Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za vsakim uspešnim moškim stoji ženska

Za vsakim uspešnim moškim stoji ženska

Seveda stoji za njim in z veseljem zapravlja njegov denar. Drugače ima pa Doni svetovalce ….
Dejstvo je, če bi bila ONA res uspešna ženska, se ji NIKOLI ne bi bilo potrebno slikati brez oblačil.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5377, 07.11.2024 ob 08:33

Naslov teme nam sam dejansko pove da so vse ženske enake in gledajo samo na denar. Stojijo samo za uspešnim moškim, nikoli za neuspešnim.

Nobena ženska ne bo stala moškemu ob strani, ko mu v življenju ne gre dobro. Ženska bo ob moškemu samo takrat, ko bo imela od njega korist.

Tako pač je in to vsi vemo.

Zato je večino ljudi na socialni, minimalcu in povprečni plači poparčkanih 🙂

Mogoče čas da najdeš drugi izgovor? Mogoče ni krivo to da si nesposoben keš zaslužit, mogoče je krivo to da si nesposoben na splošno živet očitno. Mogoče si ti problem?

Opranoglavi inceli malo opazuje okoli sebi, morda boste pa le pokapirali, da ste edine žrtve vaše naivnosti -vi. Ne zaradi žensk ampak zaradi vaših opranih možganov. Pa poglejmo:

Vsi uspešni, močni moški so večinoma poročeni (1x, 2x, 3x niti ni važno), če še niso pa bojo kmalu. Vsi imajo otroke, ponavadi iz večih gnezd, ne štejem tistih, ki jih pač ne morejo imeti. Neporočen moški brez otrok v klubu najmočnejših ne šteje. Je niko in ništa. Denar, moč, zakon in družina trije stebri, trije zakoni, zaradi katerih si lahko na prestolu. Neporočeni inceli brez otrok ste lahko samo postreščki.

Anonimno 3076, 07.11.2024 ob 09:44

Opranoglavi inceli malo opazuje okoli sebi, morda boste pa le pokapirali, da ste edine žrtve vaše naivnosti -vi. Ne zaradi žensk ampak zaradi vaših opranih možganov. Pa poglejmo:

Vsi uspešni, močni moški so večinoma poročeni (1x, 2x, 3x niti ni važno), če še niso pa bojo kmalu. Vsi imajo otroke, ponavadi iz večih gnezd, ne štejem tistih, ki jih pač ne morejo imeti. Neporočen moški brez otrok v klubu najmočnejših ne šteje. Je niko in ništa. Denar, moč, zakon in družina trije stebri, trije zakoni, zaradi katerih si lahko na prestolu. Neporočeni inceli brez otrok ste lahko samo postreščki.

Torej bodo ženske delile uspešnega moškega ker lahko od njega izčrpavajo finančna sredstva.

Torej ženske gledajo na denar in se pojavijo ob uspešnem moškem. Torej drži da ženske gledajo le na denar in fizični izgled.

Torej ko ženske naštevajo kako pomembno jim je da je moški inteligenten, prijazen, zvest itd. direktno lažejo.

Bravo da si potrdil-a vse kar so fantje v tej temi že pisali.

Anonimno 6817, 07.11.2024 ob 10:02

Torej bodo ženske delile uspešnega moškega ker lahko od njega izčrpavajo finančna sredstva.

Torej ženske gledajo na denar in se pojavijo ob uspešnem moškem. Torej drži da ženske gledajo le na denar in fizični izgled.

Torej ko ženske naštevajo kako pomembno jim je da je moški inteligenten, prijazen, zvest itd. direktno lažejo.

Bravo da si potrdil-a vse kar so fantje v tej temi že pisali.

Moški pa gledate kaj? Kako prijazna je, kako skrbna, kako nežna….koji bulšit. Če se vam tič dvigne je to to. Zato pa drkate na kurbe/of kurbe/ig kurbe….in tulite da se jim gre samo za denar. Ja! Ker so kurbe! Na nekurbe se ti ne dvigne. Torej al zrihtaj svojga tiča, al pa zasluži več. Nehaj že cmerat kle.

