Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za vse tiste, ki nas samo prebirate…

Za vse tiste, ki nas samo prebirate…

Za vse tiste, ki nam…forumovce samo prebirate…in predvsem TEBI, ki si mi včeraj polnil kaslc z maili….

Če ima kdorkoli željo, voljo se nam pridružit…vljudno vabljen…v tem primeru…če ima kdo voljo se z mano pogovarjat…

Ne maram pa, da dobivam nepodpisano pošto v predal…in mi potem NEKDO še reče, da ga ignoriram.

Nisem jezna…ampak lepo prosim….olika je pa le olika…. In če se že pošlje pošto…bi bilo vljudno, da je podpisana.

Tako…

In mislim, da se ostali forumovci z mano strinjajo.

The best in life is free

Kdo te je spičko?
Da mu nabutamo kaslc!
😉

:))))))))))

Če bi bila nesramna do “unga” bi ti res lahko povedala mail….

Sicer pa…pustim stvarem odprto pot…pa da vidimo…kdo bo zdaj tle imel jajca:))))))))))))

The best in life is free

Napiši napiši mail!!
Bodo imel vsaj veselje eni bombardirat….
;-))))

:))))))))))))

Vsaj kar se moškega dela tiče tle gor, vem, da bi imeli veselje zbombardirat ga……

The best in life is free

Hmm?
Bemti!
Pa,če sem bil jest tist pacek?
😉

Aja???

No……pol pa povej kolk mailov si mi poslal?:))))))))))

The best in life is free

A do zdej?
Ufffff…..kdo jih je štel,hehe!
;-)))

CMOKA lump…:)))

Zdej pa letim štimat večerjo….

The best in life is free

Kaj bo dobrega?
Da ne boš kaj zasmodla!

Garantiram jaz,da ne bo!
Je odlična kuharica!
🙂

}ąÉ▓}ł……..če najino zvezdi res en zafrkava…grrrrrrrrrrrr………..
čuj frend, sem ti rekel, da bova morala mal bolj pazit na najine punčke, da jih drugi ne bojo begali………..ehhehehe

hmmm…kaj pa če naju smo mal zbada, da bi bila midva mal ljubosumna..hmmmmm….je bom res moral mal na kofi pelat…..

zvezdi, ma ne bit tak huda…..zjutraj si bila pa tak nežna, ko je dižek padal……buci buc mala……..saj imaš še vedno mene, da te bom lahko potolažil, če te drugi dražijo…..sploh pa,ne vem kaj se jeziš,če imaš oboževalce-veš jaz bi bil presrečen, če bi meni kakšna kaselček polnila…hihihiihihih…pa nimam te sreče…smrk

moj nasvet: ni se vredno jeziti za vsako malenkost – se boš prehitro postarala in gubice dobile…..hihihihihiih

evola, ti dam jest enega velikega smokija…….upam, da bo pomagal, da ne ne boš večerjice prismodila…

pa pa mala

leta letijo - iščem stevardeso.....

Sem povedala, da nisem jezna…bi bilo pa olikano, da se oseba vsaj podpišem…

Sicer pa….večerja se ni prismodila…ampak je bila odlična…

P.S: Hvala SP…da me tako hvališ no..:)))) mi bo še v glavo stoplo:))))

CMOKE

The best in life is free

sladka zvezdi….vau…a je dobro…..

kaj si pa naredila za večerjo?

ps….grr……zakaj pa si samo sp hvalila….a te nisem neč pohvalil…………a zame pa neč???smrk……..

prav….te bom pa zdaj…………..zevzedi ti tak luškana, da bi te kar…opsssssssssss

ja jest sem pri njej že jedel…zato lahko napišem….ti pa še do kofeta nisi prišel…
😉

kak pa naj pridem, do nje…če mi pa neče zaupat, kam je lahko na kavico pelam……………

sicer pa…a res zna dobro kuhat????kdo bi si mislil……..hehehehhehe

ampak ene znajo pa res vse…samo napako pa le ima: ENO!…tale mala moja zvezdi..hihihi

Potrudi se…pa bo kofe…..pa še kaj..;-))

jaja….lepa tolažba…pa vseeno hvala za prijaznost in vzpodbudo…..hihih

a veš kaj..d.aj me ti mal priporoči mali, mogoče pa ji boš uspel zanimanje dvignit…opsssssss….saj vidiš, kak je punčka zasedena…ops……..

kaj pa če bi me ti enkrat povabil k njej na kosilo?????haha

Pokaži se ji…..pa ne boš samo pri njej jedu!
;-)))

??????????

kak pa se to naredi??

nea me draži in provociraj………poglej sem je prej mal osvajal, pa je takoj mrknila……grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

saj veš, midva sva stara šola…ali kot poje smolar misli….prav počas…hahahahahaha

Mrknila je,ker je k meni na MSN zlezla,hehe.
Sicer pa hvala…glavnino dela opraviš itak ti,hihi.
;-)))

jaz sem kar “vdrla ” noter, pa včasih kaj napišem, čeprav mi je mičken nerodn, ker vidim, da ste že “drušna”.
je pa res, da nekdo od zunaj, kar lep čas ne razume vaših “for”, ker se pač poznate in ste prijatelji…..
Pa lep večer vsem skupaj

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

naša edina fora je odbitost in sex.
Če to vzameš v zakup….nas boš takoj spoznala.Tudi v živo lahko.Smo prav fejst druščina.
Pa na kondome ne pozabi………….
😉

To se dogaja tudi meni. Ma dokler pošilja majhne reči, naj mu bo… ko pa se bo lotu svoje stomeganske filmčke pošiljat, potem ga bom pa blokirala 😉

evo..še ena, ki se strinja z mano….

Jutro Helčika…..

Kako si spančkala?

The best in life is free

New Report

Close