Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za vse samske/ ločene/ razočarane ženske

Za vse samske/ ločene/ razočarane ženske

Odgovor na objavo uporabnika
.., 01.10.2024 ob 08:56

Niti ne če ima v glavi vse porihtano in je tako kot treba sploh ne vidim problema.

Za..

Tist, ki ima v glavi vse porihtano se tega ne bo šel/šla.

Da, ti je tvoj spral mozgane.

Da se se malo se jaz  javim, Moski del tega članka.. Zelo ste zanimivi, kako gledate na take stvari. Koliko vas je žensk ki se vasi možje dobivajo z drugimi ljubicami hmmm veliko pa vseeno gledate vstran kod da se ni nic zgodilo. Res ste smešni raje si zatiskate oči kot pa bi si uredile stvari.. Se dobro da ljubico na skrivaj lahko imas pa je super pa fajn , v cem je razlika? Ja ni je. Koliko jih ima ufff. Pa nebomo sedaj, o tem .Na velik se bere kako so zenske razočarane, kako si iscejo ljubimce itd , ki je možu vec kozarec piva z kolegom kot pa do zene.. Da ne omenim raznih portalov ki moški iscejo moskega ceprav so poročeni, kolesarijo pa se dobivajo naskrivaj z moškimi. Smešne ste zenske. Ko pa vam urejena zenska ponudi urejen dom itd , pa ve vidite same probleme hmm mogoce pa ste problem ve ker se držite nekakšnih načel ki jih ze zdavnaj ni ,verjetno ste verne pa se v bibliji pise da si je Mojzes vzel dve zeni celo krščanska vera je takšna, hmm upam pol da ne hodite v cerkev in verujete nekaj kaj ne razumete… Upam da ni vas mož taki ampak na žalost pa je skoraj vsak drugi moski ze za nekakšne avanture z moškimi.Poglejte malo avanture.net, spacymach itd . Upam samo da ne boste ve tiste dobitnice, teh prefinjenih gospodov (ki hodijo na pivo)  in ki iscejo takšne stvari, in najdete vašega moža med iskalci.  Zelim vsem lep dan v kolikor pa se kaksna najde in se upogumi in vpraša za kaj se gre boma z veseljem odgovorila..

nič nisi, 01.10.2024 ob 10:02

.., 01.10.2024 ob 08:50

Utemelji besedo trčeni ste. Zakaj po vašem sva trčena?

Koga briga kakšna so vajina nagnjenja.

Saj ne odpiraš tople vode, kaj torej sprašuješ?

Če si prasica si pač prasic.

Vidim.da ta oseba je zelo razgledana..   Upam da ni bolelo ko je to negdo napisal , saj ta besedni zaklad in umsko stanje je malo vprasljiv te osebe, ceprav se skrivas za nikom si jasno pokazal otroški iQ..

To kar predlaga avtorica se itak dogaja…na skrivaj. Predlog oz. vabilo je namenjeno tistim, ki bi jim to ustrezalo. Vse je stvar dogovora.

Po prebranem, je moje mnenje tako: avtorica išče eno, da bi ja outsourceala svoja (manj ljuba) opravila in skrbi. Morda jo delno razbremenila tudi posteljnih opravil… Jasno je, kaj pridobita onadva, ne pa tudi kaj ženska, ki bi se jima pridružila.

Lahko jima bo uspelo najti kakšno nebogljeno, nesigurno revico, ki bo plesala, kakor bosta onadva igrala. Nobena normalna ženska ne bo šla za tretje kolo, kjer bi sama sebe že vnaprej postavila v podrejen položaj. Tudi glede seksa bi vedno obstajala vsaj implicitna hierarhija.

Zato ni čudno, če ni interesa, odziva. Če ženska hoče samo seks, zakaj bi si na glavo nakopala še ženo z njenimi problemi in froci… Ženska prijateljstva so pa tudi sicer povečini farsa in zagotovo tak odnos skupnega življenja in seksa oz. delitve partnerja ne bi preživel.

