Najdi forum

za Tajfuna in Klemenxx!

Pozdravljena oba!

Ja res mi lahko rečeta baba, ne baba, bila sem prava kura, ker sem si rekla ne odpiraj je virus, ne jaz firbec grem in dobim pod nos bombo.
Vsaka slaba stvar je za nekaj dobra in vem, da nikoli več ne odpiram pošte če pošiljatelja ne bom poznala, naj se firbca sam.
Sedaj pa mi pomagajta le še toliko, lepo prosim.
Takoj sem zagnala program, sploh nisem bila sposobna gledati kateri virus, kaj se dogaja, takoj sem dala na čiščenje, ki si mi ga ponudil Klemenxx. Ko je pregledoval še file so bili začetni listi zeleni, potem pa so se pojavili rdeči, te je potem spremenil v zelene in to je trajalo do konca. Ko je ta program končal, je napisal, da je pregledal vse in ni nič okuženo oziroma ni virusa. Kaj sedaj to pomeni? Ali sploh ni bilo virusa ali to pomeni da je vse očistil in je sedaj okej.
Pregledala sem na hitro računalnik, file, datoteke, programe, igre in vse se odpira kot prej, na videz ničesar ne manjka. Ali je res vse okej, ali se je lahko s tem virusom sedaj kaj uničilo in bom to opazila kasneje.
pa še to, imam instaliran antivirusni program, vendar očitno ni vredu. Kateri program pa si omenjal ti Klemenxx? Prosim vaju, odgovorita mi še na to, da me ne bo kap od skrbi. Saj je vsa moja pamet v računalniku. Potem vama je sigurno jasno, da sem na trnih. baba gor ali dol, bodita prava dedca in mi pomagajta še tokrat.

p.s. Klemenxx, tebi pa bi sedaj takoj pritisnila poljubček, ker si me rešil pred izgubo svoje pameti.

Prosim še enkrat, kaj se sedaj dogaja, ali je vse okej ali moram narediti še kaj?!

Hvala vama, zlata sta!

Jada, Jada,jada.

Če ni nič, potem je vse ok.
Brez panike bi dejal Švejk, kajti ljudje ko so panični naredijo največ škode sami sebi in drugim.
Kar počasi, trenutno ne razsaja noben virus, ki bi ti pobrisal tvojo pamet, pardon računalo.

Povej kateri AV program uporabljaš in zakaj ga ne osvežuješ redno.
Naredi osveževanje in še enkrat preglej računalo!!!

lp

ps. tele poljubčke si bom pa začel zapisovati, potem pa enkrat začnem terjati dolgove, jih pa že mora biti za en
lep decemberski dan, ko je bolj kratek hehe..

Dragi Klemenxx!

Sedaj si dopisujeva že kot stara znanca. Še malo pa bova šla na randi. Saj se hecam.

Zopet boš lahko rekel baba. Ne vem točno kateri program je to, ali je možno da je WIN FOX? In nimam pojma kaj moram narediti da ga osvežim. Baba gor, baba dol, nimam pojma priznam, če se ti ljubi mi lahko pomagaš, drugače pa vseeno hvala, ker si zelo prijazen. Odprla sem ta WIN FOX in nikjer ne piše v angleščini osveževanje – to refresh. Vse drugo piše samo to ne, zato se nisem upala nikamor pritisniti, da ne bi naredila zopet kakšno neumnost, za danes sem jih dovolj.
Ta računalnik imam šele en mesec in zato ga še ne obvladam dovolj. Računalnik uporabljam za svoje delo,oziroma ga potrebujem za pisanje, vse ostalo pa obvladam tako-tako. Zato so mi tvoji nasveti zlata vredni. In res sem ti zelo hvaležna, ker mi poklanjaš svoj čas.
Vesela bom, če nama bo do konca uspelo vse to rešiti, kar se antivirusnega programa tiče, če pa ne, pa tudi prav, hvala ti, res si prijazen!

l.p.

Živjo!

Iz te strani si snemi AV program, ki je brezplačen
za domačo uporabo.
Zna pa preverjati e-pošto, itd..
Pa preko Interneta lahko narediš osveževanje AV propisov.

lp

hvala-hvala, zlat si!

Živjo Kim..

Najprej je bila beseda
hvala
potem zlat si
pa poljubček
pa randi

na koncu pa samo še hvala – hvala..

