Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za Since-a in Mishiko

Za Since-a in Mishiko

A BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Gorica je prvak :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

naši grejo pa u UEFA namest žabarjev! :)))))

Jaz pa žabe lovit v Gorico!
😉

Mah,.. ziher boljse ko da bi bla Olimpija.. zraven tega si Gorica letos zasluzi naslov……..

Ni blo cajta za nogomet :)). Sicer pa smo s tako zasedbo še zelo daleč prišli :)). No, dolge nose pa vseeno imamo, priznam…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Aja: a buuuuuuuuuuuuuuuuu tebi nazaj 😉 :))))).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

pomembno je samo eno…..da ni olimpija prva!!!

po eni strani sem tud želel da bi nas dravograd premagal, pa da nei nič dobli naši…te bi se saj malo spravli k sebi, pa bi resno začeli že spet špilat…zaj so se pa vedno samo igrali…mogoče jih bo to izučilo, čeprav dvomim :/ , upam pa še vedno lahko

grenki priokus pa je, čeprav ko sem vido da maribor zgubla, sem upal samo eno…da koper nei izenačo, ker te bi pa res bil slabe volje

drugače pa saško…ko bo gorica mela 7 naslovov in to zaporednih se pa res lahko veseliš (se oba vema da to neo nikoli :>>>)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

New Report

Close