za “umirjenega”
” Anja “
zdaj ko si pojahala tiča od nekoga, ki ima doma ženo, tukaj misliš, da si ne vem kaj !? Sram naj te bo ! In če bi imela karkoli spoštovanja ( ki ga nimaš ne do sebe ne do nikogar ), bi šla do njegove žene in ji povedala, da si ji moža fukala ves ta čas.
Ženske kot si ti se mi gnusijo.
Svoje sem ti povedal. Zdaj lahko samo rignem. On ti je pa tud pokazal koliko si vredna
” anja ”
kakšna oseba si, da te ni motilo dejstvo, da doma seksa tudi svojo ženo, da ga vanjo namaka ?? Kakšna oseba si da te to ni motilo in si veselo seksala z nekom, ki doma zadovoljuje še svojo ženo ? Žena zate ni vedela in je z njo lahko še isti večer tudi seksal, ti pa zanjo veš.
sramota zate, ne za ženo…če imaš kaj poguma njegovi ženi priznaj da si ga delila z njo, če žena nekoč izve in upam da izve, “naj ti pokaže svojega boga”.
Lp
Ah, kak ste vsi hitri njo obtoževat pa ji take stvari govorit.. A on je pa angelček? Pač je padla na besede, ki jih ta ne ravno biser od moškega govori verjetno vsaki drugi ženski. In ko ne dobi tisto kar želi, se trmari in odmakne, ampak vse je to del igre. Ko se bo ona omehčala in mu dala to kar želi, jo bo pa skenslal zares in našel naslednjo naivnico. Anja, jebiga, pač si se zacopala v napačnega, ampak jaz bi na tvojem mestu držala prste vstran. Najdi si enga samskega, ki bo samo tvoj in ne razdiraj družin. Si ga žena že zasluži takšnega kot je. Pa srečno!