Morska zvezda, 01.10.2024 ob 19:51

Po prebranem, je moje mnenje tako: avtorica išče eno, da bi ja outsourceala svoja (manj ljuba) opravila in skrbi. Morda jo delno razbremenila tudi posteljnih opravil… Jasno je, kaj pridobita onadva, ne pa tudi kaj ženska, ki bi se jima pridružila.

Lahko jima bo uspelo najti kakšno nebogljeno, nesigurno revico, ki bo plesala, kakor bosta onadva igrala. Nobena normalna ženska ne bo šla za tretje kolo, kjer bi sama sebe že vnaprej postavila v podrejen položaj. Tudi glede seksa bi vedno obstajala vsaj implicitna hierarhija.

Zato ni čudno, če ni interesa, odziva. Če ženska hoče samo seks, zakaj bi si na glavo nakopala še ženo z njenimi problemi in froci… Ženska prijateljstva so pa tudi sicer povečini farsa in zagotovo tak odnos skupnega življenja in seksa oz. delitve partnerja ne bi preživel.

Zanimivo da vidis vse slabo v vsem.Si zelo negativna oseba, verjetno pa se zivis z starši ki ti vse uredijo in postorijo.Ce bi se zavedala kaj si prebrala , oziroma bereš pa neves kaj beres da ponovim ze napisane besede, da se isce oseba ki bi bila pripravljena delit zivljenje z paro v vsem, ponujeno je vse. Seveda za takšne ki so na ravni otrok treba vsako stavek obrazložit, da se isce prijateljica , druga zena. mislim da to pove samo po posebi da nisi neko zadnje kolo kot ti navajaš ampak enakopravna  3 oseba , stem ni nic narobe ce se odloci negdo v to, veliko jih je sam se neupajo ispostavit tako kot midva.

Da zaključim, slovenci smo znani po kritiziranju drugih, ce zamenjas partnerja vsake 3 leta pa je normalno.ce pa negdo ponudi dom in ljubečo druzino da si med seboj pomagajo pa je tabu.. Resnično zanimivo misljenje

Njen, 02.10.2024 ob 07:44

Zanimivo da vidis vse slabo v vsem.Si zelo negativna oseba, verjetno pa se zivis z starši ki ti vse uredijo in postorijo.Ce bi se zavedala kaj si prebrala , oziroma bereš pa neves kaj beres da ponovim ze napisane besede, da se isce oseba ki bi bila pripravljena delit zivljenje z paro v vsem, ponujeno je vse. Seveda za takšne ki so na ravni otrok treba vsako stavek obrazložit, da se isce prijateljica , druga zena. mislim da to pove samo po posebi da nisi neko zadnje kolo kot ti navajaš ampak enakopravna  3 oseba , stem ni nic narobe ce se odloci negdo v to, veliko jih je sam se neupajo ispostavit tako kot midva.

Da zaključim, slovenci smo znani po kritiziranju drugih, ce zamenjas partnerja vsake 3 leta pa je normalno.ce pa negdo ponudi dom in ljubečo druzino da si med seboj pomagajo pa je tabu.. Resnično zanimivo misljenje

Ti boš brez problema lahko fukal dve babi, tvoja ne bo imela nobenih pripomb, ker si jo prepričal in ji opral možgane, kako je poligamija kul.

Zamisli si sebe v vlogi tvoje žene. To pa ne, a ne? Ti lahko še kam drugam tiča namakaš, bog ne daj pa, da bi še kakšen drug v tvojo babo namakal. Dvoličnež!!

Pa še kaj, 02.10.2024 ob 08:01

Ti boš brez problema lahko fukal dve babi, tvoja ne bo imela nobenih pripomb, ker si jo prepričal in ji opral možgane, kako je poligamija kul.

