Za vse ta nove..ta iskrene!
Ko smo prisli na ta forum, smo se vsi en mal opisali…kaksni smo po izgledu in tko..no tko en mal smo se potipali..nč se nismo preveč skrivali…tako, da se sedaj mi ta stari..že prav ornk..klapamo;))zato bi prosila, da se še vi novi..en mal…spregovorite..kako in kaj…tko…diskretno..kolikor vam moznosti dopuscajo..tko.
Smo kot ena druzinica tukaj…saj je lepo..če nas je še več..ampak..je bonton, da se..najprej en mal povohamo..predno..si srcno..iskreno..kaj napisemo..ja jebat ga..taki ljudje smo tule..saj se kmalu vidi..da ce ste taki tudi vi..korakate z nami..če pa to ni to..kmalu utihnete;))!
Če vas zanima..kaksni smo mi..en mal pobrskajte..po zacetku tega foruma..tam je crno na belem…aha..u piko.
Pa ne mi zamert..sedaj tegale..nibenga ne odganjam..ma kaki..se drzim reka..”le cevlje sodi naj kopitar”..ampak…ni mi okej..uno..ko nekdo leta..in leta..ko ena veša..se bojim, da nazadnje si krilca osmodi..ko taprava vještija…haha.
Ej.., me je kar sram..ko ne pišem več tko..knjižno-pravilno slovnično..in to ja, ko sem se zmeraj pizdila na take;))…ampak kaj, ko to včasih tko paše..tam..no tu…pr me;))pa imam lektoriranja že vrh glavce..zato..moji..moji..ne me kregat..rekoč:”Le kam je ušla tvoja slovenščina;))!” Saj se vrača…ko je pa tko lepo svinjat…reče moj zajči…in hudičevo prav ima…haha…no svinjat..je njena besedka;)).