Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za seminarsko

Za seminarsko

Pozdravljeni

Prosim za pomoč

Mi lahko samo na kratko poveste s čim ste na zavarovalnicah najbolj nezadovoljni in kaj je razlog, da greste na drugo (iz svoje zavarovalnice na drugo).

Se pravi: Kaj vas najbolj moti?

od tega je sicer že nekaj časa, ampak bilo je takole: ko si je sin poškodoval nogo, sem mogla it k zdravniku po kopijo zdravstvenega kartona. Za to kopijo bi dala več, kot bi pa dobil denarja v tistih treh dneh, kar je imel šive na nogi. Pri sklepanju zavarovanja nisem nikjer zasledila, da se ta dokumentacija plača. Ne vem pa, kako je s tem danes.

1.) priložiš kup zdravniških potrdil in izvidov, upoštevajo pa samo tisto kar njim paše.
2.) med šolskimi počitnicami niso upoštevali vseh dni okrevanja, ker so baje šolske počitnice.
3.) ko sklepaš zavarovanje so prijazni in ustrežljivi, ko pa hočeš nekaj koristiti, pa najdejo 100 in 1 verzijo, da te “nategnejo” in ti ne izplačajo odškodnine.
4.) zahtevajo en kup dokazil, ki so za nas starše plačljive, za njih pa denarja ne refundirajo. Refundirajo le, če oni direktno zahtevajo od zdravnika, za kar pa se izogibajo in nas starše pošiljajo po potrdilo, da jim potem ni potrebno plačevati.

Konkretno pišem za Slovenico in drugo leto me pri njih definitivno ni.

lp

1. ker nekaterih poškodb ne priznavajo (npr. poškodb vratnega vretenca) in to izveš šele, ko misliš, da si upravičen do odškodnine. zraven se pa še pohvalijo: To je poškodba za druge zavarovalnice, za našo pa ne! HALO!

kO SKLEPAŠ ZAVAROVANJA ITAK NE MOREŠ PREBRAT VSEGA MIČKENGA TISKA, KER se ti kmalu zmeša od napenjanja oči. Sploh pa če želiš malo primerjati zavarovalnice, se ti dobesedno sfuzla, če želiš prebrat vse od dveh ali pa treh ponudb. Posledica: ne veš, kaj si bral.

2. ker ti v primeru večjih odškodnin (avto) ponudijo mizerno malo, če se pa z njihovo ponudbo ne strinjaš, te pa ignorirajo. Tako te prisilijo, da si narediš ful stroškov s telefonom, ko čakaš na liniji, da se ti tainta (ki je zadolžen za tvoj zahtevek) oglasi, pa se ne 1 uro, pol pa poklopiš. Potem ti pa pisker poči (ko te tako ene 5x nategnejo), greš pa tja in si narediš še potne stroške. Pa tegaintega ni (kao) in čakaš. Pol pa čez dve uri tainta pride iz pisarne SAM!!! iN TI PONUDIJO MALO VEČ, AMPAK ŠE ZMERAJ FUL PREMALo. In se odločiš, da greš k odvetniku. S tem si spet narediš stroške. Ampak odvetnik je v pol ure dobil toliko, kot smo želeli – to je več kot še enkrat več od njihove zadnje ponudbe nam. Rezultat: oni so dali toliko, kot smo mi hoteli, mi pa smo dobili manj kot smo hoteli, yaradi stro[kov odvetnika.

Mislim, da vse zavarovalnice nategujejo. Zato se zavarujemo samo za obvezne stvari. Če je pa kje kakšna zavarovalnica, ki je prijazna tudi, ko mora ona kaj od sebe dat, mi pa prosim povejte!!

New Report

Close