Za vse organizatorke Dedka Mraza
tebi pa ljubezen tako dobro de, se mi zdi, da si se v pol leta (kar sem te nazadnje videla) kar razcvetela.
Mi smo jo kot si opazila kmalu podurhali se dojit, kako pa je uspela animacija? So bili otročki kaj sitkani ali pa je teklo kot po maslu? Ker se mi je zdelo, da kar hitro teče vsaj od začetka podeljevanja daril.
Prav privoščim vam vsem eno lepo popoldne, meni je žal, da nas ni bilo zraven. Žal naše dete skasira vsak virusek in bacilček in smo tudi letos preventivno manjkali. Čist čist mal sem vam pa “fovš” 🙂
Tudi mi smo se imeli lepo. Bager je ta glavni pri hiši, tati se je najedel dobrot, jaz pa sem spet poklepetala… :))) Hvala Kaji, Analini in ostalim – za idejo in izvedbo.
In hvala vsem, ki ste spekle krasno pecivo. Sem zmazala precej buhteljnov, pa me je moj samo čudno gledal, hi hi hi. :))) Pa tisti valovi so bili nebeški. In MTP – prosim za recept za bananine rezine.
Hvala vsem!!!
:)))
Nč takega, en dar, ki ga pač imam in ga rada ponucam namesto “bonbonjere” ali “flaše” 😉 Sem se pa večkrat spomnila popoldne na vse vas.
Sem tudi jaz končno prišla do računalnika.
ZAHVALJUJEM SE VSEM ZA VSE, organizatorkam, pekačicam, Primožu in vsem ostalim, ki so kakorkoli drugače prispevali k vsem tem!
Tudi sama sem se večkrat spraševala, kdo je kdo, pa sem ugotovila samo za Analino. Za ostale pa nimam pojma kdo je kdo in to je verjetno tudi poanta vsega, anonimnost!
Pa lepe praznike vsem!!!!
Hojla!
No, jaz pa šele danes…
Hvala Analini, Kaji (tudi vsem štirim njenim mladim pomočnicam – super so bile – še bosebno me je očarala Sara), Tinkari in pa seveda Primožu…
Vsem, ki so spekli pecivo, poslali material za animacijo in nudili moralno ali drugačno podporo, en lep pozdrav in najlepša hvala.
Mene je sicer naša Maja že med predstavo okupirala – pa tudi podelitev se je za moje pojme odvijala izredno hitro in organizirano – tako da je ostalo veliko materiala za animacijo za naslednjo priložnost – a ne? :-)))
Lep dan vsem skupaj – kasneje pa še kakšna fotka…
Katja
Še z moje strani hvala vsem, ki ste se trudile in nam pričarale čudovito nedeljsko popoldne. Predstava je bila ena boljših, kar sem jih videla za otroke, saj je hčerka skoraj brez diha gledala in uživala.
Dedek Mraz pa itak, tisti bomboni za pridne otroke so bili dobra pogruntavščina. :))
In pridnim slaščičarkam zahvala, da je tudi mož odšel zadovoljen domov. :))
z.
Moram priznati, da je bila organizacija res profesionalna in da je kljub velikemu številu otrok podelitev potekala zelo hitro!!!! Naš pikec je zelo užival med predstavo in ker zadaj ni ravno dobro videl jo je podurhal spredaj in bil pol ure kot zacementiran ha-ha. Pa ima danes šele dve leti! Dedek Mraz mu je bil pa tudi všeč, glavno da ni bilo “paklnov”, teh se pa malo boji.
Šeenkrat iskrene čestitke za dobro ogranizacijo, hvala za lepo popoldne in sploh za ta forum pa naslednje leto se zopet vidimo!!
Pozdravček
MJ
Ej Piki Miki tudi mene je firbc dajal katera si:)) pa še kar nekaj duhovitih in prijaznih forumašic sem želela spoznati pa na žalost sem jih bolj malo.
No kljub vsemu je bila zabava namenjena našim najmlajšim.
Tudi mi smo se imeli super, čeprav je tamali še premajhen da bi dojemal.
Ta veliko smo itak mal zaposlili; ta srednje pa na žalost ni bilo.
Bila sem ves časi zraven peciva..mlllajskkk:))) in kar preveč pojedla:))
lp