Zaaaajččččččččeeeeeeeek
Ma kaki kljuse , sedlo , sedlo ….ajuuuj !
Sej glih tle je bla caka , kljuse je tako poskakovalo, da je šla vsa teorija v maloro , sem sam še razmišljala , kako naj obsedim gor 🙂
Pa me je mal metalo , pa ti udarci , no , mal si predstavljaj ….
Nikitka RES težko sedi , ampak preda se pa ne ! EVO ! NEVER !
hehehma še vedno raje prisegam na kljuseta ki stoji na dveh nogah..hehe in čist mimogrede ve bi šle jahat..madonaaaaaaa
P.s. a to pomen,da sem razrešena organizacije??
Vidim da mate preveč divje ideje…
Hja , no , vzemi to tako : maš ranjeno ritko , pa si boga , boga , pa ne moreš …sedet , recimo. No , kakega kavalirja pa ja poznaš , da bi stvar vzel v svoje roke ( he , he , lepo povedano , ne ;)))) pa bi lepo , z andahtjo , počasi , nežno , večrat dnevno ali pa pred spanjem tebe , revico namazal z zdravilno kremico …
Nikitki se ta ideja zdej ne zdi tako slaba , ker za vse lepo je treba pa tudi mal potrpet , a ne
Hja..jest pridno klešem ideje..sej na koncu poveste vi…
ampak nič primorja..lepo gorenjska..pa jezerce..pa kočica..pa ribice…oz ribji futer..pa na raženj se tud flikne kaj po želji…. aja brez kremšnit jo ne boste odnesli…drgač pa….za jahanje bemti-kljusete poskrbite same!!Razen… Tud kljusete lahko dobite ampak za pojest…heheh,za razliko od tistih,k so se mogli po žurki oprat v pomivalnem stroju..eheh pa se iz plastike so bli bljeh..a ne Štump!!! hahahaaha