Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis ZA VSE MAJE IN ZALJUBLJENE

ZA VSE MAJE IN ZALJUBLJENE

Ta mesec praznujete vse Maje, potomke boginje ljubezni Maje in prav tako vsi, katerim je usoda namenila privilegij ljubezni, da ljubite in ste ljubljeni.

In tu je majhna pozornost za vse vas z željo, da boste vedno ljubljeni in trdni v ljubezni iz dneva v dan bolj in bolj v večnost.

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

res lepo, da si se takole potrudil!! takih ljudi bi rabili več :-))

hvala!

Ljudi je dovolj, le volja razveseljevanja drugih je potrebna.

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

Rekla bom samo hvala……hvala za majčkeno pozornost, ki polepša dan…..

… in še kako je to resnično … kar si nam namenil v misli od Helen Keller in kar si pripisal sam v odgovoru spodaj, tukaj pa ti visoko dvignem svojo šapico v pozdrav …

Vse lepo in dobro tudi tebi …

Medvedek Pu

Kako pa zgleda ta tvoja šapica?

Vse naj naj tudi tebi.

Ha, ha … ZLATI VITEZ kaj ne poznaš Medvedka Pu-ja – junaka otroških src, pa njegovih prijateljev Pujska, Sivčka, Kengo, Ruja … sem odrasla oseba, ki neumorno pestuje v sebi dušo otroka in zagovarjam vse dobro in lepo …

Pa pa

MP

Ne poznam osebno.

Lepo je slišati od nekoga, da pestuje v sebi otroka in zagovarja vse dobro in lepo.

To pomeni, da si dobra, lepa, skratka najboljša.

Lp
Ro

Ej pozdravček, res ne poznaš lika Medvedka Pu-ja – v prvem linku je s svojo druščino na tretji slikici – meni so tako prikupni, predvsem pa poslanstvo Medvedka Pu-ja, ki ga ima do otrok … moj nick ni izbran naključno …

Ha, ha … najboljša ??? vsi se trudimo po svojih najboljših močeh in čisto vsi smo lahko v svojih dejanjih in vsem kar počnemo in mislimo vedno še boljši … tako da je ni meje – najboljši … vedno lahko sežeš še dlje ali je kdo, ki to zna še bolje …

Skratka vse to počnem zaradi otrok, najprej svojih dveh sončkov in vseh otrok, ki me obkrožajo in tudi tistih, ki me ne (otroci iz foruma Starši), zase in vseh, ki zmorejo najti še v sebi kanček otroške duše in verjemi, da poznam takšne, ki jim to še pri svojih 70 ali več leti odlično uspeva …

Upam, da bom znala narediti, da utripa … ha, ha …

Lepo se imej in veliko se smej …

MP

Hvala ti, ampak v otroštvu res nisem bil deležen Pu-ja, bolj je bila Miki Miška na udaru.

New Report

Close