Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZA ŽOGICO NOGICO – H&M

ZA ŽOGICO NOGICO – H&M

Običajno samo prebiram zanimive teme, sedaj pa bi imela par vprašanj za Žogico Nogico, ki dela v H&M.

Kdaj polnite police? Ali se bolj splača iti v petek ali v ponedeljek? Ali je kaj izbire zimskih oblačil za dojenčke (6m)? Ali se lahko gre v trgovino z vozičkom?

lp

Dolenjka 2

Police polnijo vsak dan sproti, zimskih stvari za dojenčke je ogrooomno, z vozičkom pa žal danes, ko je otvoritev ne bo možno, drugače pa seveda lahko

jaz sem pa videla not mame z vozicki:-/

Najprej so spuščal not vozičke, pol pa več ne.

Pozabila povedat, da “Marogica” super izgleda. Frizurca, pa tista rdeča majčka ji tud ful paše. Ji služba ful paše, kot je tud sama povedala.Je najprej sploh nisem spoznala ;-)))

Police se filajo vsak dan zjutraj, zdaj ob tej gneči pa čez cel dan. Tako, da je vseeno kateri dan prideš. Otroški oddelek je lepo založen. Z vozičkom načeloma greš lahko notri, vendar v tej gneči popoldne niso več spuščali notri vozkov, ker se enostavno ni dalo premakniti nikamor.

Jaz osebno bi svetovala male otročke pustiti zunaj trgovine – vzemite koga s sabo, da vam ga ta čas počuva, vi pa v miru nabavite. Ker je resnično grozna gneča in otroci jokajo in jokajo in jokajo… :(((

Piki Miki – ne vem, kaj je zdaj s to mojo frizuro, ampak očitno me je čisto spremenila. Stalno kasiram komplimente. Mi bo še nerodno, he he. Pa hvala tudi tebi za kompliment.

:)))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

te bom še jaz en dan prišla pogledat-hi hi,vesela sem da si končno našla službo, kako pa kaj mali-a se je navadil brez mamice??
mojega jaz sedaj uvajam ,joj me prav zanima kaj bo.

Najlepša hvala za odgovore.

lp

Dolenjka 2

Še jaz eno vprašanje..ker sem danes pobegnila ko sem videla gužvo…
A bom kaj zamudila če pridem po kombinezion in bundico za 1 leto starega miškota šele drug teden..upam da bo manj drena ..?Nimam varstva ,z malim pa ne bi rada v gužvi bila.Sicer zelo rad gleda okoli po trgovini in ostale nakupovalce in se jim smeji ,samo kar je preveč je preveč:))
lep večer

Nič. Robo dobimo VSAK DAN…

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

hey mene pa zanimajo cene otroških oblačil v primerjavi z trgovinami v Avstriji? Hvala Lp LUNA

New Report

Close