Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za ženske in dekleta

Za ženske in dekleta

Pozdrav vsem, za uvod najprej malo slame. Tale forum spremljam že kar nekaj let. Sem in tja se v kaki temi tudi oglasim, vendar redko. Ob prebiranju se nemalokrat čudim besnim, nestrpnim, sovražnim in ostalim komentarjem vseh vrst in podvrst, ter se hkrati sprašujem, kako resen je bil/a njihov/a avtor/ica v svojem odgovoru. Temu navkljub pa sem prepričan, da forum obišče tudi veliko število “normalnih” ljudi. Med drugim tudi žensk, ki so predmet mojega zanimanja. Zakaj mojega zanimanja? Ker bi želel spoznati samsko žensko oz. dekle za resno zvezo. Do slednje po korakih seveda, saj je jasno kako to gre… Izdatno opisoval se tu gor ne bom. Osnovne stvari kot so služba, stanovanje, finance in kar je ostalega imam recimo temu urejeno. Naj ne zveni kot hvala; sem tehničen človek, pokvarit znam mnogo stvari, sem dobrovoljen, umirjen po nravi. Rad imam naravo in se v njej tudi dobro pocutim, tako pri rekreaciji kot pri delu. Glede zunanjosti; nisem pretirano lep, sem pa majhen. Cosinus mojih let je ~0.81, zato naj bo naravni logaritem tvojih tja do 3.55.  Če katero zanima kaj več, mi lahko piše na: [email protected]

P. S. Zaradi mnogih minercev ki čakajo za napad, se v tej temi ne bom več javljal.

Faaakk kaj vse lazi po naši zemlji…🤣🤣🤣🤣
Izjava leta: ” nisem pretirano lep, sem pa majhen” hahaahhahaaah. Ej, Palček, ženske ne marajo majhnih tipčkov, še manj pa grde, hahhhahaa

Izjava leta: ” nisem pretirano lep, sem pa majhen” hahaahhahaaah. Ej, Palček, ženske ne marajo majhnih tipčkov, še manj pa grde, hahhhahaa
[/quote]

A ti kdaj premisliš preden odpreš usta?

Simpatično. Želim ti, da jo najdeš 🙂

[/quote]

ampak res,… eni ste tok evil

Jas čakam dekle ki se bo z menoj vroče poljubila ter z menoj spala .
Saj sem čisto v redu fant lahko je stara 30 let ali mogoče več .
Lahko je invalid v glavnem da hodi sama in da se zna nastavljati moškim da jih očara .
Zelo rad jo bi spoznal na kakšnem plesu da se bi stiskala k mojemu srcu .

Evo, dekleta, malo vznemirljive matematike za preračunavanje 🙂
https://www.rapidtables.com/calc/math/Arccos_Calculator.html
https://www.rapidtables.com/calc/math/Ln_Calc.html

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To bi jim pa res znalo prav priti, ker zensk teh let, ki bi to znale same izracunati, najbrz res ni prav dosti. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close