Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za tiste na umetnem mleku – koliko časa 1 škatlica

Za tiste na umetnem mleku – koliko časa 1 škatlica

Tiste, ki ste na umtenem mleku (no, vaši otročki so na njem)….

Koliko vas pride ena škatla (katera firma?) in za koliko časa jo imate (non stop na umetnem mleku)….???

Naš je je bil včeraj tako zadovoljen (sit), da sem bila čist navdušena… Tudi danes je ful dobre volje (za čez dan imam svojega mleka dovolj), ker se je naspal… Deževni dan ga sploh ne ovira v razpoloženju…
Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Pri Aptamilu moraš odprto vrečko porabit v 3 tednih. V eni škatli pa imaš 2x po 450 g. Tako, da več kot 3 tedne ne drži. Za druge firme pa ne vem.

Prej, dokler nismo dodajali druge hrane smo imeli 1 škatlo Aptamila za 1 teden. Pakirano je 2x 450g. Odprto pa moraš porabiti v 3 tednih.

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Pakiranje je povsod prbl. enako. Pa povsod moraš odprto vrečko porabit v treh tednih. Jaz nisem glih dni štela, ker sem odprto vrečko zavarila nazaj in dala v hladilnik, ampak kaj dlje od treh tednov niti ne zdrži.

Ko začneš z enim mlekom, se tega drži, glej na to, če otroku ustreza, nikakor pa ne na ceno. Vsakemu paše kaj drugea, večina aptamil krasno prenaša, našemu ni pasalo nič od milupe.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

jaz sem ob dojenju dodajala Hipp, predvsem zvečer in šele po 2m, je bla škatla za cel mesec, pakiranje 2x450g, cena 8eur, kupujem vedno v A, ker za nas ga pakirajo v H. in ni niti podoben A.

Jaz sem uporabljala Pikomil, imela pa sem ga nekje 10 dni-eno škatlo, ker sem samo dodajala.

hi, hi Robin si me pa nasmejala…

Sem prov bedast gledala une A-je, pa H.-je…Pol sem pa ugotovila, da govoris o Avstriji in Madžarski… Sej prov domnevam, al to čist kej druzega pomeni…

Drgač sem jaz nabavila Novalac adaptirano mleko… Stane 1700 SIT, škatlica ima 400g. Vonj je obupen (no, meni smrdi), okus je pa super (mami tudi probala)… Obstajajo še prirejene različice (proti krčem, proti polivanju, …pa še ena). Ampak mi smo na osnovni in naš mali vriska od navdušenja…

Sloncek

Conformil en teden.

Slonček, živjo!

Naša tamala je v svoji kratki dobi ( ker mami ni imela niti 5 ml mleka) probala že vse mogoče: aptamil (grozni krči in polivanje), aptamil ar (grozni krči), comformil (manj krčev in polivanja, vendar je po mesecu dni nehala kakat in smo ji dajali svečke- kljub vsem ukrepom proti zaprtju), nato smo presedlali na Novalac proti zaprtju in v štirinajstih dnevih je bila prebava urejena. Tudi krči so se končali in šli smo na Hipp- prebava dobra, a grozno napenjanje in spet jok. In sva se z možem odločila, da probamo še Novalac- ta je pa super- punca ga rada papca, nič je ne napenja, vsak dan kaka… to je blo olajšanje, ker ostala nam je samo še Humana (Bebo je dobivala v porodnišnici, pa je tudi ni prenašala…).
Vidiš, skoraj smo doktorirali iz prilagojenega mleka.
Skratka, mislim, da je Novalac dobra hrana in bo Noelček ob njej dobro razpoložen. Samo tale tvoja cena je drugačna kot moja- v Gorenjskih lekarnah je po 1.535 SIT ( v Nemčiji pa 5 evrov, v Avstriji ga še nimajo).

LP, Pega

Aja, eno škatlo imamo za 3 dni in pol.

LP

približno tako, H=Hrvaška in njihov Hipp je čist neužiten, pakiranje pa je samo 450g, tako se ga tud loči

Kje si ga pa kupla za 1700 SIT novalac?

V lekarni…. Sej vem, da sem ga preplačala 🙁

Kje je pa cenejši??? Drgač našemu miškotu to mleko ful potegne… Ga vedno celo dozo (90ml) požloka (pa prej še pri meni vse sprazne)….

Sloncek

Istega lahko kupiš tudi pri nas v Mulerju za 1.990

A imate vse mleko v prahu v hladilniku?Prvič slišim…

New Report

Close