Za vse, ki nas samo berete!
Ob preletavanju foruma sem zasledila, da je nekdo pomislil, da smo neka zaključena družba in se ni hotel priključiti…
Napaka, seveda smo že družba, ampak ne zaključena, zato vsi, ki nas trenutno samo berete, ste dobrodošli, da tudi kaj napišete, da se priključite naši družbi.
Ne grizemo, pa čeprav včasih kaj takšnega napišemo.
Zato le pogumno, veseli vas bomo!
Ali ne klapa???
Diagnoza:”Ne boš zbolel, ker ti še vedno hodijo neumnosti po glavi.”
Preventiva: Poglej skozi okno, ti mežikam in te božam, to je pa vse.
Kuretiva: Pa zaenkrat ni potrebna in ne želi si, da te položim, ker potem ne boš obležal samo za en mesec.;)))))
Si prebral preventivo??? Ko pa bo potrebna kuretiva se javi.
Pri meni ni medvedov, mater spet te tvoje uganke, ja bi pa imela enega tapravega severnega medveda, belega kot sneg, nekaj takega kot tisti mladiček iz reklame za Coca Colo. Ko je ves mehak in samo moj….
Tudi jaz ga imam, evo je že v mojem naročju, vidiš, si me spomnila…hvala.
Eno cmoko pritisni potem kasneje….svojemu medvedku namesto mene!
Pa naj mi zopet kaj napise.;)))))
Hvala Jani,za tele besede, ne bomo obupali, ampak tako za vednost smo napisali, da je dobrodošel vsak pri nas in tudi ti. Dobrodošel in lep dan ti želim in pa-pa.
p.s. Premaknjeni smo pa itak vsake toliko časa vsi, samo eni to priznamo eni pač ne, ampak takšno je življenje. Uživajmo!
Pizdarija……..človek klikne po pomoti en forum preveč spodaj…in glej glej…zanimive in odštekane poste…še bolj zanimivi nicki in hehehe
še bolj zanimiv znanec….sem prav v profil bulu če je res…
Ja no…čau Jani….tudi tle,,,,hehehe se mi ne neha smejat…
Pozdrav pa tudi ostalim iz “brezveznega foruma”…vidim da kar dogaja, mogoče pa še kej uletim.
Lepo se mejte.
Čau.