Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za vse osamljene žene, ki razmišljajo o ljubimcu

Za vse osamljene žene, ki razmišljajo o ljubimcu

Pozdrav vsem osamljenim ženam,

ker je žena povsem proti kakršnimkoli intimnim trenutkom, sem se odločil, da poiščem ljubimko, ki ji prav tako doma manjka intime.

Sem urejen, spoštljiv, umirjen moški v prvi polovici 40-tih.

Spoznati želim prijetno, diskretno, poročeno ali vezano žensko, ki ji mož odreka intimne trenutke, za skupne intimne trenutke na daljši rok, v kolikor bo simpatija obojestranska.

Če se najdeš v napisanem, se mi lahko oglasiš na mail:

[email protected]

Lahko zaupaš od kje si? Čeprav je Slovenija majhna, ne želim, da je moj ljubimec iz Murske Sobote, če sem pa jaz iz Kopra (recimo). 😉

Lahko zaupaš od kje si? Čeprav je Slovenija majhna, ne želim, da je moj ljubimec iz Murske Sobote, če sem pa jaz iz Kopra (recimo). 😉
[/quote]

Nahajam se v osrednji Sloveniji 🙂

Tudi jaz sem osamljena….

klikni pa mogoče ne boš več osamljena

Tudi jaz razmišljam o ljubimki! Sem iz okolice GEOSS, mobilen in postaven.

Lahko se spoznava.

Pozdrav vsem osamljenim ženam,

ker je žena povsem proti kakršnimkoli intimnim trenutkom, sem se odločil, da poiščem ljubimko, ki ji prav tako doma manjka intime.

Spoznati želim prijetno, diskretno, poročeno ali vezano žensko, ki ji mož odreka intimne trenutke, za skupne intimne trenutke na daljši rok, v kolikor bo simpatija obojestranska.

[email protected]

Presenečena da še vedno iščeš;)
(glede na tvoje dobre komunikacijske sposobnosti)
Lahko pa delam krivico in si že našel, pa iščeš novo.

Vse dobro v 2020.

Napiši kaj več o sebi …

Mail je avtor priložil, piši mu torej zasebno.

Ali še vedno iščeš?

Imela bi te..

Opažam, da je čedalje manj intime doma vsepovsod ne samo pri meni in da so tudi nekatere ženske/punce nezadovljene.Potrebno je vedeti ali se išče ljubezensko življenje ali dolgoročni skoki čez plot kakor je danes popularno. Priznam, da bi tudi meni pasali takšni dolgoročni skoki čez plot.

Ojla pisi mi na mail [email protected]

Ker je žena povsem proti kakršnimkoli intimnim trenutkom, sem se odločil, da poiščem ljubimko, ki ji prav tako doma manjka intime.

[email protected]

A še iščeš?

Bi tudi mene imela? 🙂

Lahko mi pises na ZS. Lp.

[email protected]

😂😂😂😂😂👍

Vidim, da nisem edini, ki poizkuša najti ljubimko, s tem, da jaz nisem poročen,sem pa bil, sem očka, redno zaposlen, prijetne zunanjosti, sredi abrahamovih let, precej živahen in vitalen, čeprav se mi ni potrebno skrivati, sem vseeno diskreten, če bi našel kar iščem, je ob obojestranski simpatiji možna tudi resna zveza, torej, želel bi spoznati žensko , ki si želi prijateljstva in ljubezni, sem čustven, resen, tudi pošalim se rad, imam pospravljeno podstrešje, vem, kaj življenje je, vsekakor je mnogo stvari lepših v dvoje, če se katera najde in bi me spoznala, mi lahko piše na: [email protected], pa se dogovoriva lp

Pozdravljene osamljene žene,

[email protected]

Kar pridružil se bom še s svojim oglasom.
Urejen, samski, zelo dobro situiran, 50/180/80, športne postave, iz Kopra.. iščem urejeno žensko za redne skupne intimne trenutke, ki bi bili za oba intimno razvajanje…
Seveda je pogoj obojestranska simpatija in privlačnost.

Jaz mislim, da gre velikokrat tudi za izpopnitev želja, fantazij.
Lažje ovire preskočimo s popolnim neznancem/ko, saj gre za dejansko potešitev, brez obveznosti, pregovarjanja, itd.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close