Za Valentinovo …
Ne ni provokacija, in mail bi bil kar taprav. Brez g spredaj ker ni gmail. Drugače pa, več ali manj, prej ali kasneje smo vsi sami. A vseeno čas ki nam je na voljo na tem svetu je bolje preživeti skupaj z nekom, saj si nihče ne želi biti sam. Sicer pa tudi če bom sam za valentinovo, upam da ti ne boš.
[/quote]
Glej… biti sam za valentinovo ni nič takega. Če drugi potrebujejo datum, da se spomnejo na sebi ljubo osebo, ga jaz ne. Svoje valentinovo imaš lahko vsak mesec in to šteje bolj, kot tisto določeno z družbeno normo.
Kaj bi tebi več pomenilo ?
Da se nekdo spomne nate sam od sebe tudi takrat, ko to najmanj pričakuješ?
Ali…
Da se nekdo nate spomne samo zato, ker je na facebooku prebral, da imaš RD / ker je hotel ugajat neki normi da ne bo drugim čudn ?
A razumeš razliko?
Ah… odgovarjal Tomažu…
Pa saj nima veze, velja za oba. Ne se preveč žrt, če bosta za valentinovo sama. Datum kot datum. Nikjer ne piše, da vse druge dni v letu ne smeš romantike zganjat.
Hvala za pozitivne misli in super odgovor. Se zavedam, da je zgolj datum, vendar je vseeno on grenak priokus, ko vidiš pare, kako se držijo za roke, si zrejo v oči, se poljubljajo, si pidarjajo rože, ti pa se zavedaš, da boš ponovno sam, da se ni nič spremenilo v enem letu in da vprašanje, če se sploh bo.
Hvala za pozitivne misli in super odgovor. Se zavedam, da je zgolj datum, vendar je vseeno on grenak priokus, ko vidiš pare, kako se držijo za roke, si zrejo v oči, se poljubljajo, si pidarjajo rože, ti pa se zavedaš, da boš ponovno sam, da se ni nič spremenilo v enem letu in da vprašanje, če se sploh bo.
[/quote]
Temu se tehnično gledano reče lažje ljubosumje. Ampak s tem ni nič narobe. Si pač človek. Če nimaš osebe, ki bi ti kaj pomenila je tudi to “dohajanje” črede brezveze. Verjem… če se boš nekaj sili samo zato, da boš imel “punco” za kazat se okol ne boš srečen. Samo lastno nesigurnost boš nahranil.
Ah Tomažek, sej bo, sam verjet je treba in si včasih mal več upat. Kolikor je nas samskih moških, ravno toliko je samskih žensk in se strinjam z zgoraj zapisanim, da ni konec sveta če si sam za valentinovo, je pa seveda bolje če imaš družbo.
Hvala vama obema za spodbudne komentarje, tudi tebi Živec na 2. Imaš pa prav, če najdeš pravo osebo je lahko vsak dan valentinovo.
Napisal sem oglas, kakšnega zanimanja tako ali tako ni bilo, nato sem malo pozabil na vse skupaj, med drugim tudi pogledati email. Odzvala se je ena oseba, ki sem ji malce pozno odpisal (ker nisem prej opazil sporočila) in sem jo najbrž zaradi tega odgnal. Kakorkoli, za to se lahko zahvalim samo samemu sebi in nikomur drugemu.
[/quote]
Madona živimo v hitrih časih, nisem vedela. Torej en dan zamika pri odgovoru in je že konec?
Mogoče moraš pa tej osebi tudi ti dati en dan časa, da odgovori? Tako kot ti nisi planil takoj, mogoče tudi ona ne čekira tega maila vsakih pet minut?
Plus, v enem dnevu si že malo pozabil, da si napisal oglas na forumu? Ne vem, če to ravno dokazuje neko zavzetost pri iskanju.
Se mi zdi, da imate nekateri samski res zelo očitne razloge za to, da ste samski.
Madona živimo v hitrih časih, nisem vedela. Torej en dan zamika pri odgovoru in je že konec?
Mogoče moraš pa tej osebi tudi ti dati en dan časa, da odgovori? Tako kot ti nisi planil takoj, mogoče tudi ona ne čekira tega maila vsakih pet minut?
Plus, v enem dnevu si že malo pozabil, da si napisal oglas na forumu? Ne vem, če to ravno dokazuje neko zavzetost pri iskanju.
Se mi zdi, da imate nekateri samski res zelo očitne razloge za to, da ste samski.
[/quote]
Ok dejva midva ene par stvari razčistit.
– kdo pravi, da je bilo en dan zamika pri odgovoru. Gospodični sem odgovoril na njen mail po cca 1 mescu, kar je res malo dolgo.
– Pozabil sem zato ker so mi v mesecu decembru vmes padle nekatere stvari, ki jih nisem planiral (uradne zadeve s sosedom, podpisi, overitve, skratka none of your business…)
– V enem dnevu nisem pozabil nič, o čem ti govoriš ??? Sem res včasih malce pozabljiv, ampak tolk hudo, da bi sproti pozabljal stvari pa ni.