Zamisli si sebe v vlogi tvoje žene. To pa ne, a ne? Ti lahko še kam drugam tiča namakaš, bog ne daj pa, da bi še kakšen drug v tvojo babo namakal. Dvoličnež!!

Zanimiv si.. Verjetno si samski pa isces pozornoznost, si gdaj pomislil ta kasni kot si ti so z razlogom samski. Malo prevec gledas znansteno fantasticne filme, da lahko kar nekomu operes mozgane, pozdravljen tukaj je zemlja ne mars.. Ce je gdo tukaj dvolicnes oz. Cudno gled si ti .. Vidis samo seks, ce bi zelel samo sex potem si bom pa nekje poiskal zensko ko to dobis kje hoces pa najdrazja ki se ponuja ljubezen je cenejesa kot pa negdo ki ga imas zraven v zivljenju .. Mislim res imas misljenske probleme svaka ti cast…bravooo

Njen, 02.10.2024 ob 09:27

Zanimiv si.. Verjetno si samski pa isces pozornoznost, si gdaj pomislil ta kasni kot si ti so z razlogom samski. Malo prevec gledas znansteno fantasticne filme, da lahko kar nekomu operes mozgane, pozdravljen tukaj je zemlja ne mars.. Ce je gdo tukaj dvolicnes oz. Cudno gled si ti .. Vidis samo seks, ce bi zelel samo sex potem si bom pa nekje poiskal zensko ko to dobis kje hoces pa najdrazja ki se ponuja ljubezen je cenejesa kot pa negdo ki ga imas zraven v zivljenju .. Mislim res imas misljenske probleme svaka ti cast…bravooo

Na moje vprašanje seveda nisi odgovoril.  Poligamija je kul. Poliandrija pa ne več tako zelo, kajne?

Daj no povej, kako ti je uspelo ženo prepričati v to packarijo. Bodo nekateri moški zelo veseli tvojih nasvetov. Bi se vsaj lahko “uradno” kurbali, tako se pa morajo skrivat, če še eno poleg svoje žene štepajo.

Pa še kaj, 02.10.2024 ob 09:43

Na moje vprašanje seveda nisi odgovoril.  Poligamija je kul. Poliandrija pa ne več tako zelo, kajne?

Daj no povej, kako ti je uspelo ženo prepričati v to packarijo. Bodo nekateri moški zelo veseli tvojih nasvetov. Bi se vsaj lahko “uradno” kurbali, tako se pa morajo skrivat, če še eno poleg svoje žene štepajo.

Vidim da si vsaj si malo prebral stvari a ocitno premalo ker tebi se gre samo za spolno odnos temu se pa pravi poliarmonija. Zakaj bi moral nekoga prepricat, verjetno si taka copata da tega neupas omenit svoji zeni, mogoce pa bo tvoja zena ( ko jo bos imel) za taksno razmere kot si ga sedaj povedal pa bos lahko uzival, predvidevam pa da si 50 let star pa se vedno pri mami zivis. Preprosto je povej svoje zelje ,v mojem primeru ni bila moja zelja ali pobuda da to razčistim  ( moja zena je predlagala) jaz sem se strinjal, verjetno pa ti ni toliko moskega ki bi sprejel se eno zensko pa bi ji nudil topel dom in varno okolje.. Po tvojih besedah bi jo imel samo tiste pol ure ( v tvojem primeru mi deljujes bol 10min z tusiranjem vret) si gdaj ze slisal za spostovanje , za topel objem da jo poslusas tud njene zelje itd..neee nisi ker si eden tistih ki bi po pivo prisel domov pa iskala samo sex, boga tvoja zena verjetno ti je vec do piva kot pa cas z njo izkoristiš in poslušaš njene zelje..

@Njen: zanimivo, da trdiš, da sem jaz na ravni otroka, medtem ko je v resnici otročje tvoje obnanašnje in vajina ponudba. Živim s partnerjem že 10+ let, od staršev sem se že zdavnaj osamosvojila. Dobro pa prepoznam BS, ko ga vidim.

