Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za tiste, ki iščejo mone po 45

Za tiste, ki iščejo mone po 45

https://9gag.com/gag/azxmZ6x

Se najdejo, samo moraš mal vedet kje se zbirajo 😀

vse 3 niso za eno

A jo iščeš na kile?

A kater sploh jih? 🤭

Je res kater tako nizko padel?

Odgovor na objavo uporabnika
bozomon, 16.11.2024 ob 15:32

A kater sploh jih? 🤭

Je res kater tako nizko padel?

Ne vem, same pravijo, da ja.

WD40, 16.11.2024 ob 15:13

https://9gag.com/gag/azxmZ6x

Se najdejo, samo moraš mal vedet kje se zbirajo 😀

🤣🤣🤣🤣 Dober si.☝️😂

Glede žensk deluješ zelo zelo otročje, čeprav imaš ene izjave o življenju res zelo dobre. Ne vem koliko si star, a ko sem bila jaz tvojih let, naša generacija se ni posmehovala ljudem zaradi let ali izgleda. To velja tudi za druge, ne samo zate. Res pa je, da so to bili totalno drugačni časi, kjer so bile bolj pomembne druge vrednote. Mon pa naj ti ne bo merilo glede izbire žensk, so tudi normalne in privlačne, dobre po srcu.

Grenivka422, 16.11.2024 ob 15:50

Glede žensk deluješ zelo zelo otročje, čeprav imaš ene izjave o življenju res zelo dobre. Ne vem koliko si star, a ko sem bila jaz tvojih let, naša generacija se ni posmehovala ljudem zaradi let ali izgleda. To velja tudi za druge, ne samo zate. Res pa je, da so to bili totalno drugačni časi, kjer so bile bolj pomembne druge vrednote. Mon pa naj ti ne bo merilo glede izbire žensk, so tudi normalne in privlačne, dobre po srcu.

Za bozomon

Ti, teta, a nisi ti nekaj izjavljala da imaš smisel za humor? Če ga imaš, ga hudičevo dobro skrivaš.

Odgovarjam kokošiju iz druge teme in wd40, če si mene označil za teto:

Samo en na monu ve (upam) in me pozna dobro (ali tudi ne), koliko tega premorem jaz, koliko premorejo moje znanje, srce in duša. Za kaj se zavzemam in kje je moja resnica. Tudi pošalit se znam, a na tem forumu nikoli več. Mogoče občasno, ko imam dober dan 🙂.

Grenivka422, 16.11.2024 ob 15:52

Za bozomon

VIdim da mi ni objavilo… mogoce ni poteklo 2 minuti… bom napisal se enkrat… te dni je bila tema… ne spomnim se naslova… vglavnem jaz in se en sva uprasala katere so te dobre..

Grenivka422, 16.11.2024 ob 16:08

Odgovarjam kokošiju iz druge teme in wd40, če si mene označil za teto:

Samo en na monu ve (upam) in me pozna dobro (ali tudi ne), koliko tega premorem jaz, koliko premorejo moje znanje, srce in duša. Za kaj se zavzemam in kje je moja resnica. Tudi pošalit se znam, a na tem forumu nikoli več. Mogoče občasno, ko imam dober dan 🙂.

Hja,… želim ti čimveč dobrih dni.

WD40, 16.11.2024 ob 16:16

Hja,… želim ti čimveč dobrih dni.

Ma ja, zadnje čase malo več pišem in se tudi nasmejem 😀 nisem prava grenivka v pravem smislu hehe

New Report

Close