Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek za znoret

za znoret

kako nadležno je to vnetje. Ne vem če se v lekarni tudi lahko kupijo canesten svečke ali samo krema. S čim si ve pomagate. Aja še to, meni jogurt nič ne pomaga. Sem imela dolgo časa mir, zdaj pa je zopet udarilo.
Hvala za odgovore.

LP

vaginalete canesten+kremo ti lahko predpiše tudi tvoj osebni splošni zdravnik.

Samo do ambulante moraš in povedati, da imaš vnetje.

Brez recepta se pa dobi samo krema.

Meni zelo pomagajo vaginalete Tetra boraks.. nekaj takega. Uporabim jih tri dni zapored, čez noč, in vnetje mine…

Se dajo kupit v lekarni ali samo na recept?

valci,

vnetje vagine imaš?nisem znala da ti vse to lahko predpiše osebni zdravnik.

Jaz imam BETADINE (alkaloid skopje) mi jih je predpisal ginekolog, ko semjih vsavila not v vagino sem mislila da se mi bo zmešalo ,bolelo ,bolelo,bolelo odspodaj mi je postalo vse trdo no grozno za opisat. In sem šla nazaj do ginekologa in mu vse povedala, da pač ne morem teh tablet naj mi napiše kaj drugega.Rekel mi je da ne more ker pač moram te uporabljati 🙁

Krščen matiček – Betadine je v bistvu jod.. verjamem da je bolelo. Drugače so te natrijeve tetrabor svečke kar v redu (dobiš brez recepta). Sem pa zadnjič zasledila neko novo kremo, ki se jo tudi dobi brez recepta (notri ma neko mlečno kislino) pa sem žal izgubila listek z imenom. Kupi si zgoraj omenjene svečke, pa bo po moje v redu.

Jaz sem v lekarni povedala kakšno je stanje in da nimam časa it k ginekologu in mi je prodala ene svečke (ne vem katere ampak ne canesten) in jih je 10 notri, vstavljaš pa dokler ne mine, jaz sem 3x. zraven mažeš s canestenom.

poskusi z multy gin gelom, dobiš brez recepta v lekarni, stane pa neki čez 10e

Evo sem našla listek – kremi se reče Vitagyn C – povprašaj v lekarni če jo imajo, ker je izgleda bolj nova na tržišču.

New Report

Close