Glede na to, da omenjaš v več postih zamenjavo partnerja na 3 leta, to nakazuje, da ti rabiš “popestritev”. Iščeš rešitev v smisli volk sit, koza (družina) cela. Vprašanje, če tvoja resnično ve, v kaj se spušča. Sicer pa lahko novo kadarkoli naženeta – kot je prišla, tako bo šla. Ona ne bo imela statusa žene, razen v tvoji fantaziji. Prijateljica pa bo tudi samo “po potrebi”.

Vidva “ponujata” dom in ljubečo družino, praviš. Če ste res vsi enakovredni, lahko tudi  tretja “ponudi” svojo družino, otroke, partnerja, pogoje? Ali mora le sprejeti vašo in vajine pogoje? Vajin/i otrok/otroci jo bodo tudi sprejeli kot drugo mamo, ali le kot gospodinjo? Ko bo konec (po 3 letih ali še prej) bodo otroci zlahka požrli, da so zaradi nesoglasij med vami ostali brez ene mame, čez čas pa bodo dobili še tretjo?

Morda se kje najde kakšna sirota, ki bo padla na tako “ponudbo” (ni čudno, da zame ocenjuješ, da še živim s starši ;), saj se mi vajina “ponudba” ne zdi kot zadetek na lotu). Velika večina odraslih, zrelih žensk zagotovo ne.

V tujini je morda več takih skupnosti, običajno v zelo mladih ali v starejših letih, ko odgovarjajo samo zase, imajo manj skrbi in obveznosti. In tudi tu so razhodi pogosti, ker je dinamika v troje drugačna kot v dvoje in je potencialnih konfliktov še več.

Morska zvezda, 02.10.2024 ob 10:38

@Njen: zanimivo, da trdiš, da sem jaz na ravni otroka, medtem ko je v resnici otročje tvoje obnanašnje in vajina ponudba. Živim s partnerjem že 10+ let, od staršev sem se že zdavnaj osamosvojila. Dobro pa prepoznam BS, ko ga vidim.

Glede na to, da omenjaš v več postih zamenjavo partnerja na 3 leta, to nakazuje, da ti rabiš “popestritev”. Iščeš rešitev v smisli volk sit, koza (družina) cela. Vprašanje, če tvoja resnično ve, v kaj se spušča. Sicer pa lahko novo kadarkoli naženeta – kot je prišla, tako bo šla. Ona ne bo imela statusa žene, razen v tvoji fantaziji. Prijateljica pa bo tudi samo “po potrebi”.

Vidva “ponujata” dom in ljubečo družino, praviš. Če ste res vsi enakovredni, lahko tudi  tretja “ponudi” svojo družino, otroke, partnerja, pogoje? Ali mora le sprejeti vašo in vajine pogoje? Vajin/i otrok/otroci jo bodo tudi sprejeli kot drugo mamo, ali le kot gospodinjo? Ko bo konec (po 3 letih ali še prej) bodo otroci zlahka požrli, da so zaradi nesoglasij med vami ostali brez ene mame, čez čas pa bodo dobili še tretjo?

Morda se kje najde kakšna sirota, ki bo padla na tako “ponudbo” (ni čudno, da zame ocenjuješ, da še živim s starši ;), saj se mi vajina “ponudba” ne zdi kot zadetek na lotu). Velika večina odraslih, zrelih žensk zagotovo ne.

V tujini je morda več takih skupnosti, običajno v zelo mladih ali v starejših letih, ko odgovarjajo samo zase, imajo manj skrbi in obveznosti. In tudi tu so razhodi pogosti, ker je dinamika v troje drugačna kot v dvoje in je potencialnih konfliktov še več.

Seveda si na ravni otroka ker se skrivas za razlicnimi niki.. To dokazuje samo tvoj znacaj.Zanimivo da ti prepoznas BS, verjetno vsak dan ko se pogledas v ogledalo..

