za ženske
v tem času je moderna una deklica iz big bratherja, ki striptiz pleše, pa me zanima, ali je vam všeč striptiz – moški seveda.
a sem jaz z lune, ali je kaj drugega narobe, samo meni ne potegne. pa vidim da tudi ženske vreščijo na nastopih, pa mečejo moderce in ne vem kaj še na oder.
mogoče zato, ker mi ples na sploh ni všeč. plesalci pa še toliko manj, mi sličijo mal na…. poženščenost recimo.
mi je naprimer dost bolj rajcih gledat bodija millerja v smučarskem kombinezonu. za samo zabavo pa gledat na odru siddharto : )
pa lepo prosim, če se držimo vsaj tukaj teme.
Mene ne potegne, enkrat sem šla gledat moški striptiz, jaz pa sem čez kako uro dol padla in so me odnesli z nosili in mi dali masko za kisik, da sem sploh prišla k sebi, pa zelena sem bla ko majska trava. Samo da ne bo pomote, ni bil kriv striptiz ampak morski sadeži. Še sedaj se jih izogibam……..morskih sadežev in striptiza
Ja:) Men tud kak oblečen bl….požene domišlijo:)
V sloveniji žal nimamo nekih pravih profijev, ki bi res imeli kaj pokazat!
Chippendales pa so prevelik show za vreščanje in metanje modrcev…
Bolj mi je všeč v sloveniji dober ženski striptiz in opazovanje moških, ki ga gledajo:)
Ko smo pa pr striptizu v BB….pa je moj komentar: ona je profesionalka in je kar korektno opravila svoj nastop….ni mi pa jasno, kaj je un plešasti zad mislil…ko je tako kazal tisto švohcano in belo telesce?? Niakav dedec!
Sicer je blo pa očitno, da se ga tudi ona izogiba in da je bilo ostalim tudi malo bad, gledat tisto revščino.