Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za vse samske/ ločene/ razočarane ženske

Za vse samske/ ločene/ razočarane ženske

Zdravo. Zanima me ali je kdaj katera razmišljala v tej smeri da bi se naprimer pridružila kakemu paru ( mož in žena) ter bi z njimi uživala življenje. Ali morda katero vleče v takšno življenje? Pa se ne upa izpostavit kjerkoli?

No naj povem jaz in moj mož sva se odločila da bova/bi tako živela naju pač enostavno takšne stvari zanimajo, marsikdo bi naju mel za vse razn za človeka ne, ampak ne razumem, če si drugačen oziroma imaš drugačen pogled na stvari kot nekdo drug še pač za to nisi idiot in podobno.

Tukaj imate možnost se javit če katero zanima isto kot naju. Gre se torej za skupno življenje( poligamija).

Lp vsem

Trčeni ste. Ampak itak je večina takšna danes, tako da lepo pašete v novodobno družbo. Samo tako naprej..

Utemelji besedo trčeni ste. Zakaj po vašem sva trčena?

Ja pa ja de, z enim moškim imaš enojni problem, z še eno žensko zraven pa deseterni. Ne!!!!!!!!!!

Niti ne če ima v glavi vse porihtano in je tako kot treba sploh ne vidim problema.

ti tega, kaj poligamoja pomeni, niti veš ne.

Jaz bi tudi imela dva moža. Z lahkoto. Če vam tako paše, zakaj pa ne. Povežite se s somišljeniki.

Odgovor na objavo uporabnika
.., 01.10.2024 ob 08:50

Utemelji besedo trčeni ste. Zakaj po vašem sva trčena?

Koga briga kakšna so vajina nagnjenja.

Saj ne odpiraš tople vode, kaj torej sprašuješ?

Če si prasica si pač prasic.

nič nisi, 01.10.2024 ob 10:02

Koga briga kakšna so vajina nagnjenja.

Saj ne odpiraš tople vode, kaj torej sprašuješ?

Če si prasica si pač prasic.

Pa to ni Poligamija-pojma nimaš, glupača glupa, zato pa bi pičko nastavljala, ker pameti nimaš

Jaz dobro vem kaj pomeni poligamija brez skrbi. Vidim pa da marsikdo od vas ne ve. Vidim da ste zelo ozkogledi in nerazgledani

Jaz bi se tudi zdaj pofukal z dvema joškastama bejbama. Kak bi ju pofukal na hard v Pičko in v rit.

Torej če bi midva živela z še eno žensko je narobe če pa je moški poročen ima otroke pa je zagledan v moške in se z njimi dobiva pa žena ne ve je okej? Ali pa žena doma moža čaka celi dan on pa v gostilni sedi pa pije okrok in kelnarce gleda v rit to je pa normalno?

https://svet24.si/clanek/zabava/6426c85e2b020/igralska-zvezda-iz-serije-komisar-rex-ima-dve-zeni-mi-smo-pravi-trojcek

.., 01.10.2024 ob 08:56

Niti ne če ima v glavi vse porihtano in je tako kot treba sploh ne vidim problema.

Ljudje, ki se grejo take igrice, nimajo vse porihtano v glavi, daleč od tega.

.., 01.10.2024 ob 10:18

Jaz dobro vem kaj pomeni poligamija brez skrbi. Vidim pa da marsikdo od vas ne ve. Vidim da ste zelo ozkogledi in nerazgledani

Kako konkretno pa si vidva predstavljata zivljenje v troje?

Vidim da marsikdo takoj pomisli na seks. To je še najmanj. Poglejte ko v življenju ostaneš sam brez staršev in se nimaš na nikogar obrnit ti taka oseba pride zelo prav. Jaz vidim tukaj normalno življenje samo da je prisotna še ena oseba. Živi z nama in je meni prijateljica nekoga je fajn da imaš da se lahko na njega obrneš in da ti pomaga ti stoji ob strani ti pomaga pri hišnih opravilih pa otrokih itd.. ni vse v seksu kot polovica tukaj vas samo na to pomisli. So še druge bolj pomembne stvari od tega.

.., 01.10.2024 ob 10:27

Vidim da marsikdo takoj pomisli na seks. To je še najmanj. Poglejte ko v življenju ostaneš sam brez staršev in se nimaš na nikogar obrnit ti taka oseba pride zelo prav. Jaz vidim tukaj normalno življenje samo da je prisotna še ena oseba. Živi z nama in je meni prijateljica nekoga je fajn da imaš da se lahko na njega obrneš in da ti pomaga ti stoji ob strani ti pomaga pri hišnih opravilih pa otrokih itd.. ni vse v seksu kot polovica tukaj vas samo na to pomisli. So še druge bolj pomembne stvari od tega.

Pa saj to že obstaja. Zaradi visokih najemnin ljudje gredo skupaj živet in si pomagajo med seboj. Od čuvanja otrok, živali do gospodinjskih opravil ter druženja.

Zakaj pa ne še z enim parom!!!

Samo pomislite koliko bi se stroški bivanja zmanjšali na osebo!

Glede na to da vztrajno nagovarjaš in iščeš tu na forumu že lep čas, bi bilo treba to zadevo prijavit. Pa tam na policiji in psihiatriji ti bodo že razložili kaj je narobe s tvojo “željo”.

Morda bo kakšen ki je v hudi stiski nasedel za vaše bolane zlorabe!

.., 01.10.2024 ob 08:34

Zdravo. Zanima me ali je kdaj katera razmišljala v tej smeri da bi se naprimer pridružila kakemu paru ( mož in žena) ter bi z njimi uživala življenje. Ali morda katero vleče v takšno življenje? Pa se ne upa izpostavit kjerkoli?

No naj povem jaz in moj mož sva se odločila da bova/bi tako živela naju pač enostavno takšne stvari zanimajo, marsikdo bi naju mel za vse razn za človeka ne, ampak ne razumem, če si drugačen oziroma imaš drugačen pogled na stvari kot nekdo drug še pač za to nisi idiot in podobno.

Tukaj imate možnost se javit če katero zanima isto kot naju. Gre se torej za skupno življenje( poligamija).

Lp vsem

Avtorica, a si se navdušila nad poligamijo, ko si serije na TLC-ju gledala? No, če si te serije gledala, potem veš, da v poligamnih razmerjih niso samo rožice, so tudi problemi in to ne majhni.

Ampak vso srečo pri iskanju “sestre žene”,

aja, islam prikrito

Kakšna je ureditev? On finančno za obe poskrbi? Kdo skrbi za gospodinjstvo ipd? Če on poskrbi za finance, ti za otroke in gospodinjstvo….se javim takoj 😀

Mora, da so v vrsti, da bi prenasali taksne zadetke.

Enega deca pa raje ne, da te orng nabrise, da bas dalo mir.

Ti z nickom ok kaj pa bi ti delala? Obe bi skrbeli za otroke in za gospodinjstvo. Če si za to se javi 🙂

New Report

Close