Za vse tiste ki ste bili v podobni situaciji
Pozdravljeni.
V kratkem pričakujem da mi bodo na banki zaprli račun ker ni prilivov in ne morem podaljšati limita v višini 2000€in gre vse to na zavarovalnico katera me bo terjala.Priznam da imam račun na drugi banki odprt in dobivam tam prilive oz.jih bom dobil na drugem računu.A po pogovoru z osebo na izterjavah mi je povedala da drugje na drugih bankah ne bom mogel odpreti računa,čeprav sem ga že odprl pred parimi meseci.Imam tudi kredit pri tej banki ki sem še trenutno.Sedaj pa me zanima ali mi lahko kako zaprejo račun na tej drugi banki katero sem komaj odprl račun ker mi bodo na tej banki kateri dolgujem limit zaprli račun.Na novem računu sigurno ne bom imel limita,definitvno sem stem zaključil,ne glede na vse.Ta limit je bil porabljen za krizni trenutek ki sem ga imel v življenju.A vse do danes ga nisem mogel odplačati.Žal..Govoril sem tudi z zavarovalnico in izvedel da se bo dalo odplačati na obroke,obresti so 8-9% zneska ki ga dolgujem kar tudi ni veliko,sem mislil da je veliko več.Je pa edina slaba stvar ta da bom izgubil veliko na boninteti ali karkoli je že to…Druga možnost pa je da pustim prilive na tej banki ki sem dolžen limit ampak potem mi poberejo vse kar je gor in ne bom imel prihodkov vsaj 2 meseca niti nočejo odobriti na obroke največ na pol leta,šele po tem ko dobim priliv bi se odločili kako in kaj,spet moram njih čakati kako in kaj a ker ni prilivov ne morejo niti tega narediti…vaše mnenje kaj bi vi naredili na mojem mestu.Vem da sem na veliko pisal,bi pa želel še vaše mnenje izvedeti,vse ki ste bili v podobni situaciji.
In danes sem prvič na tej strani i veliko zanimivega je tu gori.
Lp vsem skupaj