Za Sinca…;))
Lepo jutro, lep dan, naj bo z soncem obsijan, si dobro ninčkal…si kaj lepega sanjčkal, pa evo cmoko, na cmoko, mam še u dobro, saj veš, da te je vceraj Hribuc prodal za eno flašo piva…pa taka ljubezen, jaz ti kaj takega ne bi naredila nikoli;))…to ste zmožni delat sam moški;;;)))!!!
cuj…sodcek…js sinca vceri nism prodau, samo dovolu sem ti da ga lupckas. In sigurn si se vprasala zakaj sem to naredu je tak? No, ti povem…zdel se mi je, da ste ve mojga sinca mal zmesale in da so se mu zacele micken punce nazaj dopadet. Js pa vem, da se ve ne znate lupckat, zato bo since meu mene se rajs, ker js se pa znam fajn lupckat. Je tak since?:) V glavnem, since spet nima zensk vec rad, mene ma pa se rajs…hvala sodcek!;)
Pazi se ti mene, ti bom jaz dala sodcek, ti Hribovska flaša!!!
Pa kar tolaži se o lupčkanju, kar daj,,,jaz pa nekaj vem, kar ti ne veš…ja ves kako pravjo…ce ne ves ne boli…je tako…pa naj skrivnost ostane se naprej, jupiiiii, ti kar misli, da je samo tvoj, blalblablalba
Sprevržko tu je križišče…………………..ODLOČI SE KAM BOŠ ZAVIL…..popravnega izpita pri nama ni!!!!!!!!!!