Od kot vam ideja da moški drkamo na kurbe. Malo morgen. Normalni moški drkamo na normalne, običajne ženske iz okolice. Pa še to ne na popolne neznanke, ampak na take, ki so nas spustile v svoj krog znancev.

… in na realne spomine iz preteklosti.

Ptica ni idiot on je beta pičkica, 06.11.2024 ob 16:27

Ja za uspešnega se postavi. Neuspešnim se izogibajo. Ženske mislijo samo na svojo korist. Če boš nekoč uspešno vzletel ti ptičica se bo tudi za teboj pojavila kakšna vampirka, ki ti bo hotela izprazniti denarnico. Do takrat te pa ne bo nobena hotela bedak zabit.

To je resnicno in je popolnoma normalno in fer. Pač evolucija. Najmočnejši prirojeni nagon pri živih bitjih je nagon po varnosti in reprodukciji. Ta potreba po varnosti je posebej izrazita pri zenskah, kar je tudi prav. One so izpostavljenje, nebogljene, morajo biti nosece, roditi..pac to so bioloske naloge zenske. To narava hoce. Moški pa mora biti mocan, inteligenten, sposoben, zascitniski. To narava hoce. Toorej v kolikor bo zenska kvalitetna in dovolj mlada bo privlacila tudi najboljse moske. V kolikor pa bi moski takesn kot sem zgoraj opisal,o privlacil lahko tudi najboljse in najbolj kvalitetne zenske. Torej to si moski. Si naredil svojo nalogo? Če nisi, ne krivi zensk. Problem za tvojo situacijo si izkljucno ti sam.

Ne cisto za vsakim. Obstajajo primeri, ko za uspešnim moskim stoji moški.

Ne gledajo le na denar. Po vecini denar drugace dojemajo. Denar ne pomeni nic. Izkusnja in stimulacija  custev, ki je posledica dogodka, samozavesti moskega ali skupnega dozivljanja pa zensko obrne, preprica, obnori. Le zato, ker vzpodbujas njena custva. Brez denarja tega ni. In ne, ni potrebno biti milionar. Ze ce imas normalno delo, si odlocen, sprejemas kak rizik v zivljenju, hkrati si skrben, skrbis za zdravje in higieno, ter konstantno osebnostno napredujes…v tem primeru se ze top10% moskih, ce ne ze top 5%. Tako lahko je to. In ne bodi skrt do sebe in drugih. Vse to je vec kot dovolj, da tvoja karizma raste. Zenske pa se temu ne morejo upreti. Tvoja naloga je, da jih izprobas in zgradiš kaj lepega s tisto, ki si to zasluzi in te tudi dopolnjuje. Na potezi pa so one. Ženska mora tako kot vedno v zgodovini narediti prvi korak. Ti pa potegens voz dalje. Seveda samo v primeru, ce je popolnoma nora nate. Ce pa ni, se pac zabavata in imata dobro on svojih izkusnjah.

Sveti duh!, 07.11.2024 ob 13:55

To je resnicno in je popolnoma normalno in fer. Pač evolucija. Najmočnejši prirojeni nagon pri živih bitjih je nagon po varnosti in reprodukciji. Ta potreba po varnosti je posebej izrazita pri zenskah, kar je tudi prav. One so izpostavljenje, nebogljene, morajo biti nosece, roditi..pac to so bioloske naloge zenske. To narava hoce. Moški pa mora biti mocan, inteligenten, sposoben, zascitniski. To narava hoce. Toorej v kolikor bo zenska kvalitetna in dovolj mlada bo privlacila tudi najboljse moske. V kolikor pa bi moski takesn kot sem zgoraj opisal,o privlacil lahko tudi najboljse in najbolj kvalitetne zenske. Torej to si moski. Si naredil svojo nalogo? Če nisi, ne krivi zensk. Problem za tvojo situacijo si izkljucno ti sam.

To bi moralo biti vsakemu logično in popolnoma jasno.  Samo kaj, ko je vsaj v Sloveniji nekaj najbolj normalnega, da se ženske na vse kriplje trudijo oglaševati, da jim je pomembno vse kaj drugega, le to najbolj pomembno ne.  Pač stvar kulture, ki se od okolja do okolja seveda razlikuje.