Zanimivo misljenje, sploh se cudim da si z partnerem tako dolgo skupaj ce v vsem vidis crno. Ti si ena iz med tistih ki gleda na to ce ima moski kdaj kaj vec kod ve zenske je narobe.

Moja zena je avtorica tega foruma, dobro ve zakaj v kaj se spusca. Seveda ti bi loterijo imala , nic delala pa samo uzivala taksnega zivljenja ni..To da se pa pari razidejo, sploh ko vidim kako funcijonirajo , pa kaksno misljenje imajo.Vsak drugi par zaradi takega misljena kot tvoje ne prezivijo vec kot 5let skupaj. Malo se ozri, ni vse crno kaj ne razumes ali slabo.Mnogo zenskam je slabo samo zaradi tega ker se drzijo partnerjev in njihovih slabih stvari,alkohola , pretepanja itd. katera zeli tako ziveti hehhh kar naj. Koliko bo trajalo razmerje hmm dobeden neve, ampak ob pogovoru vse clanov zelo dolgo. vec kot marsi kateri par v sloveniji ki ne prezivi 5 let slupaj. Ti pa lahko cestitam ce si z partnejem 10+ midva sma ze 20let skoraj pa sma komaj blizu 40 let.. Ce je pa to najina zelja in boma midva srecna in se nekomu spremenila zivljenje na dobro pa seveda je to po tvoje slabo.Res si crno gleda, v vsem vidis slabo in vse ves kako bo  ti pa priporocam da zacnes napovedovat prihodnost ker kod kaze ves se kako se bo zgodilo si druga baba vanga. Zdaj se samo loto št. rabim za ta teden .

V tej temi je tole moj 3. in zadnji post. S svojim odg., ki to ni, vsaj vsebinski ne, si samo potrdil, da si nezrel in otročji. To, da jaz – v tvojih očeh – vidim vse črno in slabo, pomeni zgolj to, da nimaš nobenega pametnega odgovora, argumenta na podane pomisleke. Kar pomeni, da boš/bosta še zelo dolgo iskala. Si pa vsaj potrdil, da želiš zase več, kot si pripravljen dati/dopustiti žen(sk)i. Ženin egoizem se sreča s tvojim le v tem, da bi druga ženska prevzela del opravil in skrbi za otroka, kot sem izpostavila že v svojem prvem postu. Uživati in nič delati je očitno VAJINA želja. Ki pa bi jo rada zapakirala v iskazovanje vajine dobrote do druge ženske (ne preseneča, da v naslovu izpostavljata/računata na razočarane ženske). Večina ljudi bo vajin egoizem in postavljanje enostranskih pogojev prepoznala kot take in ne bo nasedla leporečju o enakovrednosti. Bo pa zato obtožena črnogledosti 😉

Zaradi nezmožnosti debatiranja (my way or the highway) iz tvojih zapisov ven seka agresija, zato ne preseneča, da si ravno ti v to debato vključil pretepanje, alkohol… dasiravno – implicitno – kot nasporotje tega, kar nudiš ti. Srečna tista, ki te sfali…

Če pa si tak samaritanec in tako zelo želiš pomagati/osrečiti (ker to stalno izpostavljaš), je še veliko drugih opcij… ni treba, da se ti zahvali za tvojo dobroto s seksom. Ali pač? 😉 Izsiljevanje za večino žensk ni ravno nek afrodizijak…

Sodeč po objavah v tej temi očitno iščeta že zelo dolgo. Ni problem v zaplankanosti ljudi ali temu, da si ne upajo izpostaviti se, temveč je primarno stvar v tem, da vama manjka samorefleksije in da ženske (očitno) niso dovolj obupane.

P.S. S partnerjem se imava super, v postelji in izven nje. Oba sva sposobna tako (črnega ;)) humorja in zabave, kot tudi argumentirane razprave. Hvala za skrb.

