Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek žabe svatbo so imele!!!!

žabe svatbo so imele!!!!

Zbrane iz sosednjih mlak!rajale so in so pele..rega rega rega kvak kvak kvak!
😉
Kr že vsi neki pojete tuki….sem pa še jaz eno zakvakal zdej…kr tolk lije zuni!
Jebat ga!Bodo vsaj gobe in ščegiji rasli……
;-))))

“Zabica nevesta mlada, zenin bil je dolgo krak..rajala oba sta rada rega rega kvak kvak kvak”..gre pa dalje ta pesem…lep dan..draga kletka..in tebi sp..lubcka ke;))…ma zasedena sem dons u iber..bemti..sibam;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Morava se nekako slišat….drgač bom še zbolu!
;-)))))

no frend…saj me me slišššš..pusti jo, naj delallalalaaaaa

heeeeehhhehehehehh

pejva slikce naprej gledat

leta letijo - iščem stevardeso.....

Saj bi…pa končujem šiht za danes.Se rajš jutri v LJ dobiva pa tista tvoja dva HI-FI-ja sprobava..
😉

ok…zam da me ne boš obrukal….veš..mlado meso, vroče tangice, dišiče.ops….še mene vrže…….ti pa dans doma zakonsko dolžnost opravi, da ne boš jutri takoj..ops…heheheh…saj veš…..ker čaka naju naporen dan…….

pol velja , da se dobiva v ..ops….kmal bi izdal…….

še to glede dolžnost domai…enkrat maš dovolj, hehehsaj veš, patrone je treba šparat…za jutri..

Sam,kej…kr mam pa jest tolk municije,da jo je brez veze šparat!
Saj je za streljat narjena,kajne?
😉

tako je burazeru…puška ti je majka a municija za trošenje…..hehhe

se vidiva jutri…in pazi, da boš lepi…..hihihihi

Eeeeee, bejž z žabami (ok, razna ljubkovalna imena izvzeta)… Te male sluzave, skakakoče… pošasti. Brrrrrr…. Me kar zrmazi… jak, jak, jak…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Sam tista žaba,kr jo imam pa jaz v mislih…pa ni ravno taka….;-)))

New Report

Close