S tem, da od seksualne revolucije dalje zgornje seveda ne pride vedno do izraza.  Marsikatera ženska se bo sploh v kakšnem svojem bolj svobodnem obdobju rade volje spustila v seksualno nezvezo s tipom, ki ji ne nudi nobene varnosti, prej obratno, jo pa kako drugače stimulira, imponira oz. motivira.

Seveda pa smo dovolj prefrigana bitja, da se vsaj do neke mere zmoremo upreti lastnemu nagonu.  Dober primer se posledice dobrega stoletja feminističnega posiljevanja, ki je pustilo posledice tako na moški kot ženski populaciji.  Nič manj pomembne pa niso niti druge lastnosti okolja v katerem živimo.  Na primer, današnja družba z vsemi svojimi inštitucijami sploh ženskam zagotavlja tako mero varnosti, tako fizične kot materijalne, da to seveda vpliva tudi na izbiro potencijalnega “partnerja”.  Pod slednje seveda spada vse od tega, da ženski več niti pod razno ne teče voda v grlo in da imajo vse manj moralnih zavor.  Pa do tega, da se je iz današnji žensk naredilo možače, moške pa konkretno poženščilo.

Čim pa gre družba v takšno skrajnost, da ženske zaščiti bolj kot kočevske medvede ter jim omogoči, da se skozi pristransko zakonodajo na račun moških ne le skozi ločitev ampak na splošno konkretno okoristijo, to vodi v razne oblike prilagojenega obnašanja, ki v informacijski dobi seveda prihajajo vse bolj na velik zvon.

Šele, ko v obzir vzamemo vse zgoraj našteto, pridemo do kolikor toliko realne slike medspolne dinamike leta 2024.  Vključno s tem kaj kogar privlači.  Od nagona, do kulture in posebnosti okolja v katerem živimo.

Anonimno 1434, 07.11.2024 ob 15:27

To bi moralo biti vsakemu logično in popolnoma jasno.  Samo kaj, ko je vsaj v Sloveniji nekaj najbolj normalnega, da se ženske na vse kriplje trudijo oglaševati, da jim je pomembno vse kaj drugega, le to najbolj pomembno ne.  Pač stvar kulture, ki se od okolja do okolja seveda razlikuje.

S tem, da od seksualne revolucije dalje zgornje seveda ne pride vedno do izraza.  Marsikatera ženska se bo sploh v kakšnem svojem bolj svobodnem obdobju rade volje spustila v seksualno nezvezo s tipom, ki ji ne nudi nobene varnosti, prej obratno, jo pa kako drugače stimulira, imponira oz. motivira.

Seveda pa smo dovolj prefrigana bitja, da se vsaj do neke mere zmoremo upreti lastnemu nagonu.  Dober primer se posledice dobrega stoletja feminističnega posiljevanja, ki je pustilo posledice tako na moški kot ženski populaciji.  Nič manj pomembne pa niso niti druge lastnosti okolja v katerem živimo.  Na primer, današnja družba z vsemi svojimi inštitucijami sploh ženskam zagotavlja tako mero varnosti, tako fizične kot materijalne, da to seveda vpliva tudi na izbiro potencijalnega “partnerja”.  Pod slednje seveda spada vse od tega, da ženski več niti pod razno ne teče voda v grlo in da imajo vse manj moralnih zavor.  Pa do tega, da se je iz današnji žensk naredilo možače, moške pa konkretno poženščilo.

Čim pa gre družba v takšno skrajnost, da ženske zaščiti bolj kot kočevske medvede ter jim omogoči, da se skozi pristransko zakonodajo na račun moških ne le skozi ločitev ampak na splošno konkretno okoristijo, to vodi v razne oblike prilagojenega obnašanja, ki v informacijski dobi seveda prihajajo vse bolj na velik zvon.

Šele, ko v obzir vzamemo vse zgoraj našteto, pridemo do kolikor toliko realne slike medspolne dinamike leta 2024.  Vključno s tem kaj kogar privlači.  Od nagona, do kulture in posebnosti okolja v katerem živimo.

Bravo za zapis in res je tako in vedno slabše bo. Pač gremo v propad. Otrok je vedno manj razen butastih albancev.

za vsakim

woman takes money

woman taking money away

Money talks, bullshit walks.