Meni je bilo pa že vroče, kot da sem na morju, ne pa da je zunaj 12 stopinj pod ničlo..

OK, samo da si ti zadovolj(e)na!!

lp

Dragi Klemenxx!

Jaz sem resnično zelo zadovoljna!
Zelo si mi pomagal. Antivirusni program je že v mojem računalniku. Ne uspe pa mi ugotoviti kako ga bom sedaj osveževala, ali se tako reče?!
Ali bova uredila še to?Prosim -prosim, toda navodila mi napiši, kot za trotle, saj veš da nisem računalniški maček kot ti.
Ali greva pa najprej na randi, ali poljubček ali pa samo hvala-hvala-hvala?
Ni mi všeč, da bom na koncu samo jaz zadovoljna!
Če si tako pogumen, mi lahko zaupaš svoj e-mail in si bova preko e-mailov napisala še kaj lepega, saj veš tu naju špega vsa Slovenija ali pa še dlje.
No odločitev je v tvojih rokah. Kakor želiš tako dobiš.

p.s. Počutim se kot kakšna šolarka,ki se pred tablo muči…, mi je že vroče!

Živjo Kim.

Če želiš uporabljati osveževanje podpisov preko interneta,
je domača naloga naslednja:

(seveda moraš najprej biti priključena na “internet”).

Startaš AV program

Tam si v meniju izbereš Tools

nato Start Internet Update (čisto spodnja opcija)

prikaže se ti ekran za osveževanje (update) preko Interneta,
samo še tipko Start je potrebno klikniti.
Program nato začne primerjati podatke na tvojem računalu z podatki pri proizvajalcu AV opreme in če se razlikujeta ti
ponudi opcijo Download
Na koncu ko konča z prenosom podatkov – se ti odpre opcija Update (ali Install, ali Setup), klikneš na eno od teh opcij (mislim, da ti ponudi samo Setup ali Cancel), torej izbereš Setup, pa se ti naloži nova ver.

Lep večer…

Okej, to domačo nalogo bom naredila jutri. Za danes imam dovolj matranja. Upam, da mi bo uspelo, drugače te kličem na pomoč.
Saj lahko,ali ne? Ali pa sem že preveč zatežena?

p.s.
Sedaj pa lahko jaz rečem tebi:”Kaj je zdaj to, čisto uradno in samo lep večer?!”
Kaj pa vse ostalo? Bo randi, poljub, e-mail? Očitno je postalo prevroče, gorenjec ti, gorenjka jaz in pogum se je izgubil.
Jaz jo bom sedaj podurhala v posteljo zjutraj pa preverim, če si že kaj bolj pogumen!
Lep večer in tri pikice pa želim tudi jaz tebi in seveda še lepe sanje in vse kar spada zraven.

Oh seveda upam, zakaj pa ne, torej email naslov je:

[email protected]

obljubim, da kolegom ne bom nič povedal, tudi ko bomo šli
na pijačo (ja se že dolgo časa dogovarjamo), ne bodo
iz mene nič izvlekli, pa če mi bodo mešali sok & coca colo & stil & kavo & smetano ne bodo nič izvedeli!

Promise is a promise!!!!

no firbci – pogovor se seli privat hehe!!!

Veš kaj, sedaj si pa me! Sigurna sem bila, da niti približno ne bom izvedela tvojega e-maila. No saj iz tega še vedno nič ne vem. Če pa ti pišem, boš ti iz mojega e-maila izvedel moje pravo ime in priimek zato pa kar malo cvikam.
Čakaj, jutri se bom poigrala in si uredila drugačen e-mail naslov, potem pa bom tudi jaz tako pogumna kot ti.
Sedaj pa res lahko noč. Ja za vse ostale forumce in forumke pa: Brez zamere, ker sva z Klemenxx kar malo flirtala, saj sva se samo hecala, da ne bo kakšne pomote…

Veš kaj Kim, tukaj še ni bilo videti nobenega flirta, ali kaj podobnega (no ja ne izrazitega, samo nama je malce temperaturo dvigovalo:))))).
Saj se ne bojim ostalih, res pa je, da sem že nekajkrat napisal e-naslov, samo so potem prihajale e-pošte v stilu,
kaj se šopiriš po tabli in kaj misliš da si in podobne neumnosti, na katere jaz sicer ne dam nič.
Pa vendar ne dajem kar tako več naslova, razen če nisem
sporovociran, kot s tvoje strani.

