ZA VSE, KI TAKO RADI ODPIRATE NOVE TEME!
Mogoče še niste opazili, ampak na tem forumu teme skačejo na začetek, v kolikor kdo odgovori na njih.
Zato se mi zdi popolnoma nesmiselno, da se na prvi strani nahaja kar nekaj tem, ki so namenjene čiščenju, pospravljanju, kotičkih za nalaganje krame, oddaja na radiu z Vladko,…
Dajmo malo pospravit in spravit v red še naš ljubljeni forum:)
Če se teme navezujejo druga na drugo, lahko tisti, ki hoče kaj dodati, napiše nov naslov sporočila in ga pripne pod obstoječo temo, ne pa da odpre novo temo in napiše npr. “Pospravljanje-drugič”. Tisti, ki so temo brali in jih je zanimala, jo bodo zopet odprli in pogledali, kaj je novega. Poleg tega pa bodo drugi opazili veliko št. odgovorov in se debati mogoče kasneje pridružili.
Malo discipline, pa bo, drugače bo postalo spet kmalu vse nepregledno.
Se mi zdi, da enim gre pa vse na živce. TUdi pri pospravljanju ima vsak svoj red in sistem. Eni so bolj ani manj redoljubni, čeprav prav zdaj razmišljam, kakšen je kriterij za pravo redoljubnost.
Tudi domači predali so pospravljeni vsak drugače. Pa naj ostane tako tudi tu. Vsak po svoje. Mene ne moti -imam svoj red.
Bodite pridne, pa smehljajte se.
LP Maja
Nova tema, je napisala zelo smiselno sporočilo. prazaprav ni nobenemu storila s tem nič narobe, lepo da je napisala, lahko bi tudi jaz. ZAto lahko obrazložite, nazaj zakaj je tako kto je v redu. Ne pa samo stavek ja pa ja de, ta stavek, pa je resnično neumesen na forumu.
Primož