Če nimaš denarja se je brezveze motat okol žensk še posebej v današnjih časih na zahodu. Edino kar je možno je da res ful dobr izgledaš in jih fuk_š, resne pa ne bodo z nekom ki ima samo izgled in nima svoje bajte in vsaj 2.500e na mesec.

Tolko muzike

še posebej to velja za moško ženske odnose

Zaradi vsesplošnih družbenih sprememb in nivoja osveščenosti med t.i. uspešnimi moškimi hitro prihaja čas, ko bo ta pregovor iz leta v leto vse manj veljaven.  Med to populacijo bo vse več nevezanih.  Namreč, uspešni moški postajajo vse bolj previdni kar se tiče tradicionalne vezave.  Čemu bi se poročali, če pa z letenjem iz cveta v cvet dobijo več ob manjšem tveganju?

Včeraj sem se dobil z žensko, ki je bila svoj čas zelo privlačna, v sedanji podobi pa me že zaradi svoje starosti ne privlači.  Z moje strani so bili razlogi, da sva se dobila na pijači v 95% neromantične narave.  Drugače povedano, le če bi mi pred nos pomolila našpičeno golo rit, bi verjetno prišlo do česa več kot pogovora.  Zato sem ji popolnoma odkrito, brez vsakih zadržkov, tudi argumentiral zakaj zame nima smisla, da bi imel resno punco, kaj šele ženo.   S tem, da je do tega pogovora prišlo zgolj zato, ker mi je kaj kmalu postalo jasno, da so bili njeni razlogi za srečanje 95% romantične narave.

Lepo sem ji razložil, da me zaradi specifične situacije oz. življenskega sloga 95% žensk preveč ovira, da bi jih imelo smisla resno vzeti.  95% preostalih 5% pa mi predstavljajo nesprejemljiv strošek in ali tveganje, da bi bile primerne za karkoli trajnega.  S tem, da se realne številke zelo verjetno še neprimerno bolj ekstremne.  Kakorkoli že, hitro je postalo očitno, da še v življenju ni doživela, da bi ji kak tip, ki bi jo zanimal, z racionalnimi argumenti utemeljil zakaj zanj nima smisla, da bi bila več kot znanca.  Kot je sama rekla, moški so jo vedno želeli čim prej spraviti v posteljo.  Magari skozi leporečenje.  Celo sedaj, ko je v bistvu že stara baba.  Ja, kdo bi si mislil, ampak tudi starim babam tipi pihajo na dušo.  Žal je v meni naletela na tipa, ki mu na kraj pameti ne pade, da bi imel karkoli seksualnega z žensko, ki ni vsaj deset let mlajša.

Anonimno 1434, 07.11.2024 ob 18:30

Zaradi vsesplošnih družbenih sprememb in nivoja osveščenosti med t.i. uspešnimi moškimi hitro prihaja čas, ko bo ta pregovor iz leta v leto vse manj veljaven.  Med to populacijo bo vse več nevezanih.  Namreč, uspešni moški postajajo vse bolj previdni kar se tiče tradicionalne vezave.  Čemu bi se poročali, če pa z letenjem iz cveta v cvet dobijo več ob manjšem tveganju?

Včeraj sem se dobil z žensko, ki je bila svoj čas zelo privlačna, v sedanji podobi pa me že zaradi svoje starosti ne privlači.  Z moje strani so bili razlogi, da sva se dobila na pijači v 95% neromantične narave.  Drugače povedano, le če bi mi pred nos pomolila našpičeno golo rit, bi verjetno prišlo do česa več kot pogovora.  Zato sem ji popolnoma odkrito, brez vsakih zadržkov, tudi argumentiral zakaj zame nima smisla, da bi imel resno punco, kaj šele ženo.   S tem, da je do tega pogovora prišlo zgolj zato, ker mi je kaj kmalu postalo jasno, da so bili njeni razlogi za srečanje 95% romantične narave.

