Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek za tiste, ki kupujete pri Kitajcih

za tiste, ki kupujete pri Kitajcih

V trgovinah Kitajcev v Trstu so zadnje dni Italijani izvedli nadzor in zasegli toliko neustreznih, nevarnih ali celo strupenih predmetov, da so za vse morali najeti posebno skladišče.
Nekatere otroške igrače in drugi predmeti so izdelani iz plastike, ki vsebuje snovi, ki za 800x presegajo dovoljene meje.

ampak te stvari se prodajajo tudi pri nas.

lp ika

moje kavbojke so pa vredu :-), ne vem, če ne bi šla še enih iskat……..

Kje točno v Trstu pa so Kitajci?

So vsepovsod po centru Trsta,kamorkoli se obrneš je ena štacuna sigurno njihova.

orientiraš se po nekakšnem betonskem rokavu(pomolu),ki vodi iz morja proti notranjosti samega mestnega jedra.Tam je pa nešteto značilnih ozkih olic,ki tečejo navzgor ter v smeri desno-levo.Točno tam je ogromno kitajskih trgovinic.Prepoznavne pa so po rdečih lampijončkih,ki so pred vhodom.JASNO?

Obstaja pa tudi skladišče Mirella,a jaz ga ne najdem.Je prijateljica tam kupila noro lepe žametne hlače(na zvon)s sovpadajočo jakno za 9eur…..

Oj!
Mirela je tam v centru, ob glavni cesti, blizu je avtobusna postaja in garazna hisa. Je pa vse skupaj v eni dooolgi stavbi. Ne mores zgresit, itak vidis svercerje, ko hodijo ven z ogromnimi vrecami 🙂
Je pa res fuuul poceni tam, sploh za otroke!
LP, Nejka

V Mireli je po zatrjevanju mojih znank res zelo poceni, ampak ko sem jaz našla tisto skladišče (ker trgovina temu res ne moreš reči), me je že na vratih odbil neznosen smrad in me je minila vsa volja, brskat noter po tistem in potem še kaj pomerjat. Kot na kakšni zanikrni železniški postaji je bilo. Morda da je bil slab dan, neugoden zračni tlak, zamašena kanalizacija – v bistvu me niti ne zanima. Tam mene ne bodo več videli.

Jaz sem bila pri njih v petek in me ne bodo dolgo videli!!!
Same štrace(cunje) imajo, moda čist mimo in seveda zeloooo neprijazni.
Raje se oblečem pri nas in mi stvari več trajajo.
Kitajci se ne splačajo!!! Sploh pa če pridete v Trst samo zaradi njih.

Jah,ti boš raje tu kupila isto štraco,sam da bo 5x dražja.

Tudi prav ,vsak po svoje,a ne?:))

Ne draga, ne kupujem istih štrac!!!

Tudi prav,vsak po svoje ne?:)

Pri kitajcih so iste cunje ko pri nas v butikih, le da so pol cenejše!!!

Preverjeno!!!

Račka nima smisla prepričevat,prepričanih:))

Jaz kupujem pri Kitajcih,druge pa v LJ butikih pa smo vse zadovoljne,mar ne?:)))

TOČNO TAKO!

Morate se zavedati, da kitajci prevzemajo svetovni trg v proizvodnji. Lep primer je Planika, ki je bila zame kar se tiče obutve zaupanja vredna trgovina. Zadnijč pa so vlih dobili robo in vse kartonaste škatle, so bile označene s kitajskimi znaki. Večkrat sem opazila iste stvari kot pri kitajcih v Clarku, čeprav je etiketa (nasitek) drugi.
Res je, da kitajci prodajajo tudi take stvari, da se zamisliš kaj tam delaš. Dobiš pa tudi take stvari, da si še 14 dni ves iz sebe kako si to dobil.
Primer: kupila sem si jakno za katero sem dala 8€. Pri nas ISTA 9900 sit.
Vsak pa ve svoje. Uživajte še naprej v nakupih- kjerkoli!

Tudi jaz kupujem pri Kitajcih in v nakupovalnem centru malo ven iz centra Trsta- Gullia. Tam kupujem za tamalega, saj so stvari dosti lepše kot pri nas, pa dosti cenejše, kvaliteta in podobnost pa sta s H&M-mom ali C&A-jem. Bundica 26 evrov.(ne najdem znaka, ti šment). Pri nas je veliko dražja(ok. 12.000 sit). Zase pa kupujem pri Kitajcih, in poznam tudi veliko primerov iste robe pri nas, občutno dražje.Preverjeno. Je pa res da vsak po svoje, kakor kdo ve, ampak meni tam ni pod častjo kupovati.

Napiši mi prosim kako se pride do nakupovalnega centra Gullia!

Mejo prečkam na fernetičih in potem po stari cesti do Opčin in naprej proti Trstu.Od Opčin naprej imaš skozi oznake McDonald’s in Pittorello,slediš tistim oznakam in te pripeljejo v nakupovalni center Il Gullia.Jaz vedno tam parkiram,pofirbcam kaj ponujajo v nakupovalnem centru(oviese ima ugodne stvari,pitorelo čevlje),potem pa se peš odpravim do kitajcev(cca 10 min).

New Report

Close