Za vse moje…
…za vse tiste, ki pričakujete “raport” današnjega dne…oz. mojega “izrednega” pregleda, ki sem ga morala pod nujno opravit…..
Stvar je taka. Z otročkom zgleda, da je vse o.k., z mamico pa ?????…..hm…..te moje čudne bolečine so morda znak vnetja slepiča….vsaj tako mi je rekla zdravnica…. U madona…sem rekla, sam še tega se mi manjka………… Nič. Bom poskusila počivat….zdaj sem v bolniškem staležu…no….saj kaj drugega razen počivanja itak ne pride v poštev.
Toliko za zdaj. Upam, da se bom kmalu oglasila s kakšno bolj veselo novico.
CMOKE za vse.
Rada vas ima vaša Stelčka
Stelči….ponavadi je tako, da vsakršna bolečina, ki pride, tudi odide…Kaj pa je en slepič?
Vija, vaja, pa je zunaj !!
pa še vsi te bodo razvajali !!
Same prednosti !!!
sem ti rekla, da bo vse okej!!! jaz sem po novem enmal šlogarca :)))))))
glavno, da je s pikico vse okej, ti si pa itak že stara in imaš trdo kožo in se ne boš dala kar tako!!! veljaaaaaa!?
zdej pa marš počivat, pa slepič naj ti mirno počiva tam, kjer je njegovo mesto………. če bo pa lump, ga pa hitro ven vržt……..
čauči mala
Perli…
Vročine nimam….pa tudi lažje zdej dvigujem noge kot sem jih včeraj ali pa v nedeljo. Me pa še vedno “zbode”…eh….zaboli….ko se kako čudno obrnem…ali pa sklonim….ali pa če na hitro hočem tamalga ulovit, ko ima namen zletet po tleh…in take stvari………. Ne vem……čudno me boli na desni strani trebuha…….
Kaj ti praviš?
ja desna stran je tista pri slepiču ajsi…sam jaz mislim,da bi mogla met vročino…pa bruhat…nevem res sem laik..ampak ta vikend sem tud jaz sama trepetala,da pri tamalem ni tisto kot sama praviš….
Veš Stelčka tista desna stran je lahko le slučaj…v takem stanju te pač lahko špika tam..ampak ni slepič…sej previdnost ni odveč..ampak pomiri se..mislim da to ni to….
Stelčki, mogoče se ti bo zdelo “smešno”, ampak, če bi se ti res to zgodilo, imam še toliko dopusta, da za tisti čas lahko popazim tvojega otročka!