– Tudi če sem samski, je to moja stvar in zakaj je tako vem jaz sam najbolje.
Torej U madona upam, da si izluščila bistvo mojega posta, če pa nisi naj ti ga napišem:
Če nimaš kaj pametnega dodati k pogovoru, raje ne smetiti na med.over.net
– kdo pravi, da je bilo en dan zamika pri odgovoru. Gospodični sem odgovoril na njen mail po cca 1 mescu, kar je res malo dolgo.
– Pozabil sem zato ker so mi v mesecu decembru vmes padle nekatere stvari, ki jih nisem planiral (uradne zadeve s sosedom, podpisi, overitve, skratka none of your business…)
– V enem dnevu nisem pozabil nič, o čem ti govoriš ??? Sem res včasih malce pozabljiv, ampak tolk hudo, da bi sproti pozabljal stvari pa ni.
Torej U madona upam, da si izluščila bistvo mojega posta, če pa nisi naj ti ga napišem:
[/quote]
Po tem zapisu bodo pa vse bežale, ce jim že prej ni bilo jasno, zakaj si samski, potem jim je sedaj zagotovo, nauči se načina sporazumevanja in malo brzdaj svojo jezo, mas ogromno težav s tem. Najprej se sam spremeni, ne da iščeš vzroke v drugih!
[/quote]
Oglas na tem forumu si objavil včeraj. Mislim, da je verjetno še kdo, ne samo jaz, upravičeno mislil, da govoriš o tem oglasu, ne o tistem sredi decembra, ker nekateri te – se globoko pardoniram – ne spremljamo tako natančno, da bi točno vedeli frekvenco objavljanja tvojih ženitnih oglasov.
In ja, si zelo zoprn tip in če se zapenjaš za vsako malenkost in takoj zasurliš, res bolje, da te punce preskočijo.
Oglas na tem forumu si objavil včeraj. Mislim, da je verjetno še kdo, ne samo jaz, upravičeno mislil, da govoriš o tem oglasu, ne o tistem sredi decembra, ker nekateri te – se globoko pardoniram – ne spremljamo tako natančno, da bi točno vedeli frekvenco objavljanja tvojih ženitnih oglasov.
In ja, si zelo zoprn tip in če se zapenjaš za vsako malenkost in takoj zasurliš, res bolje, da te punce preskočijo.
[/quote]
Ha ha, ok…
Glej jaz se vsaj ne spuščam na nivo kot ti, da bi se po nekaj prebranih objavah obnašal kot da vem vse o nekomu. Ti ne poznaš mene, tako kot jaz ne poznam tebe, zato nekako ne morem reči kakšna oseba si ti. Mi grejo pa na živce ljudje, ki kar nekaj pišejo na netu, niti ne preberejo dobro za kaj se gre, ko je pa treba deliti nasvete in delati psihoanalize pa so itak najglasnejši in vedo vse.
Ajde tudi ti se imej fajn za velentinovo kjerkoli že boš.
Tudi jaz si ne želim biti sam, upam da nama obema uspe najti boljšo polovico, da bo letošnje valentinovo boljše od prejšnjih.
[/quote]
Ne biti slabe volje, ga bosta pač preživela sama, saj jaz ga bom tud, pa kaj. Kot je napisal Živc, datum kot datum.
[/quote]
Ha ha, ok…
Glej jaz se vsaj ne spuščam na nivo kot ti, da bi se po nekaj prebranih objavah obnašal kot da vem vse o nekomu. Ti ne poznaš mene, tako kot jaz ne poznam tebe, zato nekako ne morem reči kakšna oseba si ti. Mi grejo pa na živce ljudje, ki kar nekaj pišejo na netu, niti ne preberejo dobro za kaj se gre, ko je pa treba deliti nasvete in delati psihoanalize pa so itak najglasnejši in vedo vse.
Ajde tudi ti se imej fajn za velentinovo kjerkoli že boš.
[/quote]
Ti bom jst na kratko napisal:
Pomir se!
Ne biti slabe volje, ga bosta pač preživela sama, saj jaz ga bom tud, pa kaj. Kot je napisal Živc, datum kot datum.
[/quote]
Lahko ga preživiva skupaj, zakaj bi bila sama, če je lahko drugače? Morda ste že starejši in ne bova mogla ravno postati par, bova pa zagotovo imela en lep spomin na najino druženje, saj se bova veliko zabavala, smejala in nasploh uživala.
Lahko ga preživiva skupaj, zakaj bi bila sama, če je lahko drugače? Morda ste že starejši in ne bova mogla ravno postati par, bova pa zagotovo imela en lep spomin na najino druženje, saj se bova veliko zabavala, smejala in nasploh uživala.
[/quote]
Išči naprej, najdi pravo zase 😉
Forum je zaprt za komentiranje.