Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zabava sodelavka gre

zabava sodelavka gre

Končno smo se je rešili, končno……. najlepša, njabolj pametna, najbolj vestna….. ni da ni, ampak taka prfekcija o njej, je samo v njeni glavi. Skregala se je z vsemi in trdila, da smo psihiči mi, ne ona.

Srečni mi, ki smo se je rešili, obžalujem pa, njenega otroka, partnerja itak nima, ter morebitne nove sodelavce.

Morala sem dati ven, čudoviti petek je.

Čestitke. Javna uprava?

Očitno je tale oseba nate naredila ogromen pečat in si z njo tekmovala očitno za pozornost , ki ti jo primankuje. Deluješ kot tipična “pick me” varianta nesamozavestna varianta. Upam da nisi kakšna vodja, ker temu nisi dorasla in najverjetneje v  kolektivu povzročaš zgolj konfliktne situacije in zagrenjenost. Očitno ne preneseš drugačnega mnenja še manj pa ljudi ki ti nastavijo ogledalo da vidiš kdo v resnici si. Ubogo ženšče. 😇

Mislim, da je problem kar v tebi. Zato ker tocno tako se obnasajo moji sodelavci. Do tistih pridnih so posmehljivi, dokler ne delajo vsi isti lenuhi skupaj. Potem pa se vidi, da ni nic narejeno, skoz na cik pavze, delo neopravljeno. Ta pridne pa se morajo gnati. Verjamem, da je tudi sodelavka srecna, da odhaja iz takega gnilega kolektiva. Ji je moglo res priti ze cez, da je odsla. Take zenske so redke. Samozavestne, odlocne, delajo posteno, niso skodozeljne.

Odgovor na objavo uporabnika
Draga334, 22.11.2024 ob 05:59

Očitno je tale oseba nate naredila ogromen pečat in si z njo tekmovala očitno za pozornost , ki ti jo primankuje. Deluješ kot tipična “pick me” varianta nesamozavestna varianta. Upam da nisi kakšna vodja, ker temu nisi dorasla in najverjetneje v  kolektivu povzročaš zgolj konfliktne situacije in zagrenjenost. Očitno ne preneseš drugačnega mnenja še manj pa ljudi ki ti nastavijo ogledalo da vidiš kdo v resnici si. Ubogo ženšče. 😇

Ti si pa stara 15let? Nos v knjige namesto, da tu gor tičiš!

A ti si pa perla, opravljiva, kar je za hvaliti? Predvsem stabilnost.

Za avtorco.

Omg🤣 si se prepoznala v opisu. Sicer je tema stara že leto, ampak očitno večno aktualna.

Rezi bravo za opis, res je tako.

😂 Nisem vedela o stari stabilnosti. Hvala.

😅☺️☺️😂☺️☺️☺️

New Report

Close