Morska zvezda, 02.10.2024 ob 12:54

V tej temi je tole moj 3. in zadnji post. S svojim odg., ki to ni, vsaj vsebinski ne, si samo potrdil, da si nezrel in otročji. To, da jaz – v tvojih očeh – vidim vse črno in slabo, pomeni zgolj to, da nimaš nobenega pametnega odgovora, argumenta na podane pomisleke. Kar pomeni, da boš/bosta še zelo dolgo iskala. Si pa vsaj potrdil, da želiš zase več, kot si pripravljen dati/dopustiti žen(sk)i. Ženin egoizem se sreča s tvojim le v tem, da bi druga ženska prevzela del opravil in skrbi za otroka, kot sem izpostavila že v svojem prvem postu. Uživati in nič delati je očitno VAJINA želja. Ki pa bi jo rada zapakirala v iskazovanje vajine dobrote do druge ženske (ne preseneča, da v naslovu izpostavljata/računata na razočarane ženske). Večina ljudi bo vajin egoizem in postavljanje enostranskih pogojev prepoznala kot take in ne bo nasedla leporečju o enakovrednosti. Bo pa zato obtožena črnogledosti 😉

Zaradi nezmožnosti debatiranja (my way or the highway) iz tvojih zapisov ven seka agresija, zato ne preseneča, da si ravno ti v to debato vključil pretepanje, alkohol… dasiravno – implicitno – kot nasporotje tega, kar nudiš ti. Srečna tista, ki te sfali…

Če pa si tak samaritanec in tako zelo želiš pomagati/osrečiti (ker to stalno izpostavljaš), je še veliko drugih opcij… ni treba, da se ti zahvali za tvojo dobroto s seksom. Ali pač? 😉 Izsiljevanje za večino žensk ni ravno nek afrodizijak…

Sodeč po objavah v tej temi očitno iščeta že zelo dolgo. Ni problem v zaplankanosti ljudi ali temu, da si ne upajo izpostaviti se, temveč je primarno stvar v tem, da vama manjka samorefleksije in da ženske (očitno) niso dovolj obupane.

P.S. S partnerjem se imava super, v postelji in izven nje. Oba sva sposobna tako (črnega ;)) humorja in zabave, kot tudi argumentirane razprave. Hvala za skrb.

Hehhhh zanimivo razmisljas.. Stem si pokazal velik interes glede tega da si omenila v dopisu sebe oa verjetno svojo druzino, ocitno pa res nisi tako zadovoljna v tej zvezi ki traja 10+.. Ce zelis se enega moskega sem iz tvojih stavkov razbral poglej na avnature.net pa najdes kolikor hoces pa lahko zivis v tvoji poliamorija ki si jo zelis..

Midva pa seveda se boma pogovorila z resno in ki si bo to zelela da bo to tako kot treba. Ne skrbet tudi njeni otroci ne bodo ostali brez naju.

Na žalost pa tej temi nisi dorasla,sebe si postavila v vlogo tretje osebe ceprav si z partnerjem.Zame je to zastrašujoč znak jaz na njegovem mestu bi razmislil kaj vse isces na skrivaj..

Drugic pa ne kritiziraj cesa ne razumes ali neves kako je misljeno, zato so vprašanja. Pa ce postavis vprasanje ga postavi realno ne da mešaš v tak odnos tvojega partnerja ki nima smisla ..

Tvoj problem, če ne ločiš debate, hipotetične situacije, kjer se nekdo postavi v kožo nekoga drugega, in real life. To samo kaže, da nisi sposoben ne pogovora, ne empatije. Tudi ne vem, kako misliš, da boš vzpostavil odnos z drugo žensko (ali komerkoli) brez tega? Ti pač živiš v neki samovšečni fantaziji, ki ti je (povsem razumljivo in logično) ne uspe realizirati.

