Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Za volit je…

Za volit je…

za volit je tisto stranko v kateri bo jeseni gospod Erjavec.

zakaj???

kdo pa bo vladajočega Janšo ali Pahorja “nazaj držal za pajtl”.

ja, pozabljaš, da je nastopil predvolilni cajt, pa je potrebno malo podkupit narod, tako eden kot drugi, kaj sta pa 4 leta delala, a. Sigurno ni nobenega držal nazaj, ker drugače ne bi vladi uspelo sprejeti prav vse kar si je zamislila, bi imela premalo podpore.

po prebiranju tega foruma mi je stvar še bolj jasna koga bom volila.

hm, najraje bi norTONa? ;-))

Veliko znanja in nobenega primitivizma.

lp s.

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Sarah,

bova prosila PRABABI, da nama pove, kam??????? iti.

Zanima me glede strastnih formurašev, katere stranke ste člani, sodeč po postih smo vsi očitno člani nekih strank…?

na kakšen način danes funkcionira “partija” in vaši pristni odnosi?

ja to pa valda ti obvladaš, ane!!!:)

hehehe norTon, važno je da funkcionira!!! Vedno bo! In norTon si v SDS ? Al desus , k te bo kmal začel že emšo dajat?

Nad OBLAKE! TAM JE BOLJŠE!:-)))))))))))))))))))))))))))) Pravijo??????????

Moraš iti v stranko SDS, tudi v Nsi, jih je nekaj. Hahaha, teh izkušenj pa nimam, Ti si jih imel v službi in pri vojakih. Tarejo Te pa še danes!?

A da bo kupil še kaj železja????

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Nad OBLAKE! TAM JE BOLJŠE!:-)))))))))))))))))))))))))))) Pravijo??????????[/quote]

Visoko ciljaš! Glede na tvoje hm, hm, poglede recimo…
A ne Prababi, “vi ste za vse” za vsak slučaj?:-))

Nad OBLAKE! TAM JE BOLJŠE!:-)))))))))))))))))))))))))))) Pravijo??????????[/quote]

A ne Prababi, “vi ste za vse” za vsak slučaj?:-))[/quote]

komu si že rekla “sveta preproščina”,a?????

Hahahaha, kaj te pa moti odgovor NorTonu???

NorTon že ve za “OBLAKE”, TI SI PA POZABLJIVA, pa itaq ne veš, o kakšnih oblakih je bilo govora!

Ti še višje ciljaš kot jaz, a ne?? Se vidi po tvojem pisanju.:-)))) Pa ne samo po temle pisanju, če gledaš nazaj, se vidi kako VISOKO ciljaš!:-))

Te jezim?:-))

Upam, če je tvoje seme obrodilo, da bo bolj sprejemljivo, kot si ti!:-)
Naj bi imelo, hm hm, boljše poglede … recimo ja, za vsak slučaj?:-))

Ti in tebi podobni ste pa bili prilagodljivi za dosego visokih ciljev, v vseh situacijah, kjer boljše kaže, tja se “usidrate” a ne? Z vodjem vred!:-)))))))))))
Poslušnost, mora bit in “sveta preproščina” tudi!! Brez nje, pri tebi ne gre!:-))

Z volitvami se ne obremenjujem, imam en glas, komu ga bom namenila, je še čas, prav gotovo pa bova različno volili!

komu si že rekla “sveta preproščina”,a?????[/quote]

Lahko bi tudi tebi posebej pa ni potrebno, saj že veš.

Erjavec se bo odšlepal k tistemu, ki mu bo obljubil 10 centov višje penzije. Vedno nekaj grozi, jauka, na koncu pa naredi točno tisto, kar naj ne bi. Zame je čuden patron.

New Report

Close