Lepo sem ji razložil, da me zaradi specifične situacije oz. življenskega sloga 95% žensk preveč ovira, da bi jih imelo smisla resno vzeti.  95% preostalih 5% pa mi predstavljajo nesprejemljiv strošek in ali tveganje, da bi bile primerne za karkoli trajnega.  S tem, da se realne številke zelo verjetno še neprimerno bolj ekstremne.  Kakorkoli že, hitro je postalo očitno, da še v življenju ni doživela, da bi ji kak tip, ki bi jo zanimal, z racionalnimi argumenti utemeljil zakaj zanj nima smisla, da bi bila več kot znanca.  Kot je sama rekla, moški so jo vedno želeli čim prej spraviti v posteljo.  Magari skozi leporečenje.  Celo sedaj, ko je v bistvu že stara baba.  Ja, kdo bi si mislil, ampak tudi starim babam tipi pihajo na dušo.  Žal je v meni naletela na tipa, ki mu na kraj pameti ne pade, da bi imel karkoli seksualnega z žensko, ki ni vsaj deset let mlajša.

Ne preslikaj svoje omejitve na ostalo populacijo. Avše, ki jih srečuješ, so odraz tebe samega. Odrasti…

1434 vprašanje zate,

koliko pa je dama stara in pa, ali nima nobenih drugih kvalitet razen zbledele lepote?

Hvala.

Še vedno v letu 2024, 07.11.2024 ob 09:19

obstajajo naivni fantički kot sta Ptica in 8409 ki pišeta take prozorne bedarije hahaha. Kakšni luzerčki točno zato vaju ženske prezirajo ker sta mehkobna loleka.

Ženska vidi izključno svojo korist in nič drugega. Če ima bejba od tipa dovoljšno mero koristi bo z njim, če ne pač ne in bo našla druzga. Koliko koristi mora imeti je odvisno od veličine njenega ega in kako močno sprane možgane ima. Danes so ženske dosegle tak ekstrem, da pravijo, da je več kot 80% moških zanič.

“obstajajo naivni fantički kot sta Ptica in 8409 ki pišeta take prozorne bedarije hahaha. Kakšni luzerčki točno zato vaju ženske prezirajo ker sta mehkobna loleka…

…Ženska vidi izključno svojo korist in nič drugega. Če ima bejba od tipa dovoljšno mero koristi bo z njim, če ne pač ne in bo našla druzga.”

Ste kdaj pomislili, da iz svojih omejenih osebnih izkušenj in drolj na youtubu zmotno sklepate na vse ženske? Je bila mama taka, z očetom samo iz koristoljubja, slabe izkušnje z ženskami v primarni družini včasih obarvajo dojemanje žensk v odraslosti.

Zmotno domnevate, da idealiziram ženske, da jih postavljam na piedestal, medtem ko dejansko vsako, enako kot moške, obravnavam kot samostojno, avtonomno osebo, ne pa del homogene gmote, in se tudi sicer trudim v lajfu čim manj posploševati, predalčkati in etiketirati.

Zavedam pa tudi se, da sem imel morda srečo v lajfu, da nisem imel nekih travmatičnih vez in nisem srečeval tipa žensk, kakršne opisujete, ženske, s kakršnimi sem bil v vezah in kakršne poznam, so v celoti gledano povsem normalna človeška bitja, vse prej kot egocentrični, sebični roboti, ki zasledujejo samo svojo korist in skenslajo tipa, če resno zboli ali izgubi službo.

Mislim celo, da bi jih večina težko pustila tipa, ki bi npr. resno zbolel, tudi če bi si to sicer zaslužil, ker bi jim moralni kodeks narekoval občutek krivde, da so moža zapustile v težkem trenutku.

Kar potrjujejo tudi statistike, v primeru resne bolezni partnerja zbeži več moških, ženske v taki situaciji v večjem odstotku ostajajo lojalne, kar povsem negira vašo depresivno tezo.

Meni so ženske prima, rad jih imam, rad sem v njihovi družbi, paše mi njihova energija, verjamem, da ti dobra ženska lahko naredi lajf boljši in lepši, ampak menim pa tudi, da mora biti človek samozadosten, da ni zunanjih rešiteljev, sreče ti ne more prinesti nobena druga oseba, verjamem, da kvalitetno partnerstvo terja čim višjo stopnjo avtonomije in neodvisnosti obeh partnerjev in to vključuje tudi finančno, emocionalno in socialno neodvisnost.

