Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zabava za rojstni dan, kje?

zabava za rojstni dan, kje?

Lepo prosim, kdor ve, kje poleg živalskega vrta in Mc donalda še organizirajo in izvedejo zabave za otroške rojstne dneve, naj napiše post!

Tvojih 5 min.,Citiy park tam gor kjer je kafič po vodo-v narekovajih-igralnica,Arboretum Voljčji potok…

Mestni muzej – ustvarjalne delavnice.

city sport oziroma squashland. zelo zanimivo

Če imate prostor, pride naš animator na dom in poskrbi za zabavo z obilico socialnih iger, iger vlog in športnih iger, primernih tudi za v malo večjo dnevno sobo.
Zavod TAMAL-a
kontaktna oseba Andreja Troppan
051 369 900
[email protected]

čolnarna v tivoliju

Najlepša hval vsem za informacije, ki so zelo dobrodošle!

Hiša otrok in umetnosti (Nazorjeva 3 – menda zelo zelo vredu), Terme Snovik (2 animatorja + hrana), Sokol na Viču (animator – športno/plesne aktivnosti).

Mi smo letos že drugič praznovali v Hiši otrok in umetnosti, ker imamo zelo miceno stanovanjce, naš vitez pa veeeeeeliko prijateljev. Cena je 20 tisoč z animacijo in materialom za ustvarjalno delavnico, ti prineseš le torto in kak drug prigrizek in sok. Morda zveni veliko, ampak če bi vi bili letos na naši RD delavnici (in lani :))), bi vam bilo jasno, zakaj mi teh 20 tisoč ni težko dati. 2.5 uri animacije, ustvarjanja, letos smo imeli temo – vitezi in so si vsi fantje (od 3 do 7 leta) naredili kartonaste šleme, ščite in meče in so se potem šli viteške igre. Dobite dve animatorki pedagoginji, ki dejansko poskrbita za to, da se imajo otroci fino. Ker pišete o 6 letnikih, bi lahko ti že večino stvari naredili sami in bi bili lahko starši prosti za klepet.

Mi bomo naslednje leto verjetno spet tam :)))). Meni je všeč, ker lahko izbereš od materialov, teme, ki bi jo obdelali (glede na interes otroka, ki praznuje). Samo smo packali z gipsom, letos pa bili vitezi.

T.

Kot sem izvedela so nekateri pobčki šli potem v ponedeljek še v polni bojni opremi v vrtec in šolo :)))

New Report

Close