Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za vse samske moške

Za vse samske moške

IN TISTE, KI ZADNJE ČASE TOLIKO “UDRIHATE” PO ŽENSKAH; PA TUDI MOŠKIH!!!
Je kopirano, se torej ne kitim s tujim perjem…

Vsi samski moški pozor! Tole je za vas: za to, da ste še vedno samski, ni krivo to, da niste dovolj mišičasti, dovolj lepi, dovolj bogati, dovolj uspešni, ali dovolj pametni! Niti nismo za to krive ženske! Za to ste si krivi sami! Čeprav smo ženske emancipirane, še vedno prisegamo na prave moške. Na take, ki se ne držijo več mamice za krilo, take, ki znajo sami oprat perilo, zamenjati gumo na avtu, ki ne čakajo ženske, da prva predlaga, da gresta na kavo, ali ga povabi na ples. Ženske si želimo moškega, ki ga ni strah prvi pristopiti, ki ga ni strah tega, da bi si končno ustvaril svojo družino, ki ga ni strah kdaj narediti norca iz sebe in ki vedno poskrbi za to, da se počutimo varne, ljubljene, spoštovane, ter občudovane.

Ženske si želimo nekoga, ki nam bo vlival pogum, ko bomo to potrebovale, ki nas bo potolažil in nam povedal, da bo vse v redu, nekoga, ki nas bo spravljal v smeh, nekoga, ki nas bo prikoval nazaj na trdna tla, ko bomo zaplavale preveč visoko, ali pa spodbujal naše visokoleteče sanje, ko bo to potrebno. Ni treba, da nas razvajate z luksuzom, kakšna čokolada ali rožica kdaj pa kdaj bo dovolj. Ni treba, da vozite najboljši avto in ste na vodilnem položaju. Dovolj je, če ste razgledani, če imate glavo in srce na pravem mestu, če nas vedno znova lahko česa novega naučite ali o čem poučite, ter ste pripravljeni tako na konstruktivne debate kot na lahkotne pogovore o življenju.

Ni treba, da ste lepi kot Brad Pitt ali George Clooney, dovolj je, če ste točno taki kot ste, samozavestni, z iskrico v očeh, nasmehom na obrazu in skrbite za to, da ste zdravi in fit. Ni treba, da ste vrhunski športniki, dovolj je če ste za akcijo med vikendom, za kak pohod v v hribe ali kolesarjenje ob morju. Ni treba, da ste vrhunski kuharji, zadovoljne bomo tudi z občasnim zajtrkom v posteljo. Večina žensk si sploh ne želi imeti doma velikega casanovo, romantičnega poeta, ki nam rožice sadi v rimah, vsak večer v spalnici prižiga dišeče svečke in nas vozi na oh in sploh romantične večerje. Večina žensk si želi moškega, ki je ne jemlje za samoumevno, ki kdaj namesto nje pomije posodo, ki je sočuten do živali in ima rad otroke. To je za nas romantika.

Zato, moški, kar pogumno! Ženske v resnici nismo tako zelo zahtevna bitja, kot se vam mogoče zdi. Poskrbite, da se bomo počutile varne, ljubljene, da bomo site in nasmejane, pa vam bomo najbolj vdane in čudovite spremljevalke v življenju, kar bi si jih lahko želeli.[/b]

Moški bi moral to, moški bi moral tisto, moški bi moral ono, moški bi moral … Pa ni dec na svetu samo za to, da bo babi hlapca špilal. Kaj pa babe ponujate v zameno za vse te neskončne zahteve?

In? Ti povem zgodbo? Nadaljevanje? Pa ne od bajsija.
… hudič je potem v drugi strani, ki PRAVTE, lej ga… še ohladil se ni pa že naprej skoč…

Ne bi glih rekel, da skočimo, kira se bolj potrudi, tista potem ima samca! Statistično gledano je več žensk kot moških tak da lohk celo izbiramo. 🙂 Mi lovimo, ženke izberete, jp. Je pa res, da moraš met v glavi razpucan kaj želiš. Evo, želim živeti!

ja, res zelo malo zahtev za “v resnici” nezahtevno in emancipirano žensko, ki pa jo je potrebno še vedno občasno prikovati na tla, kaj naučiti in poučevati ter odganjal njen negativizem in pesimizem.

Ne bit tako strog navse zgodaj:))
Moški ste “močni” in ženske smo “šibkejše”…Torej rabimo eni druge…Od vas si želimo občutek varnosti vrnjeno vam bo, verjemi…če bi delovali na tak način. Se pa zavedam, da je tega danes bolj malo, in da ostajajo za takšne odnose le pobožne želje, žal:((
Se nanaša na zakonce in koruznike; feministke ostanite kjer ste, ker vam ni prepovedano…Zakrknjeni samci pa tudi vam ni zabranjeno ostati samski:)) Za vse ostale pa veliko sreče! Se da, če se hoče:))

Avtorica, veš kdaj bom vedel, da sem pravi moški? Ko bom nehal brati take teme (z naslovi o samskosti ali samskih). Mislim, da sem tik pred tem, da prestopim to mejo.

