za TINI
Skočili smo na Lescah. Poznam gor te “tipe”, pa jim nekako najbolj zaupam. Najboljše bo, da pokličeš kar Matjaža Pristavca na GSM 041 682 252 in se dogovoriš z njim za termin. Cena skoka na osebo je 150 EU, oziroma mi smo računali nekako 30.000,00 SIT na osebo (ostalo pa smo imeli za kavo …).
Je pa tako: prideš gor (na letališče v Lescah) in poiščeš malo leseno “gajbico” sredi travnika – tam se zbirajo padalci. Pol ti dajo opremo, te malo poučijo o zadevi in gremo …
Moja “čreda” (brat in koruznik) je bila FUL zadovoljna z darilom, jaz pa tudi (ej, včasih si pač moraš privoščiti kako zabavo) . Ah ja, dodatno smo si mi privoščili še snemalca -> tip je skočil z nami iz aviona … Najprej je posnel že naše “priprave”, pa naše neumne komentarje še v avionu, pol je posnel skoke, pa še malo pristanka … Cena VHS kasete je 11.000,00 SIT, zmenili smo se pa še, da nam bo vso zadevo posnel še na DVD …
Moje skromno mnenje je, DA SE FULLLLLLLLLL SPLAČA!!!!!!!!!
Pa preseneti še sebe in plačaj za oba …
lp
Tini
lahko pa pokukaš na http://www.pristavec.net …
… hmmmmm, nimam pojma? Smpak za skok sem se zanimala že pred nekaj leti, pa je bila cena približno enaka; cca. 300 DEM. Zato tudi zdaj nisem ravno najbolj težila za kak “special price”. A se ti zdi, da so me na”#*!*?, mogoče imajo pa domorodci kak popust … Sicer pa, ej, še zmeri trdim, da se je splačalo …
pa pa
Tini
P.S.
Če mi lahko poveš za kako boljšo ceno (ampak brez lukenj v padalu, prosim), mi javi … grem prec še enkrat …