Za vse organizatorke Dedka Mraza
Lepo, polno presenečenj….pa kaj bi govoril, babe so se res izkazale, zato že vedo kaj sledi, samo, da čas najdemo.
Z eno besedo.
Hvala!
Sedaj pa takoj spet delat, da jutri zjutraj ne bo več toliko težav.
primož
Resnična HVALA tudi od naše družinice.
Naša Eva se je celo pot pogovarjala z dojenčkom in mu pripovedovala kaj vse ima doma…..
Neverjetno!!! Vedela sem, da bo dojenčka vesela, toda takšnega navdušenja pa res nisem pričakovala.
Hvala vsem organizatorjem in čestitke za super izpeljano prireditev in HVALA TEBI PRIMOŽ, DA SI!!!!
Nataša
tudi jaz sem zahvaljujem vsem organizatorkam – čeprav sem stala na odru in bila (kot ponavadi) glasna, moram povedati, da so vse delo naredile druge, Analina, kaja, Katja … pa še mnogo drugih. Men so samo mikrofon dali v roke – da bo črno na belem, niti pod razno nisem bila med ta pridnimi, samo med ta glasnimi – vsa hvala gre pridnim babam, ki so se trudile, da so naši otroci danes uživali.
Pa še to – moram to povedati – moje dete (ki sem ga danes najmanj 3krat iskala :))))) je izjavil, da je bil ta Dedek Mraz čisto pravi in sploh ne preoblečen gospod. zakaj? “Mami, a si vidla, je imel eno čarobno vrečko s sabo. Čisto majhna je bila, pa v njej ni zmanjkalo bonbonov za toliko otrok. Je taka čarobna vrečka, v kateri kar znova rastejo bonboni”. Bravo tudi Dedek Mraz!
Hvala!
T.
Tud jz morm povedati, da smo se imeli super…..in za umret moj smrkolin je izjavil, da je smrkolinka dobila policijski avto, on pa dojenčka s pripomočki…. Tako da se že cel večer hranita in previjata itd…. kaja super je bilo!!!!!
Kar se pa tiče sladkastih dobrot sem si pa itak dala duška!!!!!
Lepo je bilo in……NASLEDNJE LETO BO NAŠA NAJMLAJŠA ŽE VELKA GOSPODIČNA IN TOREJ PONOVIMO…ANEDA KAJA!!”!!! To pot boš imela boljšega pomočnika…..kaja organizacija…kapo dol!!!!