Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek za tiste,ki ste bili v Movielandu

za tiste,ki ste bili v Movielandu

Pozdravljeni!
Naslednji vikend gremo s sestro na izlet v Movieland ob Gardskem jezeru. Tisti,ki ste že bili, povejte kam ste dali svoje stvari med obiskom parka, predvsem me zanima tisti del, ki je vodni- so kakšne omarice ali kaj podobnega ali nahrbtnik z oblekami,brisačami pač pustiš na ležalniku medtem ko greš na tobogane?
Pa še to me zanima ali se sme noter vzet hrano in pijačo ali moraš to tam kupit, oz. če se nahrbtnika ne sme vzet s sabo noter ali greš lahko ven iz parka, na avtobus pojest in potem nazaj?

Se opravičujem za zmedo, smo šle s sestro na last minute varjanto in pozable vprašat,ker se je servis zapiral,zdaj ima pa agentka dopust… Hvala za pomoč 😉

Movieland je zabaviščni park, kot vsi ostali. Notri greš z nahrbtnikom in lahko neseš hrane in pijače koliko pač želiš. Imajo tudi nekaj hitre prehrane in pizze, vendar že dolgo nisem jedla slabših hamburgerjev.

Po določenih atrakcijah si moker, vendar v času vročine to ni ovira. Jaz imam ponavadi spodaj oblečene kopalke iz celega in majico s kratkimi rokavi, v nahrbtniku pa kaj za zamenjat. Drugače si nesi s seboj palerino, ali pa jo kupiš tam. Ne spomnim se ali imajo omarice, mi ponavadi pustimo nahrbnik pri kakšni napravi (še nikoli nam ga niso ukradli), samo pomembne stvari (denar, dokumenti…) imam seboj v mali priročni nepremočljivi torbici.

Ker gresta v času feragoste v Italiji, morata pričakovati grozne vrste.

Tobogane? Zdaj pa ne vem, ali sem bila jaz v istem parku ali pa imajo tam kaj novega. Ko sem bila jaz tam (sredi poletja) ni bilo nobenih toboganov. Pri parih atrakcijah si sicer malo moker, ampak če je vroče, je to kvečjemu osvežitev. Pazit moraš samo pri kamionu – da se ne usedeš na tisti strah, kjer te zalijejo z vodo. Drugače pa glede vode ni panike. Mi smo večinoma nosili nahrbtnik zraven – če pa smo se ločili, je pač mož prijel tisti ruzak – ali pa jaz. Ga lahko pa povsod jemlješ zraven. Aja, razen na tem kamionu smo ga pa menda res pustili.

Ja, v vodnem delu, kjer so bazeni in tobogani so tudi garderobe z omaricami, ki se zaklepajo. V nahrbtnikun pa lahko neseš not kar želiš. Bili smo julija. Cool! Lp

Hvala vsem, na kopalke so nas opozorili,da jih je fajn imet za hrano pa res nismo vprašale 😉
V katalogu in na spletni strani piše,da je park sestavljen in Movie studijev in Aquaparka, poročam v soboto kako je bilo 😉

seveda, parka sta v bistvu dva, ki se držita skupaj. Movieland je eno, ta ima kvečjemu kako atrakcijo kjer si malo moker, ker je to del šova, v aquapark si pa pač težko predstavljam, da greš brez kopalk, ne razumem kako vam lahko agencija da tako pomanjkljiva navodila. tam je kot v kakem čatežu, kjer bo brez kopak bolj čudno dolgčas.???
Tisti, ki ste bili v movielandu in niste videli sosednjih toboganov, niti iz visokih vrtiljakov??? žal res niste pravi naslov za odgovor. Hrano in nahrbtnike seveda lahko vzameš, tam so prigrizki dragi in zanič, ampak tudi to se preživi.

Haha, seveda smo jih videli, ampak to ni Movieland. :))) Stolp se vidi na kilometre daleč. Sta pa ločena vhoda in ločeni vstopnini. Pa še to ni vse, ampak imaš v sklopu tega še viteške igre in all you can eat v ameriškem stilu, ampak spet vsako plačaš posebej. Če je v sklopu potovanja vključen še vodni park, je pa to seveda nekaj drugega. Preveri, kaj ste plačali.

