Najdi forum

za TINI

Hello,

upam, da si uživala v skoku. Prosim malo poročaj kako je bilo?

lp

Hej!

Smo skočili včeraj in je bilo FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL NORO!!!!! Zadevo smo poslikali, posneli in obesili še na DVD. Mislim, poizkusila sem že ogromno “norosti”, ampak ta je ena najboljših … Resno razmišljam o tečaju …

pa pa

Tini

Prosim napiši mi kje ste skočili, koliko je cena in preko katere agencije oz. ….?

Si me čisto prepričala, da mojega presenetim za RD.

Hvala

Skočili smo na Lescah. Poznam gor te “tipe”, pa jim nekako najbolj zaupam. Najboljše bo, da pokličeš kar Matjaža Pristavca na GSM 041 682 252 in se dogovoriš z njim za termin. Cena skoka na osebo je 150 EU, oziroma mi smo računali nekako 30.000,00 SIT na osebo (ostalo pa smo imeli za kavo …).
Je pa tako: prideš gor (na letališče v Lescah) in poiščeš malo leseno “gajbico” sredi travnika – tam se zbirajo padalci. Pol ti dajo opremo, te malo poučijo o zadevi in gremo …
Moja “čreda” (brat in koruznik) je bila FUL zadovoljna z darilom, jaz pa tudi (ej, včasih si pač moraš privoščiti kako zabavo) . Ah ja, dodatno smo si mi privoščili še snemalca -> tip je skočil z nami iz aviona … Najprej je posnel že naše “priprave”, pa naše neumne komentarje še v avionu, pol je posnel skoke, pa še malo pristanka … Cena VHS kasete je 11.000,00 SIT, zmenili smo se pa še, da nam bo vso zadevo posnel še na DVD …
Moje skromno mnenje je, DA SE FULLLLLLLLLL SPLAČA!!!!!!!!!
Pa preseneti še sebe in plačaj za oba …

lp

Tini

lahko pa pokukaš na http://www.pristavec.net

Tini,

hvala lepa za informacije.

pozdravlljena tini;

samo nekaj me zanima- vas skok z padalom je bil samostojen ali v tandemu!

lp,tina

Je bil prvič … torej v tandemu …

Tini

ahaa- skakali ste pa v lescah ce se ne motim

… hmmmmm, nimam pojma? Smpak za skok sem se zanimala že pred nekaj leti, pa je bila cena približno enaka; cca. 300 DEM. Zato tudi zdaj nisem ravno najbolj težila za kak “special price”. A se ti zdi, da so me na”#*!*?, mogoče imajo pa domorodci kak popust … Sicer pa, ej, še zmeri trdim, da se je splačalo …

pa pa

Tini

P.S.
Če mi lahko poveš za kako boljšo ceno (ampak brez lukenj v padalu, prosim), mi javi … grem prec še enkrat …

New Report

Close