Najdi forum

Splash Forum Politični čvek za vrabčka

za vrabčka

Pozdravljen vrabček, to si pa kul napisal ni kaj dodati, kopiram:
———————————————

Re: JELINČIČ vs. VODUŠEK NA RTV SLO
Napisal: vrabček
Datum: 11.10.2007 14:09

Navedeno:
mina*
In anketa v Financah je edini kriterij…Ja vrabček ptičji možgani nisi Bog ve kako veliki…

Nikjer nisem napisala, da je to edini kriterij…. slabo bereš….ja res ptičji možgani niso bog ve kako veliki, ampak ti tega ne moreš vedeti ….kjer ni nič ….

Pa še nekaj za popestritev, da ne boš tako napadalna. Ups. Ali pa še bolj.

Zmago Jelinčič je v imenu poslanske skupine Slovenske nacionalne stranke napovedal pripravo novele protitobačnega zakona in podprl združenje ponudnikov gostinskih storitev, ki napoveduje državljansko nepokorščino.

Bravo Zmago. Si pa upa. Ni kaj. Je pravi za predsednika.
———————————————

Če bi vsi imeli takšno pamet kot ti in Jelinčič in vsi privrženci Jelinčiča, danes ne bi bilo tako težko življenje nas Slovenčkov. Sedaj bomo pa še bolj revni kot smo. Sramota za Slovenijo, da nas je toliko siromakov v Sloveniji, oni se pa bahajo z avtomobili in z letali in bla, bla bla…..
Imajo pa isto rit in želodce kot mi siromaki.
Porkaduš jaz sem celi mesec delala v proizvodnji in sem dobila plače samo 380€!!!!!!!!!!!! Če sem se vam zlagala daj bog, da jutri umrem!!!!!!
Joj, vrabček sedaj sem pa mim usekala temo pa vseeno, da si malo izpiham svojo dušo. Sedaj smo že FAŠISTI in nevemšekaj bomo bili za naše sosede Hrvate!!!
Kaj meniš o tem???
Lep večer!
b,

Pozdravljena bbb—. Ja res je kot si napisala imajo isto rit in želodce kot mi siromaki…. vendar s to razliko da so njihovi apetiti daleč večji od naših. Veš jaz mislim, da sedanji oblastniki sploh nimajo več realne predstave o življenju, ki ga živi večina nas Slovencev. Mislijo, da so bogovi in dejansko živijo v oblakih. In zato lahko afne guncajo na naš račun. Sedijo na stolih za 3.000 EUR (to je skoraj tvoja in še veliko drugih celoletna plača) se gostijo in mastijo na naš račun. Ja in običajno takšni, ki izgubijo stik z realnostjo potem nakladajo takšne neumnosti, kot to počne veliki vodja Janez J. – štruce kruha in smetnjaki,… Ali pa vrli ministrček Vizjakov Andrejček, ki nas poziva, da naj pač jemo stari kruh. Ja on to iz prakse govori, ker ve, da je stari kruh boljše v cviček namakat… in potem nisi ne lačen in ne žejen, pa še lepo sanjaš, pa za kakšno mizo, kar v službi zaspiš. Oj, prejoj….čloeku se milo stori in ne veš ali bi jokal ali se smejal. Ko ti taki stručkoti krojijo usodo.

Veš kaj, jaz mislim, da je zadnji čas, da se tem norcem upremo. Zato, vidimo se v Ljubljani 17. 11. 2007. Za začetek jim bomo pokazali, da se z nami ni igrati. Naslednje leto pa, tako kot smo jih postavili na oblast, jih vržemo z oblasti.

Ja sem zadnjič dober štos prebrala, da bo vlada naslednje leto po parlamentarnih volitvah razglasila “naravno katastrofo”…ha, ha, ha…..

To je sicer čisto možno, če pogledaš, da je Janša po 1. krogu volitev povedal, da je za Peterletov neuspeh krivo sodstvo. No, prvi rdeči karton so tako že dobili, drugega dobijo v 2. krogu in tretjega zadnjega naslednje leto na volitvah za DZ.

Torej, bbb— vidimo se v Ljubljani… in Bog jim pomagaj.

janšovc je gotov

New Report

Close