Jaz sem pa mislila, da so dejansko kaj dogradili. 🙂

Drugače pa se celotnemu kompleksu reče canevaworld in si ga lahko ogledate tukaj

http://canevaworld.it/

Smo bili prejšnji teden v Movielandu in Aquaparku in je bilo supeeeer! :)))
Omarice so povsod, plačaš 3 evre in ko vrneš ključ, ti vrnejo 2 evra. Mi smo nahrbtnike v Movielandu pustili kar tam, s sabo smo vzeli le eno torbico za denar in flaško vode, v aquaparku pa smo imeli vse s sabo. Vstopnice za oba parka veljajo 2 dni, kar smo seveda izkoristili (enako je tudi z gardalandom).
Aquapark se mi ni zdel nič posebnega; so sicer tisti ogromni tobogani in hitra in počasna reka, valovi in še nekaj atrakcij. No, v čateških sem se imela že boljše. 🙂
Movieland pa je nor! Morda zato, ker nismo nič pričakovali od njega in smo šli kar na blef najprej v Horror house. Priporočam, če imaš dobre živce. 🙂 Tu sem dobila večjo dozo adrenalina kot na vseh vožnjah z Blue tornadom in Raptorjem skupaj. :))) Šli smo še na vožnjo s tovornjakom (luštni efekti; obvezno sedenje spredaj desno, če nočeš biti moker), prosti pad s hollywood towerja, v podmornico (priporočam!), precej časa smo se zadržali v predelu Kremenčkovih (ogromna gugalnica – kladivo – ni v redu za želodec)… Nekoliko so me dolgočasili šovi (Iluzijonist in Rocky), predvsem zato, ker je zgodba v italijanščini in nisem ničesar razumela.

Imejte se lepo!

Zdaj sem pa res zmedena, ker na računu piše Movieland, vendar je bil tako v katalogu kot na internetni strani agencije narisan tudi Aquapark,najboljše da pokličemo pa vprašamo,saj moramo tako poklicati,da nam povejo kje nas bo avtobus pobral…
Jaz upam,da bomo uživali ne glede na vreme,saj kakor sem videla na spletni strani Movielanda bojo skoraj vse atrakcije za nas 😉

Ja, saj je vstopnica za oboje, Movieland in Aquapark. Vse skupaj se imenuje Caneva world. 🙂 Le brez skrbi!

Niti pod razno ni vstopnica za oboje po defoultu. Je treba kupit skupno karto. Kar je bilo vplačano, se morajo pa res pozanimati na agenciji. In Caneva World ni samo Movieland in Aquapark.

Kje pa točno to je

http://www.movieland.it/studios_index.php

Zdaj link sicer ne dela, upam pa da bo… Tu sem jaz gledala,da sta v sklopu Movieworlda Aquaworld in Moviestudios, možno pa da se motim…. Bomo šle s sestro vprašat,tako se zgodi,če greš rezervirat 10 minur preden se agencija zapre,pol pa pozabiš pol stvari vprašat 😛

jaz bi šla tudi, Movieland je ob Gardskem jezeru.
http://www.movieland.it/studios_index.php

Zmedena si, ker je na straneh naših agencij tako butasto napisano. Dejansko ima Caneva World štiri ločene sklope. Opisani so na zgornjem linku. Eden je Movieland, drugi Aquapark, tretji Mideval Times, četrti pa neka ameriška zadeva all you can eat. Možno je kupiti karto za več sklopov skupaj ali posamezno. Mi smo šli recimo čez dan v Movieland, zvečer pa še Mideval times – ki jih tudi toplo priporočam. Svojevrstno doživetje, ko uprizorijo srednjeveške igre v ogromni dvorani.
Najverjetneje si res vplačala karto za Movieland in kopanje – ker skupna karta ni draga.

Na naših straneh pa piše, kot da je Movieland in vodni park eno in isto.

Sem šla prav na spletno stran agencije in tam imajo dejansko samo potovanje v Canevaworld- Movieland in Aquaparki,tako da verjetno je res oboje vključeno v ceno 😉 Se pa strinjam,da kr fajn zmedejo,sploh če greš na hitro tja.
Naj povem,da je to prvič,da sploh gremo z agencijo,sestra je dobila bon za darilo,drugače ne bi šle z agencijo 😉

New Report

Close