Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za vse ta nove..ta iskrene!

Za vse ta nove..ta iskrene!

Ko smo prisli na ta forum, smo se vsi en mal opisali…kaksni smo po izgledu in tko..no tko en mal smo se potipali..nč se nismo preveč skrivali…tako, da se sedaj mi ta stari..že prav ornk..klapamo;))zato bi prosila, da se še vi novi..en mal…spregovorite..kako in kaj…tko…diskretno..kolikor vam moznosti dopuscajo..tko.
Smo kot ena druzinica tukaj…saj je lepo..če nas je še več..ampak..je bonton, da se..najprej en mal povohamo..predno..si srcno..iskreno..kaj napisemo..ja jebat ga..taki ljudje smo tule..saj se kmalu vidi..da ce ste taki tudi vi..korakate z nami..če pa to ni to..kmalu utihnete;))!

Če vas zanima..kaksni smo mi..en mal pobrskajte..po zacetku tega foruma..tam je crno na belem…aha..u piko.
Pa ne mi zamert..sedaj tegale..nibenga ne odganjam..ma kaki..se drzim reka..”le cevlje sodi naj kopitar”..ampak…ni mi okej..uno..ko nekdo leta..in leta..ko ena veša..se bojim, da nazadnje si krilca osmodi..ko taprava vještija…haha.

Ej.., me je kar sram..ko ne pišem več tko..knjižno-pravilno slovnično..in to ja, ko sem se zmeraj pizdila na take;))…ampak kaj, ko to včasih tko paše..tam..no tu…pr me;))pa imam lektoriranja že vrh glavce..zato..moji..moji..ne me kregat..rekoč:”Le kam je ušla tvoja slovenščina;))!” Saj se vrača…ko je pa tko lepo svinjat…reče moj zajči…in hudičevo prav ima…haha…no svinjat..je njena besedka;)).

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

tako sonči…….kar naj povedo kakšne so…………

midva s sprevržkom jih boba pa previrila……….hiihihh

leta letijo - iščem stevardeso.....

To velja za vse..muško i žensko..in ti sam tih bod…ker te moram se en mal bolj otipat..bemti…ampak bo nezno..kot vedno;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja, SončeK, jaz sem se že predstavila,
ziher, drgač pa … moja slikca je v profilu …
in to sem jaz ……

Hay, kletka, lep dan vam želim!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Marici..ma saj ves..to ne velja zate…iz gmajnice..smo si ze znanci..prijatelji..le tule..imamo kar nekaj pomladka..za njih to važi..aha;)).

jajaja saj bi te čisto po tih bodel………..hihihihi……še veš kako je to

leta letijo - iščem stevardeso.....

Kad imam vreme rasturam…ali samo u službeno vreme!
Inaće…imam puno posla sa bejbama ovdje!
A od juće još jedna pederačina nešto slini oko mene!
😉
Sp

…….. vedno več jih tolče po južno na tem forumu zadnje cajte……..

……. posledica morja……….. al kej druzga?

hmmmmmmmmmmm

Pri meni..posledica morja…saj bo bolje..se mal..pa bo konec poletja;))

Prav imaš!Vse tiste,ki še niso poslale svojih hot fotk,naj to čimpreej pošljejo na znana maila!Pol pa z Razotom osnovno selekcijo opraviva.
Aja…v žiriji je tudi Saško!!!!!!!!!
😉

New Report

Close