Tudi če mi napišeš pravi e-mail naslov, zakaj pa misliš da bi izrabljal ???

Ah brez veze, pač nisem tak tip.

Bolj se je za bati Primoža (šefa foruma), da naju ne bi
prestavil v Mladi o spolnosti in drugih aktualnih temah –
hehe, poznam Primoža in vem, da je to sposoben narediti
hehe, saj je samo Joke!!

Vsekakor lepo se imejte vsi skupaj!!

Klemenxx

Kako sta se lepo “pogovarjala”! Sedaj pa se je Kim ustrašila. No saj ima prav, če je danes doživela r. virus je prav, da je bolj previdna. Nikoli ne veš s kom imamo opravka. Saj ne da ti ne gre zaupati Klemenxx,pišeš lepo, vendar previdnost ni nikoli odveč.
Malo fofšije sem natrosil, pa brez zamere.

Ja Miha imaš čisto prav.

Na Net-u je potrebno biti preklemansko previden!

Pa še noč čarovnic je za nami, pa volitve so pred nami,
skratka sami strahovi!!

Pa še za pijačo se dogovarjamo 10000 let z Tajfunom, hmmm-om..

Skratka čisto prav imate.

Kaj pa če sem en star slinast dedec, ki zavaja deklice okoli hehe..

Ah kje pa, sem čisto prijazen starček…hehe
Sicer pa s Kim nimava randija, sva oba Gorenjca

Sicer pa kaj pa veš kaj bo čez 5 let, mogoče pa tudi starčki pridemo na vrsto.
Poglejte ti tale članek hehehe…..pa šele potem komentirajte!!!!!

lp

Hehe,… kdo je bil prej kura ali pišče? Morda jajce?

Takole je pisala mala Kim:
“…. in jaz nisem naredila nič, ne prenesla in ne odprla, sem samo hitro zaprla to prilogo in ugasnila računalnik….”

Don’t panic, Be Happy :))))

Ja kar izživljaj se, daj si duška. Vendar ne pozabi, da jaz priznam, da nisem prav dobro podkovana za računalnike. Dobro obvladam samo tisto kar potrebujem pri svojem delu, vse ostalo pa je zame nekakšen tabu. Ne pozabi pa tudi na to, če priznaš ti je pol oproščeno, ali ne?
Držim se pregovora: “Le čevlje sodi naj kopitar”
Nisem pa tudi noben fenomen, da bi obvladala vse situacije, ki mi pridejo pod roke. Priznam veliko vem in ogromno znam, ob računalniku pa zmrznem, pa nič hudega. Saj tako napravim delo Klemenxx-u, tebi Tajfun pa zabavo.
Mala Kim pa tudi nočem biti, kajti nisi mislil mala kot mala, temveč kot nekakšen neumen-nevedni otroček, to pa še zdaleč nisem več.
Priznam pa tudi to, da sem se še jaz danes nasmejala temu stavku, ki si ga ti napisal ponovno, zveni res tako, kot da bi ga pisala neka “mala” punčka.
Dobro jutro vsem skupaj!

Ja cviknila sem, pa kaj!. Pa nič hudega ne bo. Samo zopet malo matranja, da si odprem novi naslov z drugim imenom, saj praviš da previdnost ni nikoli odveč in še kako se strinjam s teboj. Se že trudim, potem pa veselo klepetati naprej s Klemenxx-om seveda. Ti pa bodi kar radoveden in fofšljiv.

Dajva jim še malo duška-skomine oziroma kost za glodanje ali obiranje, dokler ne uredim svojo pošto (poklicati moram prijateljico, da mi pove kaj naj naredim, ona pa še spi).

Dobro jutro, dragi Klemenxx!

Upam, da si dobro spal in res kaj lepega sanjal, kot sem ti zaželela sinoči.
Današnji dan preživi karseda lepo in počni vse tisto kar te veseli.
Pa ne pozabi, da ti kmalu napišem kaj lepega na tvoj E-mail.

wOW 🙂 A meni pa nič?

Hehe, Kim, tvoj stavek sem povzel le zato, ker ga je Klemen očitno prezrl. Že od začetka se mi je dozdevalo, da nimaš virusa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close