Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Za vrnitev v šolo bodo testirali še otroke

Za vrnitev v šolo bodo testirali še otroke

Jaz se strinjam. Otroci naj se testirajo, tako kot se tudi mi odrasli. Nobenega problema ni. Problem delamo mi starejši, ki povsod vidimo neke težave.

Ptejsni teden smo na firmo narocilo iz kitajske 1000 kom testerjev na slino po ceni 1.8eur na komad. Testirali se bodo delavci sami. Kdor bo + bo klical dr in sel na pcr in v karanteno. Dr uslug za 20eur na kom ne rabimo. Koliko bi drzava prisparala ce bi kupila te teste – se folk bi raje placal iz zepa ta 2 eur samo da bi vzeli vzorce iz sline.

Kaj se bomo mogli celo življenje testirat??

Kakšnih testov ni?
Gre za teste, ko si s palčko po nosu povrtaš.
Konrektno te, ki jih imam doma, je treba potisniti v nos, 5x obrniti okrog, potem še druga nosnica pa potem reagent gor nakapljat.
Podobno naredijo otroci v šoli. Ja, tudi tamali otroci.
[/quote]

Džizuskrajst, teh testov v Sloveniji ni. Kakšen imaš ti IQ?

Džizuskrajst, teh testov v Sloveniji ni. Kakšen imaš ti IQ?
[/quote]

Še enkrat te sprašujem, kakšnih testov ni v Sloveniji?
Pojma nimam kakšne teste imaš v mislih, da jih ni?

Če pa je to res, so pana vladi res diktatorski manipulantski motenjci. Naj sebi rivajo palce v mozgane in rit, mogoce se bodo potem bolje počutili in bili predvsem humani.

Pfuj, vlada pada. ZIHER!!!! ¡

Plača tudi te hitre zdaj država, tako da vse to bi državo enako stalo. Bolj pomembno pa je, da bi to ljudje lahko delali sami doma, zdravstveni kader bi ostal fraj za početje ostalega dela, ki sedaj stoji, in ljudem ne bi bilo treba stati v vrstah za testiranje in zapravljat cajta za to plus ne bi bilo nobenega tiščanja v nos ničesar.

Gnusobe gnusne

Za tak projekt bi morali imeti teste na slino. To da si bojo ljudje sami vrtali po nosu s tega ne bo nič. Sem se že večkrat testirala in si ne prefstavljam to palčko sama v nos porivat, še manj otroku.

v avstriji se je zgodil kolaps, so ugotovili da testi niso primerni za odkrivanje virusa, ti tele zabito
https://www.info-direkt.eu/2021/03/31/oesterreichisches-gericht-kippt-urteil-pcr-test-nicht-zur-diagnostik-geeignet/?fbclid=IwAR0DcbBG46VSJC6SuOzVMuBjZSVSOqnqQN2ROsVaJ7Pq0uPKyMr0QWtx_OM

Saj bodo testirali v šolah, ne doma. Edino prav, ker slovenskim staršem ni za zaupati. Testirali bodo ob četrtkih in petkih, da bodo lahko do ponedeljka opravili še pcr test, če bo treba.

Pa saj bodo testi na slino. Samotestiranje je možno samo na tak način. Testiranje s palčko v nos lahko izvajajo samo medicinci.

Točno tako.
Mafija dobro služi s temi brezveznimi testi, ker jim je uspelo debilno čredo fajn nategniti.

Pa saj bodo testi na slino. Samotestiranje je možno samo na tak način. Testiranje s palčko v nos lahko izvajajo samo medicinci.
[/quote]
Se strinjam, si res ne predstavljam to sama delat. :))
A imamo pri nas te teste na slino.?

V lekarni si lahko “lizika” test vsak kupi. Mislim, da stane okoli 15 eur.

Lizike lollipop ne more kupiti vsak. Le podjetja in zdravstveno osebje. Kupiš lahko edino test za protitelesa.

New Report

Close