Jaz sem ti samo napisala, zakaj VAMA ne uspe dobiti tega, kar hočeta. Upoštevaj ali ignoriraj, meni je vseeno; zame je to samo pogovor, ne moje življenje. Sem napisala svoje mnenje, videnje po prebranem, ker me je zmotilo predvsem vajino sprenevedanje, saj ta “ponudba”  smrdi po izkoriščanju (očitno nisem edina, sicer bi eno v tem času že našla). Zato sem se oglasila, ne zato ker bi karkoli iskala.  Na avanture.net pojdi sam; vidim, da te že precej daje (spolna) frustracija. Ali tudi tam nič ne uspeš dobiti?

Tvoje paranoja, fobija glede poliamorije (ko se postavljaš v vlogo mojega partnerja – “na njegovem mestu”, praviš… ne me hecat :))) ), pa so TVOJ problem. Tudi to temo lahko obdelata z ženo. Ker se evidentno tako zelo veliko pogovarjata in sta tako zelo iskrena drug do drugega.

@Njen Ze to, da si se javil v temi, ki jo je odprla tvoja zena, in z vsemi topovi napadas, pove veliko o ‘enakopravnosti’ v odnosu s tretjo, ki jo isceta. Dinamika v odnosu je jasna. 2 na eno. Iz naslova oglasa brisita ‘samske’ in ‘locenke’, vidva isceta ‘razocarane obupanke’.

Vse je to zelo preprosto. same bodo morale začet moške pecat. pa ne one, ki v fitnesu kažejo mišice. pa ne one s poršeji. Pa ne one v jaknah za jurja. Pa ne one, ki so najlepši, največji, naglasnejši v kafiču. Ampak one resne mirne, baje zrele, sramežljive, po videzu povprečne do podpovprečne.

Preveč? Jah, bodo pa še naprej samske, osamljene, kao zlomljenih src in razočarane nad lastnimi odločitvami. Meni je pa res vseeno.

🪸, 02.10.2024 ob 16:44

@Njen Ze to, da si se javil v temi, ki jo je odprla tvoja zena, in z vsemi topovi napadas, pove veliko o ‘enakopravnosti’ v odnosu s tretjo, ki jo isceta. Dinamika v odnosu je jasna. 2 na eno. Iz naslova oglasa brisita ‘samske’ in ‘locenke’, vidva isceta ‘razocarane obupanke’.

Hvala za komentar.. Cenim ce negdo odgovori razumno , ne da prvo te napada te zmerja a te sploh ne pozna. Neve gdo si kaj si itd. Ni pa bilo nikoli bilo misljeno neko izkoriščanje neke osebe ,norcevanje ali zavajanje..ampak forum je tak ze propadel na zacetku z vulgarni izjavami in nasprotji.. skoda je ze storjena..

Vsem hvala za vaso mnenje..

Sem samska in se mi je zgodilo, da so se razvila čustva do poročenega ( obojestransko )…ja seveda nisem drezala v zakon. Ampak sama pri sebi sem razmišljala, da bi komot živela z njim in njegovo ženo…da bi si ga delila brez ljubosumja. Ne vem zakaj se tako to brani, če imaš še nekoga rad in si ob nje srečen, vesel in imaš teme za pogovore, katere pač žena ne razume oz. je ne zanima. Vsi bi bili lahko srečni…Tukaj ne bi šlo za prevzem moža ampak samo za vzporedno ,  vzajemno ljubezen in podporo. Nobenega tekmovanja , celo ženi bi dala prednost, ker bi jaz bila “vsiljivka”… Prepričana sem,da bi zmogla…ampak mi pa mora bit moški všeč…kar tako se pa tega ne grem

Borut a je kera šla kam drugam in vaju ma dosti? Pa iščeta novo kozo? 🙃 Vso srečo. 🙃🙃🙃

Po domace receno ljubceka to pa to…..

New Report

Close