Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za vse moje…

Za vse moje…

…za vse tiste, ki pričakujete “raport” današnjega dne…oz. mojega “izrednega” pregleda, ki sem ga morala pod nujno opravit…..

Stvar je taka. Z otročkom zgleda, da je vse o.k., z mamico pa ?????…..hm…..te moje čudne bolečine so morda znak vnetja slepiča….vsaj tako mi je rekla zdravnica…. U madona…sem rekla, sam še tega se mi manjka………… Nič. Bom poskusila počivat….zdaj sem v bolniškem staležu…no….saj kaj drugega razen počivanja itak ne pride v poštev.

Toliko za zdaj. Upam, da se bom kmalu oglasila s kakšno bolj veselo novico.

CMOKE za vse.

Rada vas ima vaša Stelčka

The best in life is free

Stelči….ponavadi je tako, da vsakršna bolečina, ki pride, tudi odide…Kaj pa je en slepič?
Vija, vaja, pa je zunaj !!
pa še vsi te bodo razvajali !!
Same prednosti !!!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

:))))))))))) Ej……………Štefi:)))))))))))))))))

Sam hm…………………kaj je pa z otročkom…če slučajno res pride do take operacije????

The best in life is free

sem ti rekla, da bo vse okej!!! jaz sem po novem enmal šlogarca :)))))))

glavno, da je s pikico vse okej, ti si pa itak že stara in imaš trdo kožo in se ne boš dala kar tako!!! veljaaaaaa!?

zdej pa marš počivat, pa slepič naj ti mirno počiva tam, kjer je njegovo mesto………. če bo pa lump, ga pa hitro ven vržt……..

čauči mala

ha, ha, ha:))))))))))))))))))))))))))))))))

Grem počivat zdej ja……………….

CMOKA

The best in life is free

kaj se krohotaš? 😉
to je vse res!!! ;)))))))))))))))

a vnetja???ehhe…a si pšrevč grozda papcala…da se malček pohecam…

no napiši mi ……me je že skrbelo, zvezdika moja……

pa pa

zdaj pa v šukco, pa kakšnen ne preveč pregrešen roman…..in čajčka,čajčka draga moja……….a ti ga pridem naredit?

leta letijo - iščem stevardeso.....

oooooo………..pridi, pridi…Razi meni čajčka skuhat………………….

:)))))))))))))))))))))

čakam…………………….

The best in life is free

ja, gospa šlogarca…………….sej verjamem

:))))))))))))

The best in life is free

takega povabila….sem čisto mehki…hihihih

zvezdika….lepo, da se ti je zdravje pobuljšalo……..želiš še kaj???

kar zaupaj…saj veš, da lahko…upsssssssssss

Vse bo v redu boš videla!Pa malo M. vprezi zdaj!!!!

NEČ M:………..ima mene…kajne zvezdika….oni je že naredil, kar je naredil…hihihihihi

Moram priznat, da je res priden zadnje dni…sploh zdaj, ko se mi je tale nevšečnost zgodila….Si niti ne zna predstavljat, kaj bi se zgodilo, če bi šla v bolnico………….Je rekel, da ne ve kaj bi naredil……………

The best in life is free

Poleg njega imam tudi tebe a ne???

A mi prideš čajčka skuhat???

The best in life is free

A še kaj???

Hm…………..

toplo kopel…………..nežno masažico…………….pa jagode s smetanco na koncu……………

:))))))))))))

The best in life is free

stelčka a maš vročino al kaj?

pa lahko pokrčiš nogo,oz jo dvigneš predse..???

čuj stara…brez opolzkosti, prosim……….

Perli…

Vročine nimam….pa tudi lažje zdej dvigujem noge kot sem jih včeraj ali pa v nedeljo. Me pa še vedno “zbode”…eh….zaboli….ko se kako čudno obrnem…ali pa sklonim….ali pa če na hitro hočem tamalga ulovit, ko ima namen zletet po tleh…in take stvari………. Ne vem……čudno me boli na desni strani trebuha…….

Kaj ti praviš?

The best in life is free

Tisto,kar bi moral že prej.Mal več pomagat!

hja no…………..

Bolje pozno kot nikoli…………..

p.s….pa upam, da se boš kaj razpisal……….saj veš……….

The best in life is free

ja desna stran je tista pri slepiču ajsi…sam jaz mislim,da bi mogla met vročino…pa bruhat…nevem res sem laik..ampak ta vikend sem tud jaz sama trepetala,da pri tamalem ni tisto kot sama praviš….
Veš Stelčka tista desna stran je lahko le slučaj…v takem stanju te pač lahko špika tam..ampak ni slepič…sej previdnost ni odveč..ampak pomiri se..mislim da to ni to….

Stelčki, mogoče se ti bo zdelo “smešno”, ampak, če bi se ti res to zgodilo, imam še toliko dopusta, da za tisti čas lahko popazim tvojega otročka!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

New Report

Close