Zvenite kot tip človeka, ki je z interneta poln teorij, presumpcij in pravil, kako da je kao treba živet, kakšna mora bit ženska, kakšna mora bit veza, potem spozna pa tak tip novo kelnerco v bifeju, ki je sicer red flag na dveh nogah, ampak tip vrže zaradi vse svoje teorije, presumpcije in pravila skozi okno, ker je kao “posebna”, pol mu da pa kelnerca vetra in do konca svojih dni jamra vsem v bifeju, da kakšne so ženske. Sploh kelnerce.

Pa recimo, da si dokaj uspešen in privlačen moški, kako to dejstvo prebaviti? Zavedaš se tega dejstva in se zato bojiš v zvezo z žensko, ker ne verjameš v nekaj iskrenega, nekaj pristnega… Četudi ti je oseba zelo privlačna se na koncu raje odločiš za samoto, ki je tako pomirjajoča, spokojna, preprosta… Ne bojiš se, kaj bo jutri, ker nikoli ne veš, kaj te čaka za vogalom, izgubiš zdravje, imaš smolo in se na koncu opremenjuješ še z dejstvom, da boš izgubil ljubljeno osebo, čeprav v resnici veš, da je ljubezen le enostranska…

Pri zmenkovanju vedno prvo gledate kaj boste pridobili, vložili pa ne bi nič. Potem pa začudenje, ker ste dobili samo prst v rit.

Sploh ni stvar v denarju, da ste izigrani s strani žensk. Eni preprosto NE ZNATE niti s sabo, kaj šele z ženskami. Vaš problem je v nesamozavesti, imate težave drugim postavljat meje. Zato pa ste magnet za ljudi, ki vas izkoriščajo. Seveda se tresete za denar, saj se dobro zavedate, da kaj drugega nimate za ponudit. Nimate karizme, niti smisla za humor, ne odločnosti, optimizma, kaj šele velike batine, oz fizične privlačnosti. Zato pa stavite vse na tiste težko prigarane fičnike. Ne izbirajte si finančno šibkejših žensk, če vas denar skrbi. Zanimivo pa je, da vam čisto uplahnejo jajca ob finančno močnejši in uspešnejši ženski od vas. Take pa vi spet ne bi, ker se jih po navadi ne da manipulirat.

Ko slišim mantre moških, da ženske zanima samo denar, me dobesedno srat pritisne. Kaj pa ste delali na začetku? Se sami šopirili koliko vsega imate in jo zasipavali z materialnimi dobrinami, da ste si jo pridobili. Jah, ne se it te igre, če tega jezika ljubezni ne zmorete še naprej furat. Vi ste ji dali jasno sporočilo v samem štartu. Ima se, može se. Fantje, partnerke bo treba začet izbirat s srcem in glavo, ne pa s tičem. Če vaša bit, vsa samozavest, temelji samo in edino na materialnih dobrinah, ne potem jamrat, da so drugi krivi in da vas ogrožajo.

Delat bo treba na sebi, ne pa jokat. Svet se ne bo vedno prilagajal vašim pričakovanjem.

Pri ženskah je matematika enostavna, 07.11.2024 ob 17:38

Money talks, bullshit walks.

Če nimaš denarja se je brezveze motat okol žensk še posebej v današnjih časih na zahodu. Edino kar je možno je da res ful dobr izgledaš in jih fuk_š, resne pa ne bodo z nekom ki ima samo izgled in nima svoje bajte in vsaj 2.500e na mesec.

Razloži potem zakaj je 3/4 odraslih slovencev poparčkanih. Večina le teh nima takšne plače, niti lastne bajte. No razloži 🙂

Kaj vse si ljudje ne lažete, da se vam ni treba v resnici pomenit s sabo zakaj vas ljudje nočejo. Vse sorte izgovorov. Drugi krivi. Vi žrtve. Pa vam vse v okolici dokazuje da nimate prav. Poparčkani socialci, poparčkani na minimalcih, poparčkani podpovprečneži, poparčkani povprečneži…ampak vi še vedno trdite da vas nobena noče zato ker nimate 2,5k plače in bajte :). Ne zato ker ste pač kar ste. Mimoze patetične.

New Report

Close