Za vse organizatorke Dedka Mraza
Res hvala vsem organizatorjem/kam in za pripravo včerajšnje predstave in za prijaznega dedka Mraza.
Hvala tudi tebi Primož za ves trud na “medu”.
Vsem vam pa še ena lepa misel:
So dnevi in trenutki, polni sreče in miline,
ko v radosti zapremo oči in si tiho zaželimo, da ne mine.
Veliko takšnih dni in trenutkov vsem v letu 2005,
Mija in moja dva sončka
P.S.: Sicer pa smo mi bolj pri koncu na vrsti, ampak nam ni bilo težko počakati, saj so punce malo risale in se še malo posladkale.
Da se jaz pristavim svojo skledčko. Hvala vsem puncam, ki ste se trudile, da nam je bilo včeraj lepo. Pecivo je bilo odlično in sigurna sem, da se bodo recepti prej kot slej pojavili na netu. Vse skupaj je štimalo in vem, da je zato potrebno veliko napora in živcev. Torej hvala še enkrat pa veliko veselja v Novem letu.
Petka
… in še enkrat hvala Kaji, Analini, Katji, vsem tistim, ki ste pekli in vsem, ki ste kakorkoli prispevali k organizatorjem prireditve … in našemu Primožu, ker je tako fajn ‘dec’ ;P in ker smo lahko njegove ‘babe’ :))))))
Vse je žarelo, toliko se nas je zbralo in povsod okoli sama lepa energija. Bilo je tako pravljično!
Zlati ste! Vsi ste nam polepšali ne le včerajšnji dan, ampak cel praznični december!
H v a l a,
Z.
Še z moje strani ena pohvala-zahvala; super organizacija, sproščeno vzdušje, mala pika je celo predstavo spremljala z zanimanjem in na koncu želela ponovitev (še gosenice!) iz animacijskega kotička smo jo komaj spravili, ta velikega korenjaka pa iz kotička za posladke, edino s srečanjem z Dedkom Mrazom smo imeli težave, saj se ga je bala na 10 m, tako da je bila med “ta glasnimi” ko smo šli po paket. Je bilo pa vse pozabljeno, ko je dobila svojega dojenčka.
Torej pohvale in zahvale tako organizatorkam in pekačicam kot Primožu, ki je posreden krivec za naše lepe trenutke.
Super, super, super,… ni mi žal da smo se od daleč pripeljali…
čeprav je moj sinko bil čist navdušen nad lučkami, predstava pa, jah no, tu pa tam je pogledal gosenico…. pa od Dedka Mraza je hotel zbežat, hi-hi, sem bila ena tistih mamic, ki so po doooolgih letih spet enkrat sedele v naročju Dedka Mraza (sem ga vprašala, a ste prepričani, in je pritrdil: povsem prepričan, kar usedite se…. ;-)))) hi-hi-hi (bogi)!!!!
pa vse ste tak super!!!! pa Primož seveda tudi!!
Lep pozdrav,
Sonja
Hvala Primožu, Kaji, Analini in vsem, ki ste prispevale, da je bilo našim sončkom lepo.
Mene in moje 6 mesečnice ni bilo, ker so zobje na vidiku in že cel teden trpimo, ne spimo, pa še vročino je dobila. Je bil pa zato toliko bolj navdušen oči in Nejc, ko je dobil bagra in seveda darilo za sestrico Pio Marijo. Zelo mi je žal, ker nisem mogla veselja deliti z vami in spoznati še kakšno forumovko v živo, poskusiti vaše dobrote, ki ste jih spekle….
No ja, forum se razvija, organizacija je bila, kot berem na vrhuncu, zato srčno upam, da se dobimo zopet naslednje leto, če ne že kaj prej.
Pozdrav,
Serga
saj sem te ošvrknila s pogledom, ker sem se spraševala le čigava hčerkica si, sem mislila, da pašeš h kakšni forumovki. Tak deklič, na fotkah na RR mi deluješ drugače. Bi te kar v kakšni 6 ali 7 razred osnovne šole poslala. Kaj nisi ti že v srednji šoli ali pa jaz spet nekaj bluzim?? :)))
No pol pa ti itak veš zdaj katera sem jaz, si si lahko najbrž vsako ogledala posebej ;))))