za vse…..mala anketica…hehehe
še nobenga ne poznam….
vidim pa ,da se vsi radi hecajo, pa še opazujem, do “kje” segajo ti vaši heci…..
Zdi se mi pa, da ste ena luštna družba, žal na profilu od posameznika ni najti kaj več podatkov, tako da si lahko le predstavljam, kakšni so tisti, ki se skrivajo za posameznimi nicki….
še ostale pupe…..se hecajo ja……..
a zdaj veš, zakaj iamm taki nick……se matram, osvajam, na zobe mečem…one pa neč…samo izzivajo, neč kavice ne pupapajo…skrat neč in neč…kar se mene tiče….smrkkkkkkkkkk
a niso grde, kajne?????
a si ti tud tak nedostopna…mislim bi bila do mene?????lubica. pa tak fletkana si………..vsj upam…opssssssssssssssssss
a si res z gorenjskega????
ohja, ne boš verjel, ampak sem RES Gorenjka….
v vseh ozirih…..poleg tega sem doma še v takem kraju, za katerega pravijo, da so take in drugačne zveze z nami-ženskami štete kot dvojna leta…
Če bi bila na tvojem mestu, ne bi tvegala…..:-))
jaz bi jih vse lepo obdarila, hihi:
1. Sp = ta prvo bi ga malo obrila (sorči, malo krajša bradica mi je bila bolj všeč, počasi boš ko deda mraz), hehehe (neč spodaj, tam me ne briga)
2. Saško = naučila ga kozjih molitvic, da bi potem na Višarjih znal vsaj moliti
3. Razo = hehehe, izbezala iz Bermudskega trikotnika…. in obenem poskušala Sašku ovržti tezo o virtualni neresničnosti, hehehe
4. Hely = Fijuuuuu, podarila Trojanski krof
5. Pepelka = težko, vendar bi se potrudila najti kakšen obnošen čevelj
6. Niki = nabavila lesenega konjička 😉
7. Stelči = nabavila Aventovo pumpico :-)))))))))
8. Bugi = motorja ji kar ne bi kupovala, morda kupila kak žvečilni s tatoo-jem??!!
9. loili oz. gabi pa bi povedala, da se je treba pojavljati v eni in isti osebi, potem bi si kaj zaslužila
10. Mikimišek = zanj še čaka brezova šiba v kotu, si bo delal norce iz mene!
11. za našo štajersko dečvo pa bi nabavila eno veliiiko kuhalnico, da bi nas vse skuhala, da ne bi bili tako surovi…. khm.
12. Čak – McAjvar = tebi bi pa kar eno slikarsko paleto nabavila in dokazala, da je barv več kot 16, hehehe.
Če sem koga izpustila, se globoko pardoniram. Vsekakor pa bi vse najprej lepo pozdravila, seveda! 🙂