Za ženske…
Babe tega tipa vam s Hribucom pustima, ker midva ne marama takih pocukranih maminih sinčekov 😉 Sprevržkota še ne poznam prav dobro, samo mislim da on tud takih ne mara…..tak da ženske stepite se za njega ;)))
Prvo ko sem ga vido sem moral it zajtrk zbruhat 🙁
no če vas zanima lahko samo tiste cifre spreminjate …od 10 do 30 primejo vse pa si gledate tipe ;))))
še za malo manj iznajdlive ;)….tu ko je v tem linku številka 30 daš številko 10 in maš nove slikice ;))))
Pa kje za boga dobivaš te frike????? Mater ej … Pa zanimivo, da čene imam rada moške v usnju (če ne za drugo zato ker so motoristi več ali manj vsi v usnju) … sam tej šminkerji so pa opasni … Mater ej … Pa glihkar sem zajtrk pojedla … pa mi že želodec obrača … :((((
Lp, Bgv
Te tipčke, kar vidva mejta;)), jaz mam raje vaju…sta tko moja-moja, cmoka, pa ne se sedaj penit, pa umivat…se dobro da si zajtrk zbruhal, da ne bos se enkrat bljuval od mojega cmokanja…cmoka na cmoko…pa lep dan…
ampak jajca pa majo, da se upajo tkole kazat…;))…ne bi rekla, ko bi bili tako fejst….je pa res večina takih, da si bom kar tvoje vedro sposodila…;))ali pa raje pogledala za kakšno punco;))
bom jaz prej klopeka z zobeki zmlel ;)))
nekega dne…blablabla…za sedmimi gorami….blablabla…..kaj mi pravljico praviš ;)))???