500 SIT (torej 4 slike?) – a morda preveč kompliciram?
Hvala za vso pomoč in upam, da ne bom povzročila z mojo željo prevelikih težav.
Hvala
Manca1
S slikami bo takole : fotograf bo do pojutrišnjem pripravil seznam slik, ki jih bomo dali nekam na internet, da boste javili kateri otrok je vaš. Opozoril me je namreč, da kljub vrstnemu redu ni bilo vse čisto tako kot na papirju. Zato se boste rajši pokljukati, kot pa da pošiljam slike na napačen naslov.
Za vse tiste, ki se niste prijavili, pa bi se še radi, mi boste to posebej javili in se bomo zmenili za plačilo.