Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za vse sitne,nestrpne… ko se teme nenehno ponavljajo, pa kaj!!!

Za vse sitne,nestrpne… ko se teme nenehno ponavljajo, pa kaj!!!

Danes odprem tale forum in ej, vsaka druga se pizdi nad kakšno temo, da jih je že mnogo in naj se to neha in tako dalje.

Ja, naj se to neha ja, samo očitno se ne bo, torej kaj zdaj, zakaj sploh odpirate vse tiste teme, ki vas ne zanimajo, naslovi so jasni, torej odpri, če hočeš brati, sodelovati, če ne, pojdi dalje.

Če imaš pa toliko časa, da vse odpiraš in nato še toliko časa, da kritiziraš vse te teme in zganjaš teror in želiš delati tule neki red, potem ne jamraj, kajti to ti paše, to želiš in to počneš, torej ne vidim problema!

Vsak dan je veliko tem na dohodnini, veliko tem o BB, zdaj o viktorjih, zdaj o dojenju, pa kaj, naj bodo, to je smisel foruma, seveda bi bilo lepše, če bi vsaj kakšna uporabila iskalnik, ampak kaj, ko nimamo vsi toliko časa viset tule in si rečeš na forum dam to vprašanje in kasneje pogledam če dobim nasvet… Če imam čas, vedno pogledam najprej v iskalnik, ampak ej, zato potrebuješ res čas, vse tisto brati, zato tudi jaz večina odprem novo temo in četudi je že bila, bo že odpisal nekdo, ki mi bo želel pomagati, naklonil nekaj minut časa, vse ostale pripombe pa so zelo neumestne, celo več, kažejo kulturo človeka.

Bodimo kulturni, če že tule niste, upam, da ste vsaj v svojem vsak danu, Bodimo strpni, bodimo vzgled mladim in sebi, bodimo si v ponos in nehajmo že končno srat tule in povsod. Življenje je prekratko in naj bo 100 tem o BB, ali o dojenju ali dohodnini, mene to ne gane več, kajti srečna sem,d a sem zdrava, da živim lepo življenje in, da računalnik in tale forum ni krojač moje usode, mojega dne, temveč le razvedrilo, torej me res ne moti koliko tem je vsak dan enakih odprtih tule gor in tako NE BI SMELO MOTITI NIKOGAR, če pa te moti, se vprašaj zakaj, si morda zasvojena z racunalnikom, forumom, zakaj jemlješ forum tako resno, preresno…zakaj dovoliš, da te dogajanja tule gor tako ganejo???

točno tko 🙂

No, mene zelo moti, da teme tako hitro utonejo v pozabo in se ne nadaljujejo. Je pa res, da jih je dnevno veliko preveč in da je veliko preveč odgovorov za kaj takšnega. In verjamem tudi, da jim moderator ne more slediti oziroma bi se moral ves dan ukvarjati samo z monom, da bi vzpostavil kolikor toliko red, kot je značilen za druge forume, kjer teme prestavljajo v ustrezne podforume, jih zaklepajo, brišejo, onemogočijo nevzgojene uporabnike in tako naprej.
Pa škoda, ker ljudje ne uporabljajo iskalnik, ker veliko stvari najdeš z njim.

se povsem strinjam s tabo

Ja saj BB sploh ni treba gledat, vse izveš tukaj.

Drugače sem pa v soboto gledala ta famozni bb. Me je zanimalo če Osenarjeva res tako ljubljansko vleče.

Sem iz Lj, ampak kar ona govori je resnično obupna spakedranščina.

Pa tisto mamico sem videla, o kateri je bilo zadnjič govora.

Očitno se je hitro naveličala moža in otroka in pobegnila v BB – je ravno govorila o svojem zakonu. Ne vem no, kako se more počutit tisti njen mož.

Namesto da bi se doma pogovorila in razčistila, gre ženska to razlagat po tv.

Se v nulo strinjam z napisanim, ker tudi mene osebno čisto nič ne moti ponavljanje tem in vse ostalo, kar nekatere vrže do stropa od togote. Jih pač ne berem, saj imam tole le za popestritev, visenje na forumu zame ni nepogrešljivo na življenje ;)))

Se povsem strinjam in podpišem pod to.

Nekateri si pač v realnem življenju ne upajo povedati tisto kar mislijo, so pa to izredno nestrpne osebe, ki komaj čakajo da jim nekdo vrže “kost” in potem planejo po njej.

Meni osebno se prav smilijo in obenem so mi tudi zelo moteči.

Samo malo počajkajte, da nekaj postorimo, ptoem bom šele imel pritožb 🙂

verjetno vas bo motila tako barva, kot nabor znakov, ker ne bo v istem vogalu kot je bilo in tako naprej.

saj sem že povedal, ne da se vse storiti v enem dnevu. Ampak obljubim,d a bo kmalu.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Zaradi mene je lahko vsaka druga tema BB, viktorji, dopust itd itd…če me že naslov ne zanima, preskočim in grem dalje.

Očitno imajo nekateri res preveč časa… ali pa…nekje mora sprostit negativno energijo. Če se doma ne sme ali ne more se pa na MON-u zlaja… :)))

Pa brez zamere.

Lep dan vsem.

p.s. tudi moderatorji so samo ljudje. Če bodo kaj preveč brisal, bodo pa spet oni napadeni….:))))

Dragi Primož… tudi tebi svetujem, da se veliko manj oziraš na vse te sitnobe, ki želijo to in ono, njih itak moti vse, še kako sosed hodi po svojem stanovanju!
Tukaj nam vsem ponujaš nekaj zastonj in torej naj bomo veseli in srečni, da so še taki ljudje, ne pa pisati tukaj vse kar nekomu paše, okej se dela tudi to, toda ne jemlji vsega tega resno, naj tudi tebe to ne gane, gane te naj edino to, da tvoj forum vsak dan polepša življenje odgromno ljudem!
Torej zakaj spremembe, tako kot je, je najboljše, če si sposoben da te določne babščine ne razpizdijo…pa brez zamere. Naj te ne in tisti čas, ki ga namenjaš takih osebkom raje nameni sebi*-*!!!
Saj veš, da lahko narediš tule vse, pa se bodo kljub temu ponavljale stvari, da enim bo vredu, enim ne, torej le zakaj čas in voljo v nekaj, ko te tega ni vredno?!!

Torej ne si jemat svoj čas za sitnoritne babe, takim jaz sploh odgovarjala ne bi, le pobrisala bi temo brez vseh debat in opravičil… in čao, ti si šef, ti si lastnik tega, torej, če komu ta forum ni pogodu naj spoka v svoj vsak dan in tam dela red ali zdrahe! Ali pa bo lepo tiho in še naprej užival tule- ZASTONJ…LE KAJ JE DONS ŠE ZASTONJ, NIČ!!!

…. podpišem v celoti.

New Report

Close