Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za Vse,ki so…

Za Vse,ki so…

… držali pesti in niso morali “klofat” po tastaturi se zahvaljujem,ker je pomagalo….vse je opravljeno…:))))))))) Zlati ste!!!
Pa Sprevržko dragec,še enkrat te spominjam,da sem Ona…ni pa zamere…:) Sicer pa sem si v otroških letih želela biti fant…

Ostalim pa dobro jutro…letim jaz malo kasneje po farbo za lase,da malo preženem dolgčas z mojih las…

Dobro jutro vsem delovnim in nedelovnim in počitnikarjem….

Kar držiš zase,izgubiš;kar daš,obdržiš za vedno!!! Prijateljstvo je drevo,pod katerim vedno najdeš zavetje!! Lupčka na smrčka ;)))))))))))

Pa enega megatonskega cmočka na čelo!!!…;))))))))))))

Kar držiš zase,izgubiš;kar daš,obdržiš za vedno!!! Prijateljstvo je drevo,pod katerim vedno najdeš zavetje!! Lupčka na smrčka ;)))))))))))

Dobro jutro Trilči!Lepo,da je pomagalo.
Ne vem kako to,da misliš,da sem mislil,da si fant?A sem mogoče kakšen lapsus pismeni kje zagrešil?Pri tolikem mlatenju po tastaturi,se to rado zgodi,oprosti.
Vem da si prav fejst in predvsem naša punca!
lepa si
Sp

tudi tebi, trilči… a že kuhaš kofetek?!

Cmoka na lička.

Trilči, saj drugače ni moglo biti, kajti jaz sem bila vsa zavozlana od drzanja žarkov zate. Ja spomlad, pomlad, poletje prihaja, vse se bo počasi začelo prebujati… in naša Trilči se bo tudi malo polepšala.

Dobro jutro in cmoka za lep dan!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Trilči je že zdaj lepa!
Sp

New Report

Close