Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Za tiste,ki jih že sedaj skrbi za planet in podnebne spremembe

Za tiste,ki jih že sedaj skrbi za planet in podnebne spremembe

George Carlin samo za vas že v naprej, da se poklapa s propagandno mašinerijo in njeno agendo.

https:

//www.youtube.com/watch?v=7W33HRc1A6c

Scientists Admit Alex Jones Was Right: Human-Animal Hybrids Are Real! (infowars.com)

Men je bl žal,  v kakšn svet bota šli hčeri….umazan, v obeh primerih, uničena je  narava, družbeni sistem je gnil. Jz bom teh 40 let že še  preguru, oni dve masta pa še vse pred sabo.

Škoda mi je nedolžnih modrih oči.

Včasih si želim, da ju ne bi bilo….

nova
Uredništvo priporoča

Ja… škoda otrok. Sploh nimajo šans.

Ne strinjam se z vami, naši otroci imajo lahko zelo lepo prihodnost, samo moramo se že enkrat začet obnašat odgovorno in mislit, kaj bo čez 10, 20, 50 let! Pa ne le zanje, tudi za vse živali, za našo starost in za naše vnuke …

Jaz sem vegi že tri leta, prav zaradi tega. Res skrbeno ločujem odpadke, tudi potrošnjo sem zmanjšala. In sem prihranila tudi na denarju zaradi tega, še shujšala, pa na okolje pazim. Rada vidim, da za sabo puščam zdrav planet, mladi so pa itak še boljši od nas, kar se tega tiče …

Za boljši jutri je treba poskrbeti zdaj. Zdaj je treba posejati, da bojo mutri želi. Zdaj v Brdih nabiramo grozdje, da bomo pili sladko vino. Zdaj moramo paziti na naš planet, da bodo lahko otroci dihali svež zdrak. Zdaj moram hoditi v službo, da bom lahko čez poletje na morju. Zdaj šparam, da bom na stara leta uživala in se smehljala. Zdaj je treba skrbeti za otroke, da bodo oni zame, ko bom stara. Zdaj morajo politiki sprejet ukrepe, da nehamo uničevat planet. Važno je, da še kaj storimo, smo pa res že dosti zasrali

Ali sploh veste, da je na svetu toliko preveč ljudi, da bodo vaši otroci samo trpeli, če jih boste seveda imeli?

Ti evropski in tudi naši niso za vedno naši. Bodo od tistih, ki znajo živeti ceneje in sonaravno. Na teh slovenskih prostorih se ni NIKOLI živelo tako dobro kot se živi in nikoli se ni toliko jamralo, kot se jamra. Takšen sistem mora crknit. S priseljevanjem se vidi spreminjaje evropske kulture, vidi se, da takšni ljudje, ki znajo živeti ceneje in bolj enostavno, obstajajo.

 

 

 

 

 

Odgovor na objavo uporabnika
Preveč ljudi in premajhen planet, 01.10.2021 ob 10:19

Ali sploh veste, da je na svetu toliko preveč ljudi, da bodo vaši otroci samo trpeli, če jih boste seveda imeli?

Planet ni nč premjhn, planet je večji kot ti sploh lahko dojemaš.

 

Čas je fikcija, datum in čas oddaje tega posta je fikcija. To je kompjuterski čas, ki je vezan na sistem. Vi ste za računalnikom in spremljate ta tekst. V katerem času se vi nahajate ne vem. Tudi, če sta dva v istem prostoru je med njima časovna razlika. Če med dvema ni popolnoma nobene časovne razlike, to pomeni, da sta v isti točki.

Hm, nekako se računica ne izide…

Ni delavcev, na drugi strani preveč ljudi… vcasih je imela zenska po 8-10 otrok, zdaj imajo po enega ali dva…

Mislim, pa da je zdaj na enega človeka odpadkov toliko, kot jih je prej ustvarilo 20 ljudi

Odgovor na objavo uporabnika
Kako že, 20.10.2021 ob 09:26

Hm, nekako se računica ne izide…

Ni delavcev, na drugi strani preveč ljudi… vcasih je imela zenska po 8-10 otrok, zdaj imajo po enega ali dva…

Mislim, pa da je zdaj na enega človeka odpadkov toliko, kot jih je prej ustvarilo 20 ljudi

ne smeš pozabit na super egoiste- koliko naserje nek bezos, ki se gre raketarja, koliko resursev gre za starlink, kdo bo potegnil takratko zaradi teslinih baterij.