Ja ja avtorica, prazniki v kombinaciji s polno luno zna bit res katastrofalna kombinacija…

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Modrival, ko si bil poročen si najbrž imel enaka pričakovanja!? In sigurno si vsaj nekaj časa bil srečen!? Žal mi je, če se ni izšlo, res…To pa ni razlog, da nasprotuješ vsemu kar bi pa lahko bilo in eni se imajo lepo in tega ni moč zanikati…Ne skoz sam tolčt in tolčt, kdo pa nima pričakovanj, sanj in želja??? Sem prepričan, da imaš nekje v sebi to tudi ti. Mej se:))

In kaj naj si mi, ki želimo ostati samski, počnemo s tem patetičnim zapisom? kaj mene briga, kaj bi babe rade?

Ne vem, zakaj objavljaš takšno temo tukaj, ko je en kup zafrustriranih tipov, ki ne znajo cele dneve nič drugega početi, kot udrihati po ženskah.

Dedca s foruma ne bi imela, pa če mi ga domov pripeljejo!

Je pa zelo resničen tisti del, da današnji moški sploh nimajo več poguma. No, to velja za naše moške. Moški iz drugih kultur so še precej možati, tisti pravi moški.

sem ženska in se ob zgornjem manifestu lahko samo za glavo držim
ni čudnega, da so eni samski… ker sami ne vejo, kaj bi sploh radi…

tale tu hoče imet osebnega terapevta
[sub]nekoga, ki nam bo vlival pogum, ko bomo to potrebovale, ki nas bo potolažil in nam povedal, da bo vse v redu, nekoga, ki nas bo spravljal v smeh, nekoga, ki nas bo prikoval nazaj na trdna tla, ko bomo zaplavale preveč visoko, ali pa spodbujal naše visokoleteče sanje, ko bo to potrebno[/sub]

osebnega fitnes trenerja, gospodinjsko pomočnico, pa še rože in čokolade bi ji moral prinašat
zajtrk v posteljo? ne hvala, ne maram drobtin med rjuhami

za piko na i pa bi na vsak način rada nekoga, ki ima oftalmološke probleme (iskrice v očeh), pa razgledan mora bit, da o gumah sploh ne govorimo… bohnedaj, da jih ne zna zamenjat… sama pa vozi avto do vulkanizerja, ker ti itak ne pomaga guma brez feltne, novi avti pa se prodajajo itak kar brez rezervnih gum, ker je to že pase.

itak pa so za vse krivi moški…
bruhahahaha

Drage moje, sam sem zato, ker sam tako hočem. Kaj pa ve rabite, mi je pa popolnoma vseeno.

zakaj si pa potem v drugih kulturah dedcev ne poiščete, če so oni pravi dedci?

V Sloveniji je trenutno vsak dan na tisoče frišne ponudbe iz tujih kultur. Kar domov z njimi.

moje izkušnje iz prakse, kar se tiče ženske emancipacije in ostalega sranja povezanega s tem:
grem v službo, na vratih srečam sodelavko, odprem in pridržim vrata, namesto hvala dobim odgovor, saj si znam sama vrata odpret…..od takrat dalje ne odpiram in pridržim vrat….pogosto slišim od zadaj opazke, kak prasec, ki ne zna pridržat vrat.
greš z eno na kofe, hočeš plačat, pa ti reče, da zmore sama, ker si služi denar in ima svoj denar…drugič ko greš na kofe, pa ji rečeš, plačaš ti ali vsak svoje? te pa debelo pogleda

itd, itd…

problem pri vas ženskah v velikem procentu je, da niste konsistentne v svojih dejanjih, prepričanjih in mislih….torej danes, ko imate fešto razmišljate na en način, drug dan, ko je ovulacija pa na drug način….en dan bi se teple in šle na fronto, drug dan pa iščete varnost….

pri baba

Potem pa ni čudno, da je vedno več moških samskih – kdo bi zadovoljil vse te pobožne ‘ženske’ želje? Vse kar si en povprečen moški želi pri ženski, so veliki joški in čim manj najedanja.

V bistvu se strinjam. Na takšen sestavek se lahko negativno odzove samo zares zafustrirani moški. Monovci wtf…

Kolega, naj dodam še predpono. Vse kar si en povprečen moški želi pri ženski, so veliki joški in čim manj (pre)najedanja.

Ni jih malo, pa ta glavni še manjkajo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Surprised? 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Monovci? Dokler sta na svetu pir, pa šnops, oni ne rabijo žensk.
Hvala bogu.

Problem sam rata, ko se začnejo (in ne nehajo) hvaliti s tem.

BLA BLA BLA en velik monolog kaj ženske hočete…. kaj pa date v zameno? A noge narazen? To dobimo zastonj, še kaj? Aja nič kaj ni za ponudit, ker plačo moramo itak met enako ali višjo od vas, torej kaj točno dobimo v zameno za to kar ve hočete?

Neke pravljične ”prave” ženske? Ne hvala, mi rabimo žensko ki ne najeda in je za posteljno akcijo, pa ki se zna pošalit, pa da ok zgleda….. da pa dobim to, pa ne rabim dat vsega tega kar ti nabijaš, torej kaj si ti tolko več da si to zaslužiš?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Na forumu so vse “prave”, kljub temu pa še naprej samske, ker še niso naletele na “pravega”. Dejmo si natočit čistega vina in si že enkrat priznat, da ste na temu forumu samo odpadni material starunkelj, deca si pa ne morete dobit, ker nobenga ne zanimate. Bo šlo ?

Tiste, k zanimate so vam pa neprivlačni. Tisti “pravi”, k jih iščete, si raje poberejo eno mlajšo, lepšo.

To si ti zdaj nek pokvarjen mošt nalil, ne čisto vino. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close