Ne verjet kar vlad govori polovice dražave  je umazano seveda ali globalno segrevanje neobstaja to je še en drug razlog kako nas hoče vlada ponižat ljudje da plačajo € In DA TEBE S PRSTOM KAŽEJO LEJ GA TI PELJEŠ BENCIN ZATO BOŠ MORAL PLAČAT ZA ZRAK KER onesnažuješ Ti NE VLADA. NE BOGATI K SE FURAJO Z AVIONOM PO CELEM SVETU PA NATO REČEJO LEJ TA SVET 😢 NEHI RES HIPOKRAT. SVET NI GLOBAL JE FLAT PIŚE V BIBLJI TAKO . ČE DAŠ V STEKLO ZEMLJO IN RASTLINCO BO SE ZAČEL VSE KROŽIT. POGLEJ TE NA YOUTUBE HOAX GLOBAL WARMING .

    pa zakaj ženske imajo zej po 1 2 otroka ni zarad globalno segrevanje Heheh joj ampak zarad € poskusi preživet . stanovanje dražje hiše so pa hrana vrtec elektrika davke bencin  itd. ni lahko KDO JE KRIV KLE VLADA VLADA JE VEDNO BILA SOVRAŽNIK LJUDSTVA . LAH SMO TIH *?  ALI GREMO V PARLAMENTU Z VILAM PA JIH VEN POMETAT KER  TA SISTEM DELA NA KOMUNIZEM IN FAŠIZMOM .

Če je preveč ljudi. Ker v zadnjih sto letih smo se čezmerno namnožili.

se strinjam
že pred 50 leti sem začel slediti rast prebivalstva na Zemlji in porabo energentov, naravnih dobrin, nenadzorovano širjenje pridelave zelenjave in nekih rastlin … (poraba vode!!) in preko palca ugotovil, da smo Zemljo izkoristili v prihodnost.
Zadnjih 20+let pa še vpliv segrevanja orzačja … ja – kakšno stoletje, morda dve bo človeštvo še preživelo na nam znan način … potem pa bo na Zemlji vse drugače.
Kavelj je, da spremembe vidimo za generacijo naših vnukov!!

Ja ful me skrbi… Segrelo se bo… Ojoj…

To, da bomo morali storiti že danes številne korake za varovanje prihodnosti narave in posledično prihodnosti človeštva je jasno kot beli dan. To ni teorija zarote. Problem pa je, da bo to zelo težka naloga. Pohvalno je, da se redki posamezniki tega dobro zavedajo in v to smer tudi ukrepajo. Vendar to ne bo dovolj. Potrebno bo ugotoviti kako vplivati tudi na ostalih 95% zemljanov kateri zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ne sodelujejo (beri: revščina, lakota, egocentričnost, egoizem, pohlep, zaslepljenost…) pri tem podvigu. Bojim se, da preden bomo storili ključne korake v pravo smer zna biti to premalo in že prepozno. Cena za to pa bo posledično višja ali celo usodna, če nas ne bo že prej doletela kakšna druga katastrofa.

 

In kaj je rešitev?

 

Če ustvarimo gužvo s štirimi ljudmi na kvadratni meter, lahko vso svetovno populacijo spravimo v jadranski polotok Istro! Dalje, če vsakemu človeku zagotovimo 1000 m2 prostora za pridelavo lastne hrane, bi celotno človeštvo zasedlo površino ene Brazilije! Iz podatkov je razvidno, da njive pokrivajo površino 31.000.000.000.000 m2. Lahko bi pridelali 155 milijard vrtnin za 38 milijard štiričlanskih družin! Če kdo še vedno misli, da je preveč ljudi, naj začne s čistko pri sebi.

Tudi energije je dovolj, tiste čiste energije, ki jo je pred dobrim stoletjem izumil Nikola Tesla. Vse to je pohopsala svetovna kriminalna elita, ki nas istočasno zavaja s plandemijo in laže o prenaseljenosti človeštva. Šele takrat, ko bomo nehali verjeti lažnivcem, bomo dozoreli za ustvarjanje boljšega življenja.

 

Financiranje poštenega in hitrega

 

Potrebujete kredit za projekt ali razviti svoje dejavnosti.

 

Smo finančna institucija, dajemo posojila posameznikom in

podjetjem v finančnih težavah in vse osebe, ki lahko spoštujejo naše klavzule.

Kontakt samo po e-pošti ([email protected] ), da izkoristijo finančno pomoč.

 

Naši pogoji posojila so preprosti in dobro opredeljeni.

 

S 3-odstotno obrestno mero ponujamo posameznike v višini 5.000 € do 20.000.000 EUR .

 

Če potrebujete posojilo ali naložbo za izvedbo projektov, kot so:

 

* Osebno posojilo

 

* Posojilo za komercialno denar

 

* Negotovo, hitro in preprosto posojilo …

Kontaktirajte:

[email protected]

Naš uspeh pri